DIY, Soap, zelf, maken, cadeau, beauty, blog, heerlijk, geurend, puur, natuur, potje, yustsome

Doe het lekker zelf…

Het is tegenwoordig leuk om iets cadeau te geven wat eigenlijk een ‘halffabricaat’ is. Met andere woorden jij mag de puntjes op de i zetten. En dat kan goed gaan of de andere kant op, want als je geen keukenprinses bent en je krijgt zo’n pot met een baksel… poeh, daar kan veel aan mis gaan.

Gelukkig heb je bij deze DIY producten geen oven nodig om toch te genieten van heerlijke en geurende producten.

[tx_heading style=”default” heading_text=”DIY SOAP . NL” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Van deze webshop had ik al vele heerlijke producten gezien, maar nog een beetje aftastend was ik wel erg nieuwsgierig geworden. En opeens kreeg ik post… whaaaat! Oh dan maak je deze blogger als een kind zo blij! En ja, ik ben wat dat betreft nog best ‘kinds’.

DIY, Soap, zelf, maken, cadeau, beauty, blog, heerlijk, geurend, puur, natuur, potje, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”☃️ BABY IT’S COLD OUTSIDE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Dit potje komt met deze dagen van sneeuw, regen en gure wind als geroepen! Het ruikt heerlijk naar Pumpkin Spice met een flinke dosis coffee! Daar maak je mij blij mee!

Wat zegt DIY Soap

Geniet van de verzorgende werking van deze ‘winterse’ 100% natuurlijke Baby It’s Cold Outside Body Scrub met koffie, suiker, specerijen en sinaasappel. De vochtinbrengende eigenschappen van de biologische kokosolie zorgen voor een heerlijke zachte huid. De koffie en suiker werken als natuurlijke exfoliant en koffie en kokosolie zitten van nature boordevol antioxidanten. Daarnaast zorgt koffie ervoor dat je huid steviger wordt en helpt scrubben met koffie cellulitis tegen te gaan. De geur van koffie, kaneel, gember en sinaasappel doen je gelijk aan de winter denken.
Deze body scrub is geschikt voor de normale huid.

Het ontvangen is echt een cadeau! Mooi verpakt en voor de puur natuur liefhebbers is er ook aan ons milieu gedacht. Alles is te recyclen!

De inhoud

In het zakje zit een wek pot gevuld met kokosolie, suiker, koffie en een flesje met sinaasappel olie.

Het is de bedoeling dat je nu zelf aan de slag gaat. En echt het is super simpel!

DIY, Soap, zelf, maken, cadeau, beauty, blog, heerlijk, geurend, puur, natuur, potje, yustsome

Gelukkig zit er ook een handig boekje bij… Nederlands en Engels! En je kunt kiezen voor au-bien-Marie  verwarmen of in de magnetron. Ik kies voor de magnetron om de kokosolie vloeibaar te maken, echter let op dat je dit stap voor stap doet. Ik heb ooit een ontploft pakje boter gehad!

Als de kokosolie vloeibaar is mag de koffie, suiker en etherische olie erbij. En weet je, ik heb nog nooit zo’n lekkere kokosolie geroken! Hier zou ik zo al een pot van willen kopen!

DIY, Soap, zelf, maken, cadeau, beauty, blog, heerlijk, geurend, puur, natuur, potje, yustsome

Dit was echt easy peasy! Het mag nu het nog vloeibaar is in het weck potje. Met het restje in de kom, jajajaaaah wij binne zunnig! Scrub ik alvast mijn handen!

DIY, Soap, zelf, maken, cadeau, beauty, blog, heerlijk, geurend, puur, natuur, potje, yustsome

DIY, Soap, zelf, maken, cadeau, beauty, blog, heerlijk, geurend, puur, natuur, potje, yustsome

Potjandorie wat is dit lekker zeg! Nu ben ik al een echte koffie-addict en dit maakt mijn dag compleet! Oh bummer, je mag het niet elke dag gebruiken! Dat zou ik wel graag willen doen, want na het scrubben blijft er nog zo’n heerlijk zacht laagje achter. En de geur op je huid… mmmmm! Jammer dat die van korte duur is. Had van mij wat langer gemogen.

Koffie voor je huid?

Koffie zit boordevol antioxidanten en vetzuren. Deze ingrediënten beschermen de huid tegen vrije radicalen die veroorzaakt worden door de zon, vervuiling en andere invloeden van buitenaf. Door koffie als scrub te gebruiken wordt de bloedsomloop gestimuleerd, waardoor je huid er strakker uit gaat zien. Cafeïne in koffie kan ervoor zorgen dat cellulitis minder zichtbaar wordt en de huid strakker wordt. De antioxidanten in de koffie zorgen er daarnaast voor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Meer weten over wat koffie voor je huid kan doen? Lees meer in het DIY SOAP blog: It’s Coffee O’Clock.

[tx_heading style=”default” heading_text=”WEBSHOP ?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Dit product en nog veel meer moois is te koop via de website of bezoek de winkel op onderstaand adres.

DIY Soap
Van Woustraat 48A
1073 LM Amsterdam

Voor openingstijden en of andere verkooppunten, bezoek de website!

#gekregen

Like
  Nancy
  16 Dec 2017
  7:57am

  Oh dit lijkt me geweldig! En ook heel leuk om te geven!

  Charel
  18 Dec 2017
  11:03am

  koffiescrub vind ik echt top!

  Anne - YouStyle.nl
  18 Dec 2017
  1:02pm

  Wat grappig! Wist niet eens dat dit bestond 🙂

  Joyce
  19 Dec 2017
  3:17am

  Ziet er super leuk uit! Ik hou niet van koffiegeuren, dus denk niet dat het wat voor mij is!

Laat een reactie achter!