Dream Away | Betty Barclay EDT

Een geur, het zegt veel over hoe een persoon die beleeft. Zo is de een gek op fruitige geuren, de ander poederig en zelf ben ik helemaal verzot op mannelijke geuren die houtachtig ruiken. Het werd eens tijd om wat meer vrouwelijke geurtjes uit te gaan proberen en dat deed ik met Dream Away van Betty Barclay.

Dream Away

Het Duitse modemerk Betty Barclay, onder licentie van Maurer & Wirtz, lanceerde in 2021 zijn nieuwste geur Dream Away. Zoals het merk uitlegt: “Dream Away van Betty Barclay Fragrances is een luchtige geur voor alle vrouwen die niet alleen graag dromen, maar ook hun dromen in eigen handen nemen. Een eerbetoon aan het dromerige gemak waardoor alles mogelijk lijkt.”

“Dromen zijn als ballonnen: als er genoeg van zijn, dragen ze je overal mee naartoe. Als watten zweven ze in de lucht boven de straten en daken van de stad en laten ze je dromen los. De nieuwe, speelse vrouwelijke geur van Betty Barclay wekt een verlangen dat erop wacht om eindelijk te worden vrijgegeven.”

Betty Barclay, dream away, EDT, new, beautysome, yustsome, geur, vrouw, bloemig, fruitig, poederig, jasmijn, perzik, viool, patchouli, 1

Betty Barclay, dream away, EDT, new, beautysome, yustsome, geur, vrouw, bloemig, fruitig, poederig, jasmijn, perzik, viool, patchouli, 2
Betty Barclay, dream away, EDT, new, beautysome, yustsome, geur, vrouw, bloemig, fruitig, poederig, jasmijn, perzik, viool, patchouli, 2

Durf te dromen

Die langverwachte ballonvaart, gitaar leren spelen, eindelijk een boek schrijven: Ieder van ons draagt wensen met zich mee die we op een dag willen vervullen. Wat als het vandaag “die dag” is? Geloof in je dromen, wees dapper en laat ze eindelijk uitkomen.

Bloemig & romantisch

De bloemige, luchtige compositie benadrukt de lichtheid en het geluk dat wordt meegesleept door de verlangens van het hart!

De geur Dream Away opent als een bloemige poederachtige compositie met zijdeachtige, fruitige tinten als mandarijn, spannende artemisia en verse appel. Een uiterst vrouwelijk en luchtig boeket bestaande uit jasmijn, perzik en violet verspreidt zich in het hart. Een sensueel boeket omgeven door witte muskus, zoete vanille en levendige patchoeli zorgt voor de warme basis.

Betty Barclay, dream away, EDT, new, beautysome, yustsome, geur, vrouw, bloemig, fruitig, poederig, jasmijn, perzik, viool, patchouli, 2

EDT versus Parfum

Persoonlijk hou ik meer van een Parfum dan een EDT omdat laatstgenoemde vaak sneller vervliegen. De geur is dan na een halve dag dragen voor mijzelf niet meer merkbaar.
Een parfum is wat sterker en dus heb ik zelfs de dag daarna nog de geur bij mij, dat vindt ik prettiger.
Goed, ik heb nu deze EDT getest of het iets voor mij is en ik moet zeggen dat ik vaak bij het woord bloemig al afhaak. Fruitig en poederig kan ik echt wel waarderen, maar bloemig… dan denk ik al snel aan rozen. Toch was deze helemaal niet te ‘bloemig’… mede door de vanille en Patchoeli krijgt het bij mij een aangename geur.

In het midden is het wat scherp, maar ik denk in de zomer juist een hele aangename geur.

Durf te dromen, het zijn visioenen van morgen!


Waar te koop?

De geuren van Betty Barclay zijn te koop bij o.a. Notino.nl en kost 24,90 voor 20ml.

  • Dit product is mij door Zazazoo.nl geschonken in een give-away
Like
    Tonnie
    3 Mar 2022
    7:26am

    Wat lijkt dit mij heerlijk zeg! Ik hou van zoete geuren.

Laat een reactie achter!