Dries van Noten second hand shirt van RELOVED EXCHANGE

Dries Van Noten second hand bij RELOVE EXCHANGE

Ik hou er van om te snuffelen tussen tweedehands kleding. Vooral als het ook nog eens mooie designer merken betreft. Recent was ik in Amsterdam en scoorde een mooi shirt van Dries Van Noten.

Dries Van Noten

Dries Van Noten werd geboren in Antwerpen in 1958 en is de derde generatie in een kleermakersfamilie. Op 18-jarige leeftijd volgde Dries de cursus modeontwerp van de Koninklijke Academie van Antwerpen. Na zijn afstuderen begon hij freelance te worden als consultant-ontwerper voordat hij in 1986 zijn eigen collectie herenkleding begon. Positieve reacties waren vrijwel onmiddellijk met bestellingen van prestigieuze klanten zoals Barneys New York, Pauw in Amsterdam en Whistles in Londen. In september van hetzelfde jaar opende Dries een kleine gelijknamige boetiek in de galerijarcade van Antwerpen, waarna hij in 1989 verhuisde naar ‘Het Modepalais’, een voormalig warenhuis in de Nationalestraat die nog steeds bestaat.

Een greep uit de SS 2020 collectie van Dries Van Noten.

 


Paars is mijn nieuwe musthave

Ik heb helemaal mijn zin gezet op paarse kleding. Een paars rokje hing al een tijdje in mijn kast, maar had nog steeds geen leuke top erop!

Wat een geluk dat ik met mijn gewonnen cadeaubon bij RELOVE EXCHANGE binnenwandelde en gelukkig meerdere paarse items zag.

Dries van noten, vintage, Leopard, Animal, print, purple, shirt, long sleeve, reloved exchange, Amsterdam, beautysome

Dit shirt was dan ook gelijk een blijvertje! Het paste perfect en had ook, nog eens de kleurencombinatie die ik wilde hebben!

Rokje Bon Prix

Het paarse rokje kocht ik bij Bon Prix voor nog geen 15 euro. Het is geen dikke stof en meer geschikt voor de lente. Toch met een maillot eronder kon het recent ook, ondanks de hagel en onweersbuien die over mijn dorp trok.

Omdat het shirt van Dries Van Noten, nogal dun is, draag ik er nu nog een jasje op.

Dries van noten, vintage, Leopard, Animal, print, purple, shirt, long sleeve, reloved exchange, Amsterdam, beautysome

Dries van noten, vintage, Leopard, Animal, print, purple, shirt, long sleeve, reloved exchange, Amsterdam, beautysome

Het jasje dat ik hier draag is van Klingel.
De laarzen zijn van Sacha.

Hoe kun je het rokje ook combineren?

Naast het toffe shirt van Dries Van Noten, kan ik het rokje natuurlijk ook anders dragen. ik heb hieronder nog 2 collages gemaakt.

Ga lekker sportief met wit! Nu draag ik zelf nooit wit, maar dat wil niet zeggen dat ik het niet mooi vind.

Durf jij ook kleur te bekennen? Dan is dit wellicht een gedurfde combinatie! Maaaaaar ik hou er van!

Het vest is voor mij een heuse musthave, ik denk dat ik niet zonder vest kan…

 

Ik heb nog meer leuke items gekocht bij RELOVE Exchange en die komen snel voorbij!

Helaas heeft scheiden ook een minpunt en kan ik wellicht in de toekomst minder spullen zelf kopen, althans geen nieuwe… ik zit eraan te denken om mijn fashion stuk te veranderen in zelfmaakmode. Zouden jullie dat ook leuk vinden? En meer dingen laten zien uit de Kringloop?

 

Like
1
  An Vries
  13 Feb 2020
  6:08pm

  Wat een leuke combinaties heb je gemaakt. Zelf ben ik niet van het kleurrijke, maar vind het bij een ander wel super!
  Geen schande toch dat je niet zoveel kleding kan kopen. Ik vind het super om te zien wat je kunt vinden bij de kringloop.

  debbeautygoddessnl
  23 Feb 2020
  8:54am

  Het shirt staat je prachtig 😍! Is ook heel makkelijk te combineren, echt super! Prachtige look heb je erbij gemaakt ook. Ik werkte vroeger (als studente) bij Pauw in de PC Hooftstraat, zo heb ik de kleding van Dries van Noten leren kennen en was natuurlijk veel te duur voor mijn studentenbudget 😉

Laat een reactie achter!