Dr. Pierre Ricaud, skincare, huidverzorging, afslanken, Hermodelleren, verminderen, contouren, lichaam, beautysome, test, review

Dr. Pierre Ricaud pakt jouw contouren aan.

Dr. Pierre Ricaud | Nieuw

Ook zo’n fijne vakantie gehad en ben jij ook wat aangekomen? Geeft niks, alles onder de 10 kilo is er zo weer af. Mits je natuurlijk je levensstijl aanpast en even oplet wat je eet en verbruikt.

En vooral, laat de lekkere wijntjes staan! Neem dan daarvoor in de plaats een druivensapje!

Met hulp van Dr. Pierre Ricaud kunnen we ook nog onze contouren aanpakken! En ik bedoel dan de lovehandles, buikjes en wellicht heb je op je zitvlak nog wat extra vulling die je kwijt wilt.

Hoe we dat gaan doen?

Dr. Pierre Ricaud, Body Coach

Dr. Pierre Ricaud, skincare, huidverzorging, afslanken,

[tx_heading style=”default” heading_text=”HERMODELLERENDE VERZORGING” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wat schrijft Dr. Pierre Ricaud?
Een extra krachtige formule die een dubbel complex met actieve bestanddelen bevat:
Het UCP1 System, een slim bestanddeel dat afkomstig is van de zaden van de Brassica Alba, is in staat om vetopslagcellen (witte cellen) in vetverbrandingscellen (beige cellen) te veranderen.
UCP1, een eiwit dat werkt als indicator voor de omzetting van witte naar beige vetcellen, neemt met 209% toe (in-vitrotest).
De AQP7 Booster, een gepatenteerd actief bestanddeel dat afkomstig is van johannesbroodpitten, bevordert de aanmaak van AQP7-eiwitten, de enige stof in het menselijk lichaam die zorgt voor de evacuatie van vetcellen. In combinatie met lipo-fragmenterende cafeïne bevordert de booster de afvoer van vetten en vermindert hij het volume van de cellen aanzienlijk*.
Dr. Pierre Ricaud, skincare, huidverzorging, afslanken, Hermodelleren, verminderen, contouren, lichaam, beautysome, test, review

Wat waren de testresultaten?

Al na het eerste gebruik is de huid zichtbaar:
gladder 88%* steviger 78%* gehydrateerd 83%*
Na 28 dagen zijn de rondingen met tot wel 1,72 cm verminderd.**
*Getest door 28 vrijwilligers. **Verlies in centimeters gemeten bij de taille van 38 proefpersonen.
[tx_heading style=”default” heading_text=”Strak en slank?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Heeft het gewerkt?

Eerlijk? Ik ben echt aan het Jo-joën geweest, door mijn overgang ging het op, weer af en enorm op. Ook had ik wat privé problemen en hierdoor ging ik aan de wijn, even op de verdoofstand. Dat betekend dat ik sowieso de behandeling voor vetbevriezing voor Jan Doedel heb ondergaan, dag… 150 euro! Ik heb ondertussen een gesprekje gehad bij het instituut en ik ga het overdoen, maar eerst even alles weer op de rit krijgen was ook daar het advies.

Ik kreeg daar ook een emulsie mee om de contouren te verfijnen, echter… die heb ik snel aan de kant gezet, want ik vond deze van Pierre Ricaud stukken fijner in werking.

Dr. Pierre Ricaud, skincare, huidverzorging, afslanken, Hermodelleren, verminderen, contouren, lichaam, beautysome, test, review

Werking?

Het word wat warmer, hierdoor krijg je meer een gevoel dat het wat doet. Ik heb het zelfs als een pakking gebruikt, dan wrap je jezelf in met cellofaan. Ik heb er heerlijk mee geslapen, geen last van.

Voordat ik op vakantie ging merkte ik wel verschil… het was steviger! Mijn huid voelde ook zachter aan. Goed, dat was van tijdelijke aard, want daarna gingen wij een week weg en ik vergat de producten mee te nemen.

En daarna, daarna was het kwaad al geschied.

Goed… ik ben inmiddels weer gewogen, me kapot geschrokken en sinds vandaag weer in een schema gedoken om af te vallen. Ook qua spieren ga ik minderen, ik ga afbouwen en weer een vrouwelijker figuur aannemen. Als er 3 kilo af zijn ga ik weer smeren, want ik voelde wel dat het iets deed, alleen ik heb nog niet het maximale eruit kunnen halen.

Dit artikel zal ik dan ook binnenkort updaten!

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van een product om je contouren, minpunten te hermodelleren? 


Momenteel koop je deze hermodellerende lotion met 50% KORTING: WEBSHOP

#gekregen #prsample
Like
  Nancy
  4 Sep 2018
  6:20am

  Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dit soort smeersels nooit gebruik. Maar als t werkt is t super!

   Sonja van de Sande
   4 Sep 2018
   6:14pm

   Ja, beter als die dure lotion van de salon!

  Joyce Elise
  4 Sep 2018
  7:27pm

  Ik heb dit nog nooit gebruikt, heb er nooit zulke hoge verwachtingen van haha! Maar super als t werkt!

Laat een reactie achter!