Lancôme, blush, blos, rouge, wangen, checks, 330, 356, blush for you, power of joy, beautysome

Een blos van een blush op je wangen | Lancôme

Een mooie blush hoort gewoon standaard in je make-up lade aanwezig te zijn! Het geeft je naast een mooie blos, ook een gezonde uitstraling.

Er is natuurlijk genoeg keuze in diverse tinten, texturen en prijsklassen. Vandaag mag ik jullie een tweetal prachtige tinten laten zien uit de Lancôme collectie.

Zoals jullie weten mocht ik bij de jongste party van Lancôme aanwezig zijn. Daar werden we getrakteerd op diverse mooie nieuwe kleurtinten. Ook mochten we kennis maken met de welbekende foundation en werd er zelfs voor jou de juiste kleur bepaald. Hierover binnenkort meer.

 

In de video nog een kleine sfeerimpressie van die avond.

Blush of Rouge

In mijn jongere jaren werd een kleur op je wangen gewoon nog Rouge genoemd, tegenwoordig is er al veel naar het Engels omgezet en heet het voortaan een blush. Het maakt mij niet zoveel uit hoor. Grappig is dat mijn moeder nog recent vroeg of ik nog een ‘roesche’ had… ik zeg altijd dat ze mij maar eerst moet vragen voordat ze naar de winkel gaat, want als blogger kun je nou niet alles opmaken en niet gebruiken vind ik echt zonde!

Die bewuste avond had ik 3 kleuren genoteerd en ik kreeg er 2 mee naar huis! Wauw,… ik was al blij geweest met 1.

330 Power of joy | 356 Blush for you

Lancôme, blush, blos, rouge, wangen, checks, 330, 356, blush for you, power of joy, beautysome

Met de Blush Subtil van Lancôme heb je eindeloos veel mogelijkheden om jouw huid moeiteloos mooier te maken en een gezonde glow te geven.
De superfijne, rijke, poederblush word 1 met jouw huid en staat garant voor een frisse, natuurlijke teint en een duurzaam comfort. Dit komt door de superfijne gemicroniseerde poederpigmenten in matte, gesatineerde of shimmerende tinten.
De prachtige finish maakt dat de huid er nooit droog of dof uitziet en staat de hele dag lang garant voor een gevoel van comfort. Ideaal voor elke huidskleur.

Lancôme, blush, blos, rouge, wangen, checks, 330, 356, blush for you, power of joy, beautysome

De roos, het handelsmerk van Lancôme!

Lancôme, blush, blos, rouge, wangen, checks, 330, 356, blush for you, power of joy, beautysome

Elk product is zorgvuldig verpakt en voorzien van een brush. Je hebt een mooi en luxe product in handen.

 

SHARE HAPPINESS WITH LANCÔME

Welke kleur heeft mijn voorkeur?

Beide kleuren blush kan ik zeer zeker waarderen. Heeft de Blush for you een mooie matte finish en de Power of Joy sprankelt door de geweldige mooie gouden shimmer.

Eigenlijk is het een beetje afhankelijk van mijn humeur waar ik voor kies!

Lancôme, blush, blos, rouge, wangen, checks, 330, 356, blush for you, power of joy, beautysome

Lancôme, blush, blos, rouge, wangen, checks, 330, 356, blush for you, power of joy, beautysome

Lancôme, blush, blos, rouge, wangen, checks, 330, 356, blush for you, power of joy, beautysome

En naast mijn humeur, ook afhankelijk hoe ik de look maak. Ga ik lekker extreem of hou ik het ingetogen?

De swatches zijn gemaakt op de normale huid, met een foundation eronder kan het altijd nog heftiger uitpakken, hou daar ook rekening mee als je in de winkel wat gaat testen. Beter is om vooraf wat foundation op te brengen! Tip is gratis dames!

Lancôme, blush, blos, rouge, wangen, checks, 330, 356, blush for you, power of joy, beautysome

Zoals je ziet is het op de wangen een stuk meer aanwezig en zie je ook dat de kleur veranderd door die foundation!

De mooie shimmer van Power of Joy… prachtig hè?

Links de Blush for You en rechts de Power of Joy op de onderstaande foto! De lipstick is ook van Lancôme en het ARTIKEL lees je hier.

Lancôme, blush, blos, rouge, wangen, checks, 330, 356, blush for you, power of joy, beautysome

Waar te koop?

Douglas, ICI Paris, Bol.com, Notino… etc!

De prijs ligt rond de 45 euro!

Like
  Daphne - verdraaidmooi
  3 May 2019
  6:57pm

  Die kleuren zijn toch gewoon te mooi! Echt prachtig en ze staan je echt goed!

  sabrina
  21 May 2019
  9:57am

  Mooi hoor!! Ik heb jaren geleden een Lancome blush gekocht, rib uit mn lijf!! Wist ik veel toen dat kruidvat ook gewoon goede blushes heeft… Wel is hij heel mooi en het doosje ziet er precies hetzelfde uit als deze

Laat een reactie achter!