Dentek, comfort picks, floss, mond, verzorging, hygiene, tanden, kiezen, yustsome, 1a

Dentek voor een optimale mondhygiëne

Je tanden blootgeven, niet iedereen durft dat. Zeker niet als je gebit schots en scheef staat of dat je tanden niet meer zo mooi zijn. Daarom is het belangrijk om na je melkgebit je tanden en kiezen goed te reinigen en te zorgen voor een optimale mondhygiëne. Vandaag hebben we 2 producten van Dentek voor jullie getest.

Dentek, comfort picks, floss, mond, verzorging, hygiene, tanden, kiezen, yustsome, 1
Dentek, comfort picks, floss, mond, verzorging, hygiene, tanden, kiezen, yustsome, 1
Dentek, comfort picks, floss, mond, verzorging, hygiene, tanden, kiezen, yustsome, 1

Dentek picks

Floss picks

Hoe belangrijk is flossen voor je gebit? Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik echt geen fan ben van flossen en al helemaal niet met zo’n lange draad tussen je vinger die bijna je kootjes amputeert. Ik haat het! Dus toen ik deze Dentek Floss Picks zag werd ik al wat enthousiaster.
Echter, ik vergeet het vaak… oeps… is dat dan zo erg?

Tandplak

Enkel 2 keer per dag jouw tandenpoetsen is vaak niet genoeg om tandplak te verwijderen en gaatjes te voorkomen. Het flossen van jouw tanden helpt een gezonde lach te behouden.
Met het poetsen van jouw tanden bereik je de oppervlaktes die zeer dicht bij de zijkanten van andere tanden aanliggen niet. Met als gevolg dat voedselresten er gemakkelijk tussen komen. Wanneer deze vast komen te zitten, wordt dit dus een broedplaats voor bacteriën! Om dit aan te pakken heb je dus flosdraad nodig. Het flosdraad komt makkelijk tussen de nauwe ruimtes en kan hiermee 80% van de achtergebleven tandplak verwijderen.

3 in 1

Naast het flossen kun je deze Dentek Floss Picks ook gebruiken als:

  • Tandenstoker om het tandvlees te masseren
  • Tongschraper helpt bacteriën op de tong te verwijderen tegen slechte adem
Dentek, comfort picks, floss, mond, verzorging, hygiene, tanden, kiezen, yustsome, 3
DenTek® Advanced Clean Floss Picks zijn stukjes flosdraad die uit meer dan 200 afzonderlijke strengen draad bestaan. Hierdoor kun je goed terecht in alle hoekjes en bij jouw tandvlees.

Comfort Picks

Ideaal zijn deze Comfort Picks om mee te nemen in je tas door het bijgeleverde bewaardoosje. Je kent het wel dat je uit eten bent en er een stukje eten tussen je tanden blijft zitten. Met deze Picks kun je het snel en gemakkelijk verwijderen.
Daarnaast verwijderen ze tandplak, stimuleert het de doorbloeding en helpt je tandvlees gezond te houden.

De Comfort Picks hebben een stevig ontwerp met een zachte, flexibele rubberen borstel voor je tandvlees en tanden. Zonder metaal en latex en kan gebruikt worden met een beugel.

Flossen of ragen?

Ik ben zelf meer een voorstander van de ragertjes, deze picks zijn voor een dagelijks onderhoud voor mij te klein. Ragertjes verwijderen voor mijn gevoel veel meer vuil tussen je tanden.
Maar ik denk dat iedereen daar zijn eigen voorkeur in heeft. In ieder geval moet ik aan mijn mondverzorging meer aandacht besteden. Ik deed dat vroeger wel, maar sinds ik verhuisd ben rafel ik mijn tanden poetsen wat af… ben nog niet op mijn gemak in huis en wil de badkamer geen uren bezet houden 🙂
Alhoewel… nu we deze weer wat moderner gemaakt hebben is het wel erg fijn om daar te zijn… plus meer licht met de nieuwe lamp dus hoef niks meer op de tast te doen… hahaha!

De Comfort Sticks zijn helaas maar 1x te gebruiken, dan is het rubber zeg maar op!

Dentek, comfort picks, floss, mond, verzorging, hygiene, tanden, kiezen, yustsome, 1a
Steek de tandenstoker tussen je tanden en kiezen en beweeg rustig heen en weer.
Verkoop

De producten van Dentek zijn te koop bij Trekpleister en kosten 3,99 voor de Floss Picks en 5,49 voor de Dental Picks. Momenteel (bij het schrijven van dit artikel) is er een 1 + 1 actie op de mondverzorging!

Dentek denkt aan het milieu

De range van DenTek heeft de groenste tandheelkundige producten, zonder afbreuk te doen aan de hoge kwaliteit. De interdentale ragers, stokers en flossers zijn namelijk gemaakt met 100% gerecycled plastic en van plantaardig materiaal.
 
* Producten via Bien PR verkregen.
Like

Laat een reactie achter!