Jouwbox, editie 8, unboxing, beauty, health, Joan, piroche, mudmasky, kno spray, maybeauty, kelsha, bee honest, sea line, beautysome

Editie 8 | Unboxing jouwbox.nl

Hallo daar ben ik weer! Deze blogpost stond eigenlijk al een tijdje klaar, maar het lukte mij maar niet om hem online te gooien! En voila, vandaag eindelijk tijd om Editie 8 van de Jouwbox.nl Unboxing te lanceren!
Ben je er klaar voor?

Editie 8 | jouwbox.nl

Het is al weer Editie 8 van Jouwbox.nl, wat gaat het toch snel! Ik ben al vanaf de eerste lancering van de partij en ik moet zeggen dat ze elke keer weer mooier worden… de boxen dan! Okay Ralph en Tim ook, maar nu spreekt mijn vrijgezellige hartje en niet mijn gezonde verstand!

Enfin, je komt hier voor een gezellig filpmje, niet dan? Laten we die dan maar eens hierbij linken…

Welke producten zitten er in?

Deze keer weer een geweldige variantie aan producten, van skincare tot aan de innerlijke mens.
Ook dit keer weer bekende merken die al vaker met jouwbox.nl samengewerkt hebben en ook mogen we nieuwe merken begroeten.

Kortom, ik hou je niet in spanning en ga hieronder een klein beetje van de sluier oplichten.

Jouwbox, editie 8, unboxing, beauty, health, Joan, piroche, mudmasky, kno spray, maybeauty, kelsha, bee honest, sea line, beautysome

Blue M Tandpasta & tandenborstel | 15,99

Blue m, tandpasta, tandenborstel

Dit Nederlandse bedrijf heeft al eens vaker met Jouwbox.nl samengewerkt en in Editie 8 krijgen we een fijne tandpasta en dito tandenborstel. Het leuke is dat ik hier al eens een blogpost over geschreven heb en daar wil je dan ook naar toe brengen middels deze link.

Sea.Line Dode Zeezout | 6,95

Sea line

Bij dode zee moet ik altijd denken aan mensen die dobberen op het water zonder te zinken. Nu zul je dit niet meemaken in je bad thuis, maar kun je wel genieten van de positieve werking op je lichaam. Dode zeezout zuivert jouw lichaam van binnen en buiten en dat doet het door de ontspannende werking, hydratatie en vermindert ruwheidvan de huid.
Zelf heb ik geen bad, maar ik weet zeker dat de buren hier heel blij mee zullen zijn.

Medisch dossier, een magazine over gezondheid | 7,95

Als je geinteresseerd bent in informatie over gezondheid, ziektebeelden, behandelingen en alles over reguliere en complementaire zorg, dan zit je met dit magazin goed. Het verschijnt ook nog eens 10 keer per jaar en is helemaal up-to-date wat betreft de ontwikkelingen op gebied van gezondheid.
Het is niet alleen voor mensen die werken in de medische branche een archief aan artikelen die gepubliceerd zijn in het Britse vakblad ‘What doctors don’t tell you’.

Joan, Nederlandse thee met een gezonde smaak | 3,99

Jouwbox, editie 8, unboxing, beauty, health, Joan, piroche, mudmasky, kno spray, maybeauty, kelsha, bee honest, sea line, beautysome

Yes, lekkere thee van eigen bodem! Dat drink je met Joan! Piramide buideltjes die zorgen dat de smaak nog beter tot haar recht komt.
De smaak van de thee is Health, wat inhoud dat deze groene thee vol energie gevende planten zit zoals zeewier, duindoorn en het zoete van een appel.

De thee is ook zeker een aanrader! Het geeft je in de loop van de dag een echte kick… precies dan wanneer jij nou net een dut begint te krijgen!

By Kelsha elixer voor dag en nacht | 29,95

Jouwbox, editie 8, unboxing, beauty, health, Joan, piroche, mudmasky, kno spray, maybeauty, kelsha, bee honest, sea line, beautysome

Wat een luxe product is dit zeg! Dit Elixer van Kelsha in de Editie 8 is voor mij persoonlijk de hit in de box! Vooral de hydratatie van dit product is ideaal zonder vettig aan te voelen. Het is 100% natuurlijk en wow, met alle ingredienten op een rijtje zie je ook dat hier goed over nagedacht is. Aloe Vera is echt super, ik zweer erbij! En dan zit er nog avocado in, vitamine E, B & C… deze zijn echte verwenners van de huid. Het beloofd dat het fijne lijntjes verminderd en opvuld, dus dit ga ik nog uitvoerig testen!

Bee Honest cosmetics dagcreme met honing | 8,59


Ja, heerlijk dit merk! Ik heb al diverse producten hiervan getest en gebruikt en ben zeer tevreden over de prijs en kwaliteit verhouding.
Een potje puur natuur, zonder al te veel te kosten, daar kun je mij wakker voor schudden!
Deze creme is ideaal voor de rijpere huid (oh heren, wat zijn jullie toch lief om dit er in te doen, speciaal voor mij?) het voedt, kalmeert en beschermt tegen invloeden van buienaf!

Hieraan is Gelee Royale aan toegevoegd, dit is een melkachtig extract die wordt afgescheiden door de speekselklieren van de jonge werkbijen om de koningin mee te voeden.

Rosalpina Tonic Lotion | 17,50

Jouwbox, editie 8, unboxing, beauty, health, Joan, piroche, mudmasky, kno spray, maybeauty, kelsha, bee honest, sea line, beautysome

Een Tonic zonder parfum zit er deze keer in van het merk Rosalpina in Editie 8 van de jouwbox.nl
Dit merk heeft ook al vaker mooie producten geleverd en nu mogen we kennis maken met een Tonic. Speciaal gemaakt voor de gevoelige en gestresste huid. Laat ik dat net hebben! Ook weer aan mij gedacht! Ik voel mij bijna het middelpunt van deze Editie 8 🙂
De lotion is lekker verfrissend en naast dat ook nog eens goed merkbaar dat er calendula in zit, dit is ook 1 van mijn andere favorieiete kruiden die echt iets voor je huid doet. En wist je dat deze tonic ook nog eens te gebruiken is als oogmasker!? Whaaat? Ja, vooral als je na een avondje doorzakken, flinke wallen hebt! Joehoe!

Mudmasky verrast ons met een lente masker | 49,00

Mudmasky

Wat een heerlijkheid weer dat Mudmasky in deze Editie 8 ook weer aanwezig is! Ik hou van dit merk, ondanks dat ik de prijs best wel pittig vindt voor de ‘gewone burger’ moet ik wel zeggen dat je waar voor je geld krijgt! Het haarmasker/shampoo is toch mijn favoriet op dit moment en nu ben ik erg benieuwd wat dit lente masker voor ons in petto heeft!
Volgens Mudmasky is dit lente masker perfect om de winterhuid voor te bereiden op de lente! Door de lentezon kan je huid zonbeschadiging oplopen, daarom komen ze met dit masker dat je huid beschermt met een SPF10, niet heel veel, maar zoals ik zelf altijd zeg… beter iets, dan niets!
En dit masker laat je lekker zitten! Het brengt weer goede voeding naar je huid en zo kun jij met een gerust hart de lente starten!

MayBeauty als je haarmasker maar goed zit | 19,00

Maybeauty
Een haarmasker dat je lekker thuis kunt gebruiken (zo ziet niemand je met dat hippe kapje op). En zo ga je lekker op de bank met een kop thee en een dekentje je haren eens goed verzorgen met de Maroccan argan olie, keratine en speciale eitwitten die het masker bevat.
Nu heb ik een kort koppie en met korte haren knip je al snel je dode punten eraf. Dus dit masker geef ik aan mijn dochter Sanne die het voor jullie zal testen en dan zal ik haar bevindingen hieronder nog naderhand noteren!

Extra

92% van de JouwBox leden hebben aangegeven graag de KNO SPRAY van The Health Factory te willen ontvangen. En voila… hij zit nu in de Editie 8 van Jouwbox.nl!

Jouwbox, editie 8, unboxing, beauty, health, Joan, piroche, mudmasky, kno spray, maybeauty, kelsha, bee honest, sea line, beautysome

De neusspray is een echte winnaar; je kunt ‘m inzetten voor alle klachten in het keel-, neus- en oorgebied. En nu met het Corona virus op de loer wellicht een heerlijke verlichting tegen de klachten!

Jouwbox.nl ook iets voor jou?

Bestel dan hier jouw box of kijk naar de mogelijkheden in de webshop!

 

Like
1
    Tessa Bowie
    10 Mar 2020
    10:01am

    Wat een mooi pakket, geniet er van!

Laat een reactie achter!