PawPaw, lips, cheeks, colour, glitter, shimmer, sooting, balm, mocha, hydratatie, 2

Dr. PawPaw nieuws met sooting balms

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik over Dr. PawPaw iets geschreven heb. Het merk staat vooral bekend om de werkzame stof die ze winnen uit de PawPaw vrucht. Het bekende gele tubetje (de originele) is over de hele wereld bekend en ondertussen zijn er diverse andere kleurtjes uitgebracht met ieder hun eigen natuurlijke kracht!

PawPaw, lips, cheeks, colour, glitter, shimmer, sooting, balm, mocha, hydratatie, 2

Dr. PawPaw balms

Vandaag laat ik jullie kennismaken met 2 andere balms die in de collectie van Dr. PawPaw zitten en waar je waarschijnlijk nog geen weet van had. De eerste die ik jullie voorstel is de balm met een hele mooie shimmer, die je zowel op je lippen als ook op je lichaam kunt toepassen om wat extra glow te creeren op je gebruinde huid.

Shimmer balm | 7,50

Dr.PAWPAW x Teenage Cancer Trust* Multipurpose Shimmer Balm 10ml is verrijkt met de bekroonde Dr.PAWPAW Original Balm-formule die een mix van duurzaam geproduceerde en resultaatgerichte ingrediënten bevat, waaronder PAWPAW (Papaya Fruit), Castor Oil, Olive Oil en Aloë. Vera. Dr.PAWPAW Shimmer Balm is gemaakt met milieuvriendelijke iriserende parels om een ​​onmiddellijke glans aan lippen en huid te geven, naast de voedende, hydraterende en verzachtende effecten die te vinden zijn in het complete Dr.PAWPAW balsemassortiment.

PawPaw, lips, cheeks, colour, glitter, shimmer, sooting, balm, mocha, hydratatie, 3

Multifunctioneel

Dr.PAWPAW Shimmer Balm kan worden aangebracht op lippen, jukbeenderen, decolleté en de voorkant van de benen, overal waar jij wilt dat jouw huid glinstert en glimt. Het parelmoereffect kan ook worden opgebouwd, zodat je een zachte, subtiele gloed of een volle glam-look kunt creëren. Gebruik alleen op de lippen of met je favoriete lippenstift, op de ogen om een glinsterend effect te creëren en breng aan op de wangen als een highlighter.

PawPaw, lips, cheeks, colour, glitter, shimmer, sooting, balm, mocha, hydratatie, 3

Duurzaam, verpakt in 100% recyclebare verpakking en geschikt voor alle huidtinten en -types. 97% Natuurlijk, veganistisch en dierproefvrij.

Genomineerd voor de Beauty Awards 2021 in Londen!
* Bij elke aankoop zal een deel van de opbrengst worden gedoneerd aan de Teenage Cancer Trust door Dr. PawPaw.


Rich Mocha Balm | 7,50

Net als de shimmer balm is ook deze Dr. PawPaw balm rijkelijk voorzien van mooie ingrediënten die jouw lippen in top conditie houden. Naast het feit dat je deze als een mooie nude lipstick kunt aanbrengen en zelfs opbouwen, kun je deze ook in de tas doen voor een mooie blush en een beetje op je oogleden om weer een gezonde uitstraling te creëren.

PawPaw, lips, cheeks, colour, glitter, shimmer, sooting, balm, mocha, hydratatie, 7

PawPaw, lips, cheeks, colour, glitter, shimmer, sooting, balm, mocha, hydratatie, 7

Let wel op als je net als mijzelf een blanke huid hebt, dat je niet over je lippen morst, want dan ziet het er een beetje raar uit. probeer hier dus wel binnen de lijntjes te kleuren!

De kleur wordt verkregen door pigmenten toe te voegen, welke ook gebruikt worden om voedsel te kleuren. Dit is dus een E nummer 129, het kan zijn dat je daar gevoelig voor bent en dus benoem ik het daarom hier in mijn review.


Verkoop

De producten van Dr. PawPaw zijn hier in Nederland o.a. te koop bij Douglas.nl

 

Like

Laat een reactie achter!