Pretty eyes, Douglas, collection, make-up, mooi, ogen, fonkelend, glitter, nude, oogschaduw, limited edition

Douglas collection | Pretty Eyes

Ik shop graag online bij Douglas, in de winkel raak ik vaak de kluts kwijt en vind ik het persoonlijk soms te veel van het goede. Online kun je specifieker zoeken en vind je soms pareltjes zoals het Pretty Eyes palette.

Pretty Eyes

Het palette kocht ik voor slechts 5,09 en dat is echt spotgoedkoop. Het was een beloning voor mijzelf als ik weer genezen zou zijn van mijn ooglidcorrectie , dat dit palette dan als eerste op mijn ogen mocht komen. Nou dan heb je dus echt iets om naar uit te kijken.

Pretty eyes, Douglas, collection, make-up, mooi, ogen, fonkelend, glitter, nude, oogschaduw, limited edition

Ik hoopte natuurlijk op eerder, maar ik durfde het eerlijk gezegd niet aan om na de hechtingen eruit halen meteen make-up op mijn ogen aan te brengen, dus ik heb nog braaf een extra week tot anderhalve week gewacht.

Mooie fonkelende tinten

Het palette bevat 6 tinten: 3 matte en 3 schitterende ‘pretty Eyes’ fonkelende tinten.

Pretty eyes, Douglas, collection, make-up, mooi, ogen, fonkelend, glitter, nude, oogschaduw, limited edition

Shy Nude
Extra Gold
Deep purple
Fire Red
Heartbreak
Shimmer Dust


Mijn favoriet is toch wel de Heartbreak om op mijn oogleden aan te brengen. Als basis gebruikte ik de Shy Nude welke zich prima laat blenden met Fire Red. De Deep Purple gebruikte ik als randje onder mijn ogen en een beetje op de oogleden om wat diepte te geven aan mijn look.

Klein maar fijn

Dit palette is zo klein, maar fijn… het heeft alles in zich om voor altijd bij je te hebben. De Fire red is ook prima op je lippen aan te brengen en daarna met een gloss te setten. Naast Pretty Eyes heb jij dan ook nog eens Pretty Lips!

Extra gold kun je ook perfect gebruiken om wat glow op je gezicht te toveren als je geen highlighter bij de hand hebt.

En wat dacht je van met de feestdagen wat Shimmers op je decolleté aan te brengen?
Succes gegarandeerd!

Pretty eyes, Douglas, collection, make-up, mooi, ogen, fonkelend, glitter, nude, oogschaduw, limited edition
Pretty eyes, Douglas, collection, make-up, mooi, ogen, fonkelend, glitter, nude, oogschaduw, limited edition

Look

En kijk mij nou stralen! Het is vandaag een maand geleden dat ik onder het mes ging. En nu heb ik alweer Petty Eyes!
De oorbellen komen van Sieratas.nl

 

Like
  Nancy
  9 Dec 2020
  8:01am

  God meid! Je gaat er steeds jonger uitzien! Mooi palletje ook, ik ga vandaag even browse.

  Tessa
  9 Dec 2020
  11:03am

  Wat een schattige palette is dat

Laat een reactie achter!