dermaceutix, peeling, zuur, salon, care, cosmetics, fruitzuren, huid, verzorging

DERMACEUTIX Chemische peelings voor in de salon

Elke huid is anders en reageert ook weer verschillend op verzorgingsproducten die aangebracht worden. Belangrijk om eerst goed te weten wat de eigenschappen van je huid zijn. De expert in de salon kan dit natuurlijk precies vertellen en ook het beste advies geven. Als je naast het goed verzorgen van de huid ook behoefte hebt aan huidverbetering dan is deze nieuwe DERMACEUTIX salonbehandeling van DERMAPRIME een perfecte aanvulling.

DERMACEUTIX salonbehandeling van DERMAPRIME

Door gebruik te maken van fruitzuren wordt het afschilferingsproces van de huid geholpen en wordt een signaal afgegeven naar de diepere
huidlagen om de celvernieuwing te boosten. De nieuwe cellen komen naar het huidoppervlak waardoor de huid een jeugdiger uiterlijk krijgt
en de teint er beter uitziet. Daarbij worden grove poriën verfijnd en lijntjes verdwijnen.
Hoe komt dit? De etsende werking op huid zorgt ervoor dat er tussen de cellen in de intercellulaire-matrix ruimte vrijgemaakt wordt. Hierdoor is er meer ruimte voor actieve werkstoffen om hun werk te doen. De huid droogt hierbij niet uit wat vaak gedacht wordt maar wordt juist goed gehydrateerd.

dermaceutix, peeling, zuur, salon, care, cosmetics, fruitzuren, huid, verzorging, dermaprime

6 stappen

De behandeling bestaat uit 6 stappen. Na het reinigen en de voorbehandeling met de speciale solution van de pre-peel fase, wordt gestart met de peeling fase. Afhankelijk van de gevoeligheid en de conditie van de huid wordt gekozen voor:

DERMACEUTIX PEEL G10

Glycolzuur 10% is sterk gebufferd en is hierdoor ook beter geschikt voor de gevoeligere huid omdat het zuur minder diep doordringt in de huid. Deze peeling werkt meer aan de oppervlakte. Ruwheid en grove poriën worden behandeld terwijl de teint wordt verfrist en de vochtbalans verbeterd.

DERMACEUTIX PEEL G20

Glycolzuur 20% is minder gebufferd en geschikt voor de huid die al gewend is aan glycolzuur 10%. Werkt heel goed bij lichte pigmentvlekjes en bij de huid die dof is en fi jne lijntjes heeft.

DERMACEUTIX PEEL G50

Glycolzuur 50% is buffervrij en gaat rechtstreeks de diepte in. Vooral geschikt voor de huid die gewend is aan glycolzuur 20% en last heeft van hyperpigmentaties, een onregelmatige huidstructuur en/of teint en bij hyperkeratose. Inwerktijd is korter en maximaal 5 minuten.

dermaceutix, peeling, zuur, salon, care, cosmetics, fruitzuren, huid, verzorging, dermaprime

 

Na de peeling volgt de Post-Peel stap met de Neutralizing Lotion. Deze zoutoplossing laat de huid snel herstellen en zorgt dat de weerstand en de pH-waarde weer op niveau komt.
Vervolgens wordt een masker aangebracht en het is ook aan te raden om de Aloe Vera Gel Apaisant aan te brengen om de huid te herstellen,
kalmeren en verzachten.
Uiteraard wordt afgesloten met een passende dagcrème en natuurlijk een SPF omdat de huid extra gevoelig is voor zon- en daglicht.

dermaceutix, peeling, zuur, salon, care, cosmetics, fruitzuren, huid, verzorging


dermaceutix, peeling, zuur, salon, care, cosmetics, fruitzuren, huid, verzorging, dermaprime

Like

Laat een reactie achter!