Dermasence, lotion, tonic, mousse, reiniging, huid, beauty

DERMASENCE reinigingsproducten: fris en goed verzorgd het nieuwe jaar in

Rondom de feestdagen denken we na over wat het nieuwe jaar ons kan brengen. Velen gebruiken het begin van het jaar voor een nieuwe start – een mentale reset of een detoxkuur. Meer sport, minder snoepen – dit zijn de klassiekers onder de goede voornemens van het nieuwe jaar. Maar terwijl we ons voorbereiden op het nieuwe jaar moeten we ook aan onze huid denken. Een gezonde en frisse huid helpt namelijk ook om je fit te voelen en het bereid je voor op nieuwe uitdagingen. De DERMASENCE Duo Mousse + Tonic en DERMASENCE Cleansing Milk dragen bij aan een soepele start van het jaar met een schone huid.

Het dream team voor de schone huid: DERMASENCE Mousse en Tonic

Of je nu een normale of een onzuivere huid hebt – de DERMASENCE Mousse is voor elk huidtype de ideale metgezel voor het nieuwe jaar. Het fijne, gebruiksklare schuim maakt schoonmaken een fluitje van een cent. Het ontdoet de huid van overtollig talg en vermindert onzuiverheden. Glycolzuur en salicylzuur activeren de huid. De regeneratie van de zuurmantel van de huid wordt optimaal ondersteund.

Toepassing: Breng 2 tot 3 pompjes van het schuim op het gezicht aan, masseer in en spoel af met lauw water.

Dermasence, lotion, tonic, mousse, reiniging, huid, beauty

De DERMASENCE Mousse sluit zich bij voorkeur aan bij de DERMASENCE Tonic. Nadat de poriën diep zijn gereinigd en ontdaan zijn van alle resten, verlangt de huid naar een kalmerende afsluiting. Hydrateren met behulp van ureum en glycerine-lotion de perfecte afsluiting van de dagelijkse gezichtsreiniging. De Tonic is verfrissend, ontstekingsremmend en verzachtend, voltooit het reinigingsproces en bereidt de huid voor op verdere verzorging. Dit wordt bevorderd door extract van toverhazelaar, panthenol en bisabolol. Door de lage hoeveelheid alcohol, die de absorptiecapaciteit van de huid verbetert, is het product bijzonder mild. Hierdoor wordt het goed verdragen en is het geschikt voor alle huidtypes.

Toepassing: Aanbrengen op een wattenschijfje en gelijkmatig verdelen over het gezicht, de hals en het decolleté.

Tip voor alle mannen: Gebruik de Tonic als aftershave en zie er fantastisch uit na het scheren.

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″]Dermasence, lotion, tonic, mousse, reiniging, huid, beauty[/tx_column]
[tx_column size=”1/2″]Dermasence, lotion, tonic, mousse, reiniging, huid, beauty[/tx_column]
[/tx_row]

DERMASENCE Mousse | 200 ml, €14,20

Eenvoudig schoonmaken: het gebruiksklare reinigingsschuim DERMASENCE Mousse reinigt de poriën, verfijnt het uiterlijk van de huid, regelt de pH-waarde en werkt ontstekingsremmend.

DERMASENCE Tonic | 200 ml, €13,30

De perfecte aanvulling van de dagelijkse reiniging voor elk huidtype: de DERMASENCE Tonic verfrist en kalmeert de huid, reguleert de pH- waarde en wordt bijzonder goed verdragen.

DERMASENCE Reinigingsmelk – zachte reiniging voor een soepele huid

De Reinigingsmelk is geschikt om de droge en gevoelige huid zacht te reinigen en biedt een verkoelende, verfrissende bijwerking. Vuildeeltjes, make-up en talg worden verwijderd door actieve stoffen zonder de pH-waarde van de huid aan te tasten. De zeepvrije reinigingsmelk voorkomt dat de huid uitdroogt, terwijl de vochtinbrengende componenten de huid soepel houden.

Toepassing: ‘s Morgens en’ s avonds met ronddraaiende bewegingen verdelen op de (vochtige) huid. Masseer licht en spoel af met schoon water.

Tip: De DERMASENCE Tonic maakt de reiniging met de reinigingsmelk helemaal af.

Dermasence, lotion, tonic, mousse, reiniging, huid, beauty

DERMASENCE Reinigingsmelk | 200 ml € 13,70

Reinigt grondig maar voorzichtig: de verfrissende DERMASENCE Reinigingsmelk bevat een kalmerende bisabolol en is geschikt voor de gevoelige huid.

 

EINDE PERSBERICHT

Like
1
  Evelien
  14 Jan 2019
  11:29am

  Dat klinkt allemaal erg goed en interessant. Ik had er nog nooit van gehoord!

  Deb
  23 Jan 2019
  8:06pm

  Ik kende dit merk nog niet, maar het klinkt goed. Ben benieuwd!

  bychristiana
  24 Jan 2019
  1:01pm

  Ik heb deze spulletjes toevallig laatst ontvangen om er eventueel iets over te schrijven. Ik vind mousse op zich vaak wel fijn aanvoelen tijdens het gebruik, maar sommige varianten drogen mijn huid een beetje uit. Ik ben benieuwd naar deze, ga er gauw mee aan de slag!

Laat een reactie achter!