Utsukusy, cc cream, japan, skincare, verzorging, beauty, blog, make-up, yustsome, hydraterend, verzorgend, crème

Een CC cream met benefits

Om elke dag make-up te dragen is niet helemaal aan mij besteed. Ik heb er niet altijd zin in. Toch wil ik er niet uitzien als een verlept blaadje of grijs en grauw (zeker nu met mijn nieuwe haarkleur).

Daarom brengt een CC Cream uitkomst. Een dagcrème aanbrengen moet toch, dus waarom niet 1 met een extraatje!

Wat ben ik toch ook een geluksvogel! 

Ik kan hier zo blij om zijn. 

Ik hoor jullie bijna zeggen… ‘wat dan?’ ?

Ik won recent op facebook een flink bedrag (lees 98 euro) om te besteden bij Utsukusy Schoonheid! Mijn wens was al langer om daar een keer lekker te shoppen en het stond voor oktober op de planning. Nu kon ik gewoon mijn wishlist bestellen zonder mij druk te maken over een uitgave.

Ik had vooral hydratatie, droge huid en anti-age als doel om te shoppen.

Vandaag laat ik jullie mijn eerste aankoop zien.

[tx_heading style=”default” heading_text=”UTSUKUSY | CC CREAM” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Utsukusy, cc cream, japan, skincare, verzorging, beauty, blog, make-up, yustsome, hydraterend, verzorgend, crème

De verpakking ziet er echt sjiek uit, mooie verpakking, maagdelijk zelfs. Het is erg fijn dat het in een pompflacon zit, dit werkt heel lekker en vooral hygiënisch (neem aan dat je toch wel je handjes wast)!

Wat doet deze CC Cream voor jouw huid?

De ‘benefits’ van deze CC Cream zijn:

 • Bescherming
 • Hydratatie
 • UV bescherming met factor 50
 • Anti-Aging
 • Herstellend
 • Corrigeert je kleur
 • Verheldert
 • Revitaliseert
 • Het effect is long lasting

De kleur is het eerste waar ik naar kijk, want tenslotte moet deze wel matchen bij je huidskleur. En deze beige naturel tint past perfect bij mijn redelijk lichte huid.

Utsukusy, cc cream, japan, skincare, verzorging, beauty, blog, make-up, yustsome, hydraterend, verzorgend, crème

Wat mij opvalt is hoe licht deze CC Cream over mijn huid glijd. Dit is de beste samenwerking tussen make-up en een verzorging die ik ooit heb meegemaakt. Wat een zachtheid!

[tx_heading style=”default” heading_text=”ZICHTBAAR RESULTAAT” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Door het samenbrengen van make-up en verzorging verkrijg je direct een zichtbaar resultaat. Omdat de tint word versterkt, je minpuntjes verdoezeld en je huid een zichtbare glans krijgt, die al jouw mooie aspecten highlight.

Ik moet een traan wegpinken bij deze zelfgeschreven tekst, het ontroert! Omdat het de waarheid is.

Utsukusy, cc cream, japan, skincare, verzorging, beauty, blog, make-up, yustsome, hydraterend, verzorgend, crème

Nog een voordeel? Het kalmeert mijn huid! Ja echt, ik zei na een halve dag tegen mijn man: ‘ik voel helemaal niet dat ik iets op mijn huid heb’. Geen getintel, geprikkel, jeuk… of wat dan ook.

Ik pluisde even uit, wat daar de oorzaak van kon zijn, want dit was nieuw voor mij. Ik las dat er Bisabolol (via foldertje) in zit en dat riep iets van herkenning op.

Bisabolol kalmeert en wordt al jaren gebruikt als stimulans voor wondheling. Daarnaast heeft het een ontstekingsremmende eigenschap die schimmel en bacteriën tegengaat. Bisabolol kan door iedereen gebruikt worden voor allerlei toepassingen; van saunakruiden tot gezichtslotion tot handcrème.

Altijd fijn dat iets zo heerlijk ‘luchtig’ op je gezicht verblijft!

De CC Cream bevat geen Parabenen, oliën en alcohol.

Utsukusy, cc cream, japan, skincare, verzorging, beauty, blog, make-up, yustsome, hydraterend, verzorgend, crème

Het aanbrengen werkt bij mij het beste gewoon met mijn vingers. Ik heb ook een sponsje geprobeerd, maar dan veegde ik het er meer af dan op. En het ideale van vingers is dat je contact heb met je huid en door een kloppende beweging het nog eens positief werkt op je bloedsomloop in je huid. Extra pluspuntje Anti-aging!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De CC Cream (50 ml) van Utsukusy is te koop voor 39,95 via de ‘vernieuwde’ website.

Ik wil hierbij Utsukusy bedanken voor deze geweldige prijs en dat ik mij nu mag rekenen bij de Utsukusy clan! ? Ik ben eerlijk dat ik eerst dacht ‘het zal wel’… stel gillende keukenmeiden! Maar een mens kan zich vergissen en deze crème heeft mij wel op de vingers getikt! Op naar de volgende review.

 

[tx_animate animation=”bounceIn” duration=”5″ delay=”.4″ inline=”no”]Heb jij wel eens over een product geoordeeld, zonder het echt te kennen?[/tx_animate]

 

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik vind dit zo’n mooi merk. Staat ook zeker op mijn wish list

  Nancy Baten
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Fijn zeg! En heerlijk als je zo n prijs wint!

  Jolanda Caris-Janssen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ohh wat is hij mooi!! ??

  Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Jij bent inderdaad een mazzelaar! 🙂 Mooi product!

  Babs Ijkelenstam
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ziet er heel mooi uit! Top dat je zo een mooie prijs gewonnen hebt!

  Ilona
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Het is heerlijk dat je zo blij bent met je prijs en super, super, super lief dat je er een review over schrijft! Dank je wel lieve Sonja en heel veel schoonheid van je producten!
  Groetjes Ellen en Ilona, Utsukusy

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Heerlijk Sonja en mooie keuze heb je gemaakt. Ik oordeel wel eens over een product maar meer nav blogposts zodat ik dan weet of het iets is voor mij of niet. Maar soms wil je ook gewoon iets graag zelf ervaren en dan ga ik er gewoon voor.

  northflix.nl
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Doet niet iedereen dat wel eens? Ook met mensen trouwens…
  Fijne review! Ik ben over het algemeen meer van de BB-creams dan van de foundations, dus deze ga ik even onthouden, al vind ik het wel onwijs lastig om op de gok online een kleur te kiezen.

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Dit klinkt echt goed! Ga deze bb Cream even in mijn lijstje opslaan! Zoek nl nog een fijne bb cream!

  Mieke van der sande
  25 Jan 1970
  8:31pm

  ziet er goed uit en klinkt ook goed, leuk om te winnen!

  Inge
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik ben iemand die niet echt om make-up geeft, maar wat extra verzorging kan natuurlijk nooit kwaad. Deze CC cream lijkt mij daarom wel een uitkomst! Wat tof trouwens dat je zo’n bedrag hebt gewonnen bij Utsukusy! 😀

Laat een reactie achter!