Draadloos genieten van jouw eigen muziek

Niks geen gedoe meer met een kabeltje! Vrijheid! Vrij om te bewegen, vrij om te genieten… waar jij dat wilt. Is dat nu thuis op de bank of in de sportschool met een Sudio Vasa Blå krijg je deze mogelijkheid! Ik kreeg recent een toegestuurd om te reviewen en dat heb ik gedaan! Lees mee in mijn avontuur met Sudio!

Sudio Vasa Blå – Draadloze Vrijheid

Studio kwaliteit geluid, een elegant ontwerp en 8 uur vrijheid, daar staat de Vasa Blå voor. Link de Vasa Blå aan je telefoon en je neemt gemakkelijk de telefoon op door de ingebouwde microfoon en met de afstandsbediening kun je je telefoon besturen. De Vasa Blå is geschikt voor alle Bluetooth apparaten.

De Sudio kwam binnen in een prachtige doos. Netjes alles verpakt, zodat je er zeker van bent dat je met jouw product meteen aan de slag kunt.
In de doos tref ik een aantal zaken aan:

 

 • Vasa Blå oortelefoon met 4 paar extra dopjes
 • Handleiding en Kwaliteitsverklaring
 • Echt leren draagtasje om de oordopjes in te bewaren
 • Een metalen clip
 • Oplaadkabel
 • Batterij

SPECIFICATIES

 • Behuizing: Composiet, Aluminium
 • Afwerking: Hooggepolijst metaal
 • Model: In-ear, Bluetooth 4.1
 • Gewicht: 22 gram (behuizing)
 • Bereik: 10 meter
 • Batterijduur: 8 uur (actief), 10 dagen (standby)
 • Laadduur: 10 minuten (snel), 120 minuten (vol)

Als eerste ging ik mijn Sudio opladen, want je wilt niet na 1 nummer muziek al meteen uit je review gehaald worden. Dat gaat snel, echter ik weet van mijn man dat je een batterij altijd eerst helemaal vol moet laden (minimaal dus die 120 minuten) en dan volledig leeg om zo ervoor te zorgen dat deze het langste mee gaat.


Omdat de Sudio Vasa Blå erg compact en klein is, moest ik even uitpluizen hoe ik het kon opladen. Gelukkig zag ik vrijwel meteen een klein lipje waar ik mijn USB kabel in kon stoppen. Ik vind alleen de kabel erg kort en dat had wel een beetje meer gemogen. Gelukkig hebben wij in huis meerdere kabels.

Omdat de oortjes goed vast moeten zitten in je oren, moest ik toch een maatje kleiner pakken uit de meegeleverde dopjes. Het is even trutten om die er weer op te krijgen, of lees dat ik niet zo handig daarin ben. Ik moest mijn zoontje er even bij roepen, hij heeft een andere waar dat ooit ook bij moest. Mijn vingers zijn vaak stram en dat was het probleem dus. Goed het lukte en de oortjes bleven en stuk beter zitten.

Testen

[ezcol_1half]Thuis op de bank had ik een hele goede ervaring. Mooie geluid komt er uit! En zuiver… maar ook hard had ik geen nare omgevingsgeluiden. Ik kan dat weten, want de deurbel ging en ik zat superhard mee te zingen. Dat opeens Yuri voor mij stond en zei ‘mam de deurbel’. Ach jee stond daar de man van Selectvracht. Die kwam voor mijn pakje en zal wel gelachen hebben van die valse kraai daar op de bank! 🙂

De dag daarna nam ik mijn Sudio in het lederen hoesje mee naar de sportschool. Gelijk kreeg ik de vraag of ik een nieuwe had en legde uit dat ik deze aan het reviewen was. Leuk als mensen dan interesse tonen in een nieuw product.
Het deel tussen de oordopjes kun je beter in je nek leggen dan voor op de borst met hardlopen, dan hoor je ook het gebonk van je kabel.
Daarbij hoorde ik het gekwebbel van de dames om mij heen er een beetje door, dat komt omdat tijdens het lopen de dopjes wat schoven in mijn oor. Wellicht moest ik nog een maat kleiner nemen.

Tijdens het trainen ploepte ze er uit… dat komt omdat je veel kracht moet zetten, vooral als je benen dag hebt, zet je druk op je oren. Dat vond ik jammer en ik bleef maar de dopjes erin proppen.

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]


Conclusie:
Let erop dat de oordopjes goed passen! Later bleek dat mijn man er geen problemen mee had en ik blijkbaar dus toch nog te grote dopjes had gebruikt.
Mijn man heeft ze ook een paar dagen (de stiekemerd heeft ze nog steeds  in gebruik) getest en is erg te spreken over de kwaliteit! Vooral het Bas gedeelte.

De Vasa Blå geluidssignatuur wordt geleverd door een nauwkeurig afgestelde driver en amplifier. De combinatie van driver en versterker zorgt ervoor dat de verschillende geluiden van instrumenten uit elkaar gehouden kunnen worden waardoor de luisteraar een echte studio ervaring krijgt.

Dit kan mijn man zeker beamen, op zijn werk had hij eerst oordopjes met kabel en tijdens zijn werk bleef hij nog wel eens hangen aan een apparaat. Nu heeft hij veel meer vrijheid en geen storende radio op zijn afdeling maar een studio van Sudio ervaring!
Met sporten heb ik mijn oude gadget er maar weer bij gepakt. Want ik vind het ook erg zonde als ik er per ongeluk op zou gaan staan. Ik moet het wel eens even neerleggen en was ook bang voor grijpgrage handjes. Tenslotte spreken we hier niet van tientjes spul!


De Sudio Vasa Blå is te koop via de online shop van Sudio en verkrijgbaar in het wit, roze en blauw voor de prijs van 90,-

Wil je liever toch een andere, bekabeld model? Dan ben je ook hier op het juiste adres! KLIK


DESIGN FILOSOFIE

TIJDLOOS ONTWERP

Ledere Sudio hoofdtelefoon is ontworpen met onze klant in gedachten en ons tijdloze design is geschikt voor iedere gelegenheid. Op weg naar een trendy feest of tijdens een zomerse wandeling, de Sudio hoofdtelefoons passen bij iedere outfit.

HANDGEMAAKT

Het maken van hoofdtelefoons is vakmanschap. Machines veroveren de moderne wereld, maar volgens ons verslaat de mens nog altijd de machine. Het menselijke oog kan niet zo makkelijk beetgenomen worden en daarom heeft Sudio bewust gekozen voor handgemaakte details voor het grootste gedeelte van het productieproces.

*Dit product is mij ter review aangeboden. YuStSoMe zal een eerlijke review schrijven met min- & pluspunten zoals die persoonlijk zijn ervaren. Dit hoeft niet uw ervaring te zijn!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Like
  chucky1012
  11 Apr 2017
  3:49am

  Dat ziet er prachtig uit!
  Chique en volgens mij kunnen ze niet vaak en snel uit de oren vallen.
  Veel mooier en chiquer dan die hele goedkoper oordopjes van een paar eurootjes die binnen een dag kapot gaan.
  Ik ga meteen even een kijkje nemen in de webshop die dit verkoopt.

  Xoxo

  joyceelise
  11 Apr 2017
  3:58am

  Ik zat van de week nog oo hun Instagram account te kijken! Ben nl ook op zoek naar draadloze oordopjes/koptelefoon. Die van Apple zijn zo duur en ik heb geen idee of ze blijven zitten(die met draad vallen er 100x per minuut uit…) Op deze Sudio koptelefoon zitten tenminste dopjes die je op de grootte van je gehoorgang kan afstellen, veel beter!

  zazazoobeauty
  11 Apr 2017
  6:25am

  Ze zijn fijn he?! En zien er ook zo mooi uit!!

  jeapiebel
  11 Apr 2017
  11:01am

  Bij sporten vind ik muziek ook onmisbaar en echt stimulerend. Zo’n oordopje is heus handig. Mooie kleur lipstick draag jij op de foto trouwens. Ik ben nu een beetje ziek, mis de gym wel. 😉

  Chelsey
  11 Apr 2017
  7:30pm

  Ze klinken wel goed! Alleen denk ik eerlijk gezegd dat ze niks voor mij zullen zijn. Ik heb best kleine oortjes, dus bij mij zullen ze er redelijk snel uit ploepen!

  Marielle
  13 Apr 2017
  6:22pm

  Mooie vormgeving!

  My Little Happiness
  17 Apr 2017
  9:16am

  Ik heb de roze variant van deze. Ik dacht dan zal mijn vriend ze niet pikken, maar helaas haha. Ook de roze variant wil hij graag van mij ‘lenen’. Ik heb nu een koptelefoon voor hem besteld, een zwarte toch beter dan dat roze haha. Kan ik mijn eigen oordoppen weer gebruiken in de sportschool

Laat een reactie achter!