Derma-purute-cleaning-skin-huidverzorging-schoonmaken-huid-facial-peeling-alle-huidtypes-gevoelige-huid-yustsome-Intro

Dr. Pierre Ricaud | Huidverzorging

Vandaag heb ik samen met Anna een review! Omdat ik recent een behoorlijk pakket toegestuurd kreeg met Dr. Piere Ricaud gezicht reiniging producten voor de huid, leek het me wel leuk om dat met Anna te doen. Ik hoop dat het artikel niet te lang voor jullie gaat worden, maar we doen ons best!

Samen testen is ook veel leuker en nadat ik de producten gefotografeerd had, bracht ik Anna haar producten. Ik vroeg of ze haar ervaring wilde noteren zodat ik het aan jullie kan overbrengen.

Derma-purute-cleaning-skin-huidverzorging-schoonmaken-huid-facial-peeling-alle-huidtypes-gevoelige-huid-yustsome-1

Ik heb ze onderverdeeld in twee huidtypes: alle huidtypes & gevoelige huidtypes.
Nu heeft Anna net als mij ook een gevoelige huid en toch heeft ze het aangedurfd om deze lijn te testen.

Derma Pureté

Eye Cleansing Lotion | 2 fasen

Omdat Anna niet vaak haar ogen opmaakt heb ik het getest en ik moet zeggen dat ik er weer een fijn product bij heb. Hiervoor gebruikte ik al een van Yves Rocher en daar was ik al fan van.
Je schud het flesje en de twee delen vermengen met elkaar. Zelfs waterproof mascara is geen probleem. Ook lippenstift die nogal stained maakt deze remover korte metten mee!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Met de lotion doekjes maak ik eerst de ogen grof schoon. Zodat de meeste oogschaduw eraf is. En dan doe ik op een watje wat remover. Het fijne van deze is dat het niet je ogen intrekt. En ook geen wazige look achterlaat, zodat je het eerste uur wazig ziet.

De Tweefasen Oogmake-up Remover garandeert een reiniging van de ogen met respect voor de huid. Deze formule is onder dermatologische en ophtalmologische controle getest. Zonder parfum.

Toner & Cleansing Lotion

Dit is echt een setje bij elkaar. Gebruik eerst de Cleansing Lotion en verzacht je huid dan na met de Toner. De toner haalt dan nog de laatste restjes vuil van je gezicht af.
Deze ronde was voor Anna om het te testen.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Wat zegt Anna:

De Milky Cleansing Lotion is niet erg vet. Voelt als een crème aan. Haalt make-up makkelijk af zelfs dikke mascara zonder heel lang te moeten wrijven. Ook ruikt het heerlijk zacht naar lavendel, in ieder geval bloemig. Hydrateerd je huid, maakt het zacht en irriteert bijna niet! Aangezien ik best een gevoelige huid heb is dat erg fijn. Een nadeel… als je het per ongeluk in je oog krijg prikt het en door de cremige structuur is het moeilijk uit te spoelen/verwijderen. De Cleansing toner haalt echt de laatste restjes van je gezicht en ik voelde mijn huid niet trekken! [/ezcol_1half_end]


Facial Wash Cream

Wil je snel, maar ook zorgvuldig je huid reinigen, dan is er de Wash Cream die je als een soort van zeep in combinatie met water gebruikt. Dit kun je doen op een washandje of een speciaal zacht doekje. Een tip is van mij om bij de Hema die fijne katoenen spuugdoekjes te halen, ideaal en op 60 graden uit te wassen!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Wat zegt Anna:
De facial wash cream is in een dunne crème/melk achtige substantie. Ook deze is erg zacht voor de huid. Het verfrist de huid, irriteert niet ruikt heel subtiel naar lavendel, bloemig en is makkelijk af te spoelen. De huid is zacht en schoon.[/ezcol_1half_end]


Facial Peeling

Als je huid eenmaal grondig gereinigd is kun je deze nog voorzien van een heerlijke peeling. Deze peeling bevat zachte klei en poeder van abrikozenpit om de huid te laten stralen en haar diep te reinigen.  Ik moet zeggen dat ik al eens eerder een peeling heb gehad, maar deze voelde meer als een maskertje aan. Het is romig en het hecht toch aan je gezicht. Ondanks dat ik vooraf het even bevochtigd had.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Kortom, dit is nog niet eens zo verkeerd voor mijn gevoelige huid. Na het afspoelen had ik geen last van rode vlekken of irritaties! Deze komt op mijn lijst der lijsten!


Gelukkig is er ook voor de gevoelige huidjes een lijn waar Anna en ik beide erg blij mee zijn. Ondanks dat de ‘voor alle huidtypes’ bij ons beide ook goed bevallen is, kunnen we het ons voorstellen dat er toch ook dames zijn die nog extremer op producten kunnen reageren!

Micellar Water

Ik had deze al eens gekregen in een beauty pakket en hoorde dat dit erg fijn moest zijn. En dat klopt. Het werkt heel prettig en haalt eigenlijk alle vuiligheid van je gezicht af.
Je hebt er niet veel voor nodig en het is een alleskunner in 1 fles.
Daarom gaf ik Anna ook een fles om te testen en dit is wat zij er over te melden heeft:

‘Micellar water is beetje op olie basis het droogt je huid niet uit en irriteert minder tijdens het verwijderen met een watje. Ruikt lekker naar lavendel/bloemig. Het maakt de huid wat soepeler en zachter lijkt het’.

Zonder parfum. Zonder alcohol.

Cleansing Mousse & 2-in-1 Cleansing Lotion

Deze twee producten kan ik je ook aanraden om te gebruiken als jij een gevoelige huid hebt. De Mousse is erg geschikt als je liever werkt met een product dat je afspoelt met water.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Ik testte deze zelf uit door de ene kant te reinigen met de mousse en de andere kant met de 2-in-1 lotion.
De mousse heb ik op een vochtige doekje gespoten en zo mijn gezicht gepoetst. Daarna afgespoeld.
De Lotion deed ik op een watje en reinigde mijn gezicht. Je hebt wel wat meer watje nodig.
Om te kijken wat er nog achter bleef aan vuiligheid, reinigde ik nog na met de TONER. En je ziet dat beide producten toch wel wat achterlaten en je huid vraagt om een na-controle.


Over het algemeen kunnen we beide wel stellen dat we hele mooie producten hebben mogen reviewen en dat er enkele uitblinkers bij zitten.
Onze voorkeur gaat uit naar het Micellar water. Die doet echt heel goed zijn werk. Dan is de Toner aan te raden om na elke reiniging even te gebruiken om je huid te verzachten en te verfrissen. En als laatste wil ik nog een medaille om de Facial Peeling hangen!


Wil je meer informatie over de producten? Kijk dan eens op de website van Dr. Pierre Ricaud.

Prijzen kunnen momenteel in de aanbieding zijn! Klik hier voor een POP-UP

Lieve Anna, bedankt dat je me weer zo goed geholpen hebt en jullie ook voor het bezoekje aan YuStSoMe!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Like
  chucky1012
  18 Feb 2017
  7:19am

  Dat klinkt goed!
  Zeer betaalbaar voor iedereen.
  Ik ga eens een kijkje nemen op de website 😉
  Mooie foto’s.

  Xoxo

  Nancy
  18 Feb 2017
  10:43am

  Ik heb een hele gevoelige huid dus ik ga eens verder kijken op de site! Bedankt!

  Gonny
  18 Feb 2017
  11:24am

  Leuke review… een medaille voor de Facial Peeling. Haha….

  Joyce
  18 Feb 2017
  4:47pm

  Wat leuk dat jullie het samen hebben getest! Ben heel benieuwd naar de facial peeling!

  Yvonne
  19 Feb 2017
  11:42am

  Ik heb nog niet alles getest maar wat ik heb getest is erg fijn.

  Malou | Blonde Blossom
  19 Feb 2017
  4:26pm

  Wat een fijne producten allemaal! Ik word altijd zo chagrijnig als je niks kunt zien na het verwijderen van oogmake-up… Ik geloof dat ik snel eens ga kijken naar deze huidverzorging! Malou x

  jeapiebel
  20 Feb 2017
  3:55pm

  Voor gevoelige huid dat zal wel wat voor mij zijn. Zo te lezen hier en verschillende blogs lijken het mij prima producten. 🙂

  Natasja
  21 Feb 2017
  9:58am

  Wat leuk om het samen te testen! Een fijne review en producten om te onthouden!

Laat een reactie achter!