Echte post is cool | uitpakken

Gisteren was het dan eindelijk zover! Jaaaaaah, mijn eerste echte post is cool deelname!

De #echtepostiscool was gisteren trending op twitter! Dus als je wilt weten wat het dan zo bijzonder maakt? Lees mijn artikel vandaag dan even!

Loting

Omdat dit jaar heel veel aanmeldingen waren om mee te doen met #echtepostiscool moest er bij een bepaald aantal een halt toegeroepen worden, sommige dames en heren konden dus niet meedoen. Logisch want @northflix en @monsieur_mango organiseren dit samen en dat is best veel geregel.

Gelukkig mocht ik dit keer meedoen (er deden 104 mensen mee!!!) en ik heb ontzettend veel plezier beleefd aan de leuke tweets en ook het zenuwachtig zijn of mijn pakje aan zou komen, etc.

Voor wie mocht ik cadeau’s kopen? Dat was voor @ML_Happiness je kunt op haar site kijken voor wat ik gestuurd heb! Natuurlijk heb ik ook aan haar viervoetertje Zoë gedacht! Het bedrag stond vast op 7,50 maar ik ken mijzelf en ga er altijd overheen.

Uitpakken!

Gisteren, 18 maart mochten we ons pakket uitpakken! Ik was erg benieuwd en opende mijn doos om 8 uur in de ochtend. Echter,… eerst sporten! Dus al dat moois moest nog even op zich laten wachten!

Om half 12 was ik thuis en in mijn sportkleding ging ik meteen uitpakken! Het EPIC gevoel kan beginnen!

Het pakje was erg leuk ingepakt!

Yeah! 4 nieuwe kleuren lipsticks!

Ik hou van oor-ringen en blij dat er een paar zwarte bij zitten!

Een prachtige kleur nagellak van Coral en in dezelfde tint zaten er in het blikje nog een paar knopjes!

Twee kleine notitie schriftjes! Deze ga ik op de koelkast hangen voor de boodschappen!

Ik heb een allergie voor katten, maar gelukkig zijn deze poezebeestjes zonder haren!

Van Max en More kreeg ik deze set! Gelukkig had ik deze nog niet! Wel vaak bij staan kijken! ❤

Hahahaha de perfecte quotebij mij! ?

Yes! Ik ben superblij met deze doekjes en het scheelt mij tegenwoordig veel in de watjes! #mileubewust

Er is goed onderzoek gedaan! Ja ik ben een fitte oma ?


 

Extra pakketje!

 

Wat gaaf! Er was door de dames van de organisatie geregeld dat er voor iedereen een extra gesponsord pakketje bij zat! En ik bofferd kreeg vab RAU Cosmetics een prachtig ingepakt pakket! Zo lief dat een bedrijf ook echt er veel moeite voor doet! Dikke pluim!

Deze producten komen zeker even extra in de spotlight terug op mijn site! Met een review!


Zo leuk als je de geefster van je pakket kunt bedanken! En nogmaals bedankt lieverd! ❤❤❤

Ik kan wel stellen dat iedereen gisteren een extra verjaardag gevoel had!

Met dank aan twee superladies die dit toch weer fijn geregeld hebben! ??

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

 

Je Naam
Like

11 reacties

  1. Dat 104 mensen meedoen dat is super gezellig en dan ook nog een prachtig extra pakket erbij. Het uitpakken kan niet meer stuk. Geniet ervan! Max en More lipset daar ben ik nu zo fan van, ik had het nooit verwacht.

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!