Vichy, slow Âge, oog, contour, wallen, kringen, rimpels, fijne lijntjes, beauty, blog, review, ogen, yustsome

Donkere kringen, fijne lijntjes… herkenbaar?

Naarmate we ouder worden, begint ook het verval. Niet iedere vrouw raakt in paniek, echter een groot deel kan de vrouw die ze in de spiegel ziet nog niet toelaten. Daarom weet de cosmetica industrie ons ook zo te triggeren met prachtige producten. Want wij willen zo lang mogelijk een jeugdig uiterlijk behouden.

Ik kreeg een tijdje geleden van Vichy een mail of ik de Slow Âge ogen tube wilde testen. Nou, wie wil dat nou niet. Tot mijn moeder binnen kwam en bijna stampvoetend en boos aan het foeteren was over de nieuwe pasfoto’s van haar ID. Stomme fotograaf, moest mijn bril afzetten… snap jij dat? Dan zie je toch mijn wallen, nog erger… tjonge jonge.

Duidelijk, mijn moeder had hulp nodig.

Mam, ik heb hier iets voor jou, gisteren binnengekregen… alsof het zo moest zijn.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Vichy Slow Âge Ogen” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Vichy, slow Âge, oog, contour, wallen, kringen, rimpels, fijne lijntjes, beauty, blog, review, ogen, yustsome

Slow Âge is de eerste verzorging van Vichy tegen opkomende tekenen van huidveroudering, voor een stralend jeugdige huid.
De huid rond de ogen wordt onmiddellijk gehydrateerd en beschermd. Ze gaat zich dag na dag verbeteren, wordt sterker en oogt stralend en jeugdig.

Positieve aandachtspuntjes:
Voelt niet kleverig of vettig aan.
Frisse textuur
Getest onder dermatologisch toezicht
Zonder parfum
Zonder parabenen

Vichy, slow Âge, oog, contour, wallen, kringen, rimpels, fijne lijntjes, beauty, blog, review, ogen, yustsome

Begin vroeg met je wallen in het gereel te houden, want voor je het weet heb je dus die bekende zakken onder je ogen hangen. En dan vraagt iedereen of je wel goed slaapt. Nee, geen pretje, daar kan ik gezien dus het feit dat wij ons dus familie van der Wal noemen, over mee praten.

Mijn moeder begon dus met smeren. Ivm privéredenen heeft ze aangegeven liever niet op de foto te gaan.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Mama en Vichy Slow Âge” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

’Ik kreeg van Sonja de tube. Het ziet er heel netjes uit. Uitleg is duidelijk en ik heb mijn ogen zoals wordt aangegeven gereinigd en de crème aangebracht.

Vichy, slow Âge, oog, contour, wallen, kringen, rimpels, fijne lijntjes, beauty, blog, review, ogen, yustsome

De dosering uit het puntje (tuitje) gaat goed, er komt niet te veel product uit, dat zou ook erg zonde zijn. Ik dacht eerst dat de crème niet goed was, de kleur was wat bruinig. Maar Sonja zei dat dit gelijk een camouflage is om direct de donkere kringen iets te verdoezelen.

Vichy, slow Âge, oog, contour, wallen, kringen, rimpels, fijne lijntjes, beauty, blog, review, ogen, yustsome

Na een week gebruiken vroeg Sonja mij hoe het ging. Nou ik kon al zien dat het inderdaad de zwelling wat deed afnemen. Het voelt ook prettig en trekt goed in. Ik bracht het met mijn vingertoppen aan en Sonja heeft mij geleerd dit kloppend te doen.


Na 7 dagen gebruik:
De huid rond de ogen ziet er gelijkmatiger uit: bij 69%**
De huid rond de ogen ziet er gladder uit: bij 67%**
Donkere kringen zijn minder zichtbaar: bij 63%**

**Zelfevaluaties, klinische test, 52 vrouwen na 7 dagen


Na twee weken liet ik Sonja weer kijken en ook waren mijn rimpels wat verzacht. Niet weg, dat had ik ook nooit verwacht, omdat op mijn leeftijd dat ook ondenkbaar is.

Ik moet zeggen dat ik het heel erg fijn vond om dit eens te testen, want zelf koop ik bij de apotheek de producten van Vichy en had al positieve ervaringen. Dus nu spaar ik mijn stempels om dit product weer te kopen als het op is.

Als 73 jarige vrouw kan ik stellen dat Vichy je niet meer naar 18 terug kan verfraaien, maar een jaartje of 5 eraf qua mijn vermoeide blik, dat zeer zeker.

Vichy, slow Âge, oog, contour, wallen, kringen, rimpels, fijne lijntjes, beauty, blog, review, ogen, yustsome

Ik wil mijn moeder bedanken voor deze mooie review! Nadeel is dat zij nu met mooie ogen kijkt en ik nog knal wallen bezit. Maaaaaar… een beauty blogger blijft testen!

[tx_heading style=”default” heading_text=”Verkoop” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Je kunt Vichy, zoals mijn moeder al aangaf, kopen bij de Apotheek. Of online via hun eigen shop, waar doorgelinkt kan worden naar de aangegeven webwinkel.

De prijs voor een tube van 15 ml is 24,75

[tx_calltoact button_text=”Bestellen?” url=”https://www.vichy.nl/gezichtsverzorging/oogverzorging-tegen-opkomende-tekenen-van-huidveroudering-slow-age/p22792.aspx”]Ga naar de website[/tx_calltoact]

Like
  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik heb geen donkere kringen of wallen ondanks mijn chronische vermoeidheid en slecht kunnen slapen…Wat fijn dat je moeder na een week al verschil voelde! Ben ook dol op Vichy!

  Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat fijn dat je moeder er zoveel baat bij heeft. Ik heb het serum gebruikt, die vond ik ook al zo fijn!

  Life as Chelsey
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Leuk dat je moeder hem voor je heeft getest! Klinkt best goed, zo’n serum 🙂

  Ike Hassankhan
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Zo leuk dat jou moeder dit getesd had.
  Er is hier bij der apotheek een fijne actie met korting op dit merk huidverzorgingsproducten….

Laat een reactie achter!