Dermaprime, switserland, demaquillant, yeux, eye, makeup, remover, oog, review, test, beauty, beautysome, yustsome, 2

Dermaprime eyemake-up remover en Action wasbare ‘watten’schijfjes

Vandaag deel ik met jullie een tweetal producten die met elkaar te maken hebben. De Dermaprime eyemake-up remover kan niet zonder een doekje of wattenschijfje. Nu wilde ik wat milieu vriendelijker mijn make-up eraf gaan halen en had al eerder fijne wasdoekjes gekocht bij de Action, dit keer kocht ik de wasbare ‘watten’schijfjes.

Dermaprime, switserland, demaquillant, yeux, eye, makeup, remover, oog, review, test, beauty, beautysome, yustsome, 1

Dermaprime Zwitserland

DermaPrime is een 99% vegan beauty-merk en al vanaf 1984 het vaste huismerk van schoonheidsspecialisten over de hele wereld. Het Nederlandse hoofdkantoor heeft vanaf de start een Zwitsers laboratorium en productie-unit in de hand genomen om zo kwaliteit op elk niveau te waarborgen. DermaPrime lovers zijn het unaniem eens over de kwaliteit, het resultaat, de scherpe prijsstelling en de uitgebreide range behandelingen en producten. Door vooraan te staan in het proces van beauty-lanceringen, weet DermaPrime concepten voor elke leeftijdscategorie aan te bieden en oplossingen aan te reiken voor uiteenlopende huidvragen.


Remover voor ogen & lippen

Dermaprime Eyes & Lips Make-Up Remover is een 2-fasen make-up remover. Deze remover is zeer geschikt voor het verwijderen van langhoudende make-up, zoals liquid lipsticks en waterproof mascara. Hard wrijven is niet langer nodig! Het is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige huid.

Ik kwam er pas heel laat achter dat deze remover ook geschikt is voor de lippen. En dat kwam eigenlijk per toeval… ik had een lippenstift gebruikt die zo vast zat als een huis en vaak moet ik dan boenen om het eraf te krijgen, met als resultaat dat ik er daarna uitzie als een clown. Toen ik dus weer die lipstick gebruikt had, dacht ik opeens aan olie en hoe dit bij bijvoorbeeld hardnekkig vuil op je lichaam heel goed inzetbaar is. En voila… ik gokte goed en kwam er met een lichte wrijving heel goed vanaf!

Dermaprime, switserland, demaquillant, yeux, eye, makeup, remover, oog, review, test, beauty, beautysome, yustsome, 7

Deze fles van 200 ml kost rond de 30 euro. 
Kijk ook eens naar een Beautysalon die de producten van Dermaprime gebruikt bij jou in de buurt of meld je salon aan.

Wasbare ‘watten’schijfjes

Nu weet ik niet hoe het met jou zit, maar eigenlijk moet ik ze nu niet meer wattenschijfjes noemen… ik ben nog wel aan het bedenken hoe ik ze voor mijzelf wil noemen… want een schijfje vindt ik ook maar zo zo.

In het Engels klinkt het sowieso een stuk leuker… remover pads! Dus een verwijder schijfje dan? Wahahahaaaaa nee ik hou het gewoon op wattenschijfje zonder de watte!

Ik kocht deze bij de Action. Ik had al van die roze Remover Cloths… en nu zag ik ze ook in het groen. En dus ook die schijfjes, waarvan ik nu ik ze getest heb er nog een paar bij ga halen!

Ze zijn echt ideaal en ze kunnen gewoon in de wasmachine ook op 60 graden (jawel ik heb het getest). Nadat ze gewassen zijn, rek ik ze even uit en laat ik ze plat drogen. Ook daarna zijn ze weer prettig in gebruik.

Dermaprime, switserland, demaquillant, yeux, eye, makeup, remover, oog, review, test, beauty, beautysome, yustsome, 5

Nog fijner is het met de Dermaprime oogmake-up remover… die zachte schijfjes en de fijne remover maken het verwijderen van de meest donkere make-up en oogschaduw een fluitje van een cent!

Je koop deze schijfjes (10 stuks in een zakje) voor 1,99 en doekjes bij de Action voor nog geen euro!

 

 

Like
    Tessa
    13 Aug 2021
    4:59pm

    Ik heb de wasbare wattenschijfjes ook, maar ik vind ze niet prettig. Ik gebruik ze daarom nu om kwasten op schoon te maken

Laat een reactie achter!