Directe koeling én pijnverlichting bij spierproblemen

Het outdoor (sport)seizoen is weer begonnen… Directe koeling én pijnverlichting bij spierproblemen met Biofreeze

Het begin van de lente staat vrijwel gelijk aan de start van het nieuwe outdoor sportseizoen. Nederland komt weer massaal in beweging met sporten zoals voetbal, hockey, tennis, korfbal, wielrennen, hardlopen, maar ook met tuinieren. Spierblessures liggen op de loer en vragen om een effectieve behandeling en snelle verlichting. De producten van Biofreeze bieden dan een direct koelende pijnverlichting! Heb je last van pijnlijke spieren en/of gewrichten? Heb je een blessure opgelopen bij het sporten, tijdens het dagelijkse werk of bij tuinieren? Ben je fysiek vermoeid na een lange werk- of studiedag? Biofreeze helpt in al deze gevallen om de pijn snel en vooral langdurig te verlichten.

Met menthol en Ilex

Biofreeze bestaat uit een unieke formule die alcohol, menthol en Ilex als werkzame stoffen bevat. Ilex is een extract afkomstig van hulst dat ervoor zorgt dat alle andere ingrediënten beter en sneller gaan werken. Door Biofreeze op de huid aan te brengen ontstaat een verkoelend effect. Hierdoor vermindert de pijn direct en verbetert de doorbloeding in de spieren. Biofreeze kan 3 tot 4 keer per dag worden aangebracht op de pijnlijke gebieden. Binnen enkele minuten neemt de pijn al af en dit effect houdt enkele uren aan.

De koude therapie

Het unieke van Biofreeze zit hem in de koude therapie. Door een combinatie van natuurlijke menthol en de verdamping van alcohol ontstaat een “koud gevoel” op de pijnlijke plek. De microcirculatie en de doorbloeding worden hierdoor gestimuleerd. De zenuwuiteinden in de opperhuid worden daarnaast beïnvloed, waardoor je minder pijn voelt en de spieren zich kunnen ontspannen. Het effect van Biofreeze is groot doordat het lichaam zich aan de omstandigheden aanpast en direct reageert op de kou. De bloedvaten vernauwen zich en lokaal kan de doorbloeding zelfs kortstondig stoppen. Deze koude reactie is echter kort en er volgt direct een tegenreactie: het bloed gaat weer stromen en het lichaam wordt van binnen weer opgewarmd. Dit is vergelijkbaar met het opwarmen van bevroren of koude handen, waarbij je vaak gloeiend gevoel ontstaat. Door deze effectieve werking van Biofreeze herstel je sneller van een blessure en wordt de pijn direct en langdurig verlicht.

De lijn van Biofreeze bevat de volgende producten:

[ezcol_1half]Biofreeze-Tube-30ml[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Biofreeze Tube (€ 12,95/110 ml. en €4,99/30 ml.)
Biofreeze pijnstillende Gel in de tube maakt het mogelijk om deze gel over een groot oppervlak te masseren, over de pijnlijke gebieden. Door de massage ontstaat een extra verbeterde bloedcirculatie. Door deze methode wordt het herstelproces van de spieren aanzienlijk verbeterd. Er is ook een kleinere tube met 30 ml inhoud. Deze is ideaal voor in de (sport)tas of tijdens reizen in de handbagage. Zo heb je Biofreeze altijd bij de hand![/ezcol_1half_end]


[ezcol_1half]Biofreeze Spray (€ 13,95/118 ml.)
Biofreeze Spray is perfect geschikt om de moeilijk te bereiken plekken op het lichaam met Biofreeze te behandelen. Daarnaast hoef je Biofreeze niet op je handen te krijgen, omdat de spray rechtstreeks op de pijnlijke spieren kan worden gericht.[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Biofreeze-spray[/ezcol_1half_end]


[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Biofreeze Roller (€ 12,95/89 ml.)
De handige Biofreeze Roller geeft je ook de mogelijkheid om het product aan te brengen, zonder dat het op je handen komt. Zoals bij de spray geldt ook voor de roller dat het eenvoudig is lastigere plekken op het lichaam te bereiken. Ook tijdens het werk is de Biofreeze Roller eenvoudig te gebruiken. Naast de werking van Biofreeze zelf, geeft de roller door de masserende werking ook extra ondersteuning aan het herstelproces van de overbelaste spieren. n[/ezcol_1half_end]


Anna en ik gingen deze test graag aan… omdat we soms in ons schema andere repetities (herhalingen) moeten ondergaan met meer of minder kilo is het vaak zo dat spierpijn na afloop van een training geen abnormaal iets is. Sterker nog, we zijn recent overgegaan op een totaal nieuw schema en dat was afzien!
Ik ging zelfs door mijn rug en mijn man pakte de tijger balsem erbij. Ik dacht echt… okay hij bedoeld het goed, maar ik wil mijn BIOFREEZE spray testen!
Nou het was eigenlijk ook wel weer goed, want ik merkte er dus geen moer van en de pijn bleef voort borduren.
Een dag later nam ik mijn Biofreeze spray en omdat het achter op mijn rug zat en ik dus ivm beperking in de schouder daar niet kan komen, was de spray echt een uitkomst!
Het werd meteen ijskoud! Brrrrr ik was in de ochtend meteen wakker. Daarna werd het al snel warm en dat bleef een tijdje zo. De pijn was zo heftig dat ik niet meteen resultaat had. Echter ik ben nu na 2 dagen gebruik wel van de pijn af!!!
Bij Anna was het haar nek… die deed erg veel pijn en ze droeg een sjaal de hele dag. Ze smeerde de gel op de pijnlijke plek en ze voelde die ook na een tijdje enorm branden. Ze dacht serieus dat haar nek in de brand stond. Ik moest die middag haar ophalen en ze vroeg nog kijk eens of ik geen uitslag heb, het brand zo… nee, niks te zien, de huid was zelfs niet verkleurd en dat betekend dat de werking ook daadwerkelijk binnenin plaats vind!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]
 


Biofreeze, een samenvatting:

 • Koude therapie: uniek en zeer effectief
 • Werkt bewezen beter dan ijs
 • Meer dan 15 jaar nummer 1 in Amerika (Bron: Allegeny Study, 2010)
 • Werkt direct en langdurig (minimaal 3 uur)
 • Niet op dieren getest
 • Geschikt voor jong (v.a. 2 jaar) en oud (m.u.v. de spray; v.a. 12 jaar)

 

Waar te koop?

De producten van Biofreeze worden verkocht bij Kruidvat, Trekpleister, Etos, DA, DIO, G&W, Bol.com en apotheken.

Voor meer informatie is er de website: www.biofreeze.nl

Like
  zazazoobeauty
  28 Apr 2017
  3:18pm

  Lijkt me heel erg fijn voor na het sporten eventueel

  chucky1012
  29 Apr 2017
  6:13am

  Dit klinkt goed!
  Ik ken het niet en heb soms ook weleens spierpijn dan lijkt de de perfecte oplossing.

  Chelsey
  29 Apr 2017
  12:00pm

  Klinkt goed! De producten zijn ook niet zo gek duur. Lijken mij wel fijne producten bij spierpijn!

  Truus
  30 Apr 2017
  10:14am

  Oh Son, dat klinkt goed… zal het eens onthouden en bij Kruidvat zoeken!

  Je zus
  30 Apr 2017
  10:16am

  Als het bij jou helpt, dan moet het ook iets bij mij doen! Hahahaha!

  Joyce
  1 May 2017
  7:57pm

  Dit lijkt mij erg fijn! Ben benieuwd of ook voor pijn in mijn pols werkt… hijs versleten en als ik teveel tik of dingen vastpak is t feest ?

   YuStSoMe
   2 May 2017
   5:30am

   Ben bang, want mijn schouder heeft er geen baat bij… ?

  jeapiebel
  5 May 2017
  8:59am

  Bedankt om een nieuw merk te mogen leren kennen en dierproefvrij daar ben ik nu fan van. Lastig om te weten van onbekende nieuwe merken.

Laat een reactie achter!