Beste, wensen, 2019

Een heel gelukkig 2019 toegewenst

Een weekje of 2 even geen blog, het was de bedoeling een hele maand, echter ik ben toch maar wat meer gaan publiceren dan gepland was.

En dan kom ik op iets wat ik wil mededelen.

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2019

Beste, wensen,2019,

Vandaag startte weer een nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen! Een jaar waar ik wellicht ga minderen met mijn blog. Ik merk dat er bepaalde dingen mij dwars zijn gaan liggen wat betreft bloggen. En ik wil 2019 vers starten dus … begin met een vrij ❤️

Puntjes op de i

Ik ga met bepaalde PR bureaus stoppen, ik werk graag samen, echter ik ben gekke Henkie niet. Mijn gevoel zegt dat de klik er niet is en dan kun je beter een andere afslag nemen. Bedrijven vinden je toch wel.

Soms denk ik wel eens, waarom start ik er niet zelf 1? Ik zou dan echt selectiever mijn producten promoten. Niet een hele meuk tegelijk over bloggers verdelen, je krijgt dan die bekende 1 pot nat situaties. Geef een 20 jarige geen anti-age omdat ze 20.000 op de teller heeft staan, maar zoek in je lijst naar een match. Al heeft die 40 plusser dan geen 10 duizenden volgers, ze is wel de doelgroep.

Het krijgen van berichten in mijn mailbox, leuke producten zien, ze aanvragen en vervolgen weer die dikke zoemer in je hoofd dat ‘ze helaas niks meer hebben’. Prima, dat kan… stuur me dan die mail ook niet! Elke keer die teleurstelling, dan gaat het niet om 1 keer, nee op elke mail. Dus 2019 werk ik met dit bureau niet meer samen. Samenwerken moet van 2 kanten komen, daarbij zullen ze mij niet missen… 🤪

Geldzaken

Afgelopen jaar heeft mijn gezin te maken gehad met een flinke financiële dip. Hoe en wat wil ik niet uitleggen, enkele collega bloggers weten er van, omdat ik ze daarin vertrouwd heb het te delen.

Die dip hopen wij in 2019 op te lossen. Echter dat ligt aan een paar factoren. En door zo’n factor kan het zijn dat ik per omgaande moet stoppen met geld in mijn blog te pompen. Dan kan ik alleen nog schrijven over dingen die op mijn pad komen door samenwerkingen. Het is niet anders en eigenlijk geeft het mij ook wel rust te beseffen dat niks moet… ik mag!

Door de keuring

Ook heeft 2018 gezorgd voor een flinke depressie. Ik deelde er eigenlijk niks over, of heel weinig. Toch heeft het voor littekens in mijn zijn gezorgd.

Gelukkig heb ik mijn NLP coach en zij heeft mij door vele dalen getrokken. Ik ben er niet… en ik hoef ook niet. Ik bedoel dat mijn PTSS geen schande is, ook niet als ik er nooit van genees. Iemand met een geamputeerd been kijk je er ook niet op aan dat hij wat mist. Ik mis bepaalde capaciteiten mbt omgaan met mensen. Gelukkig heb ik in mijn directe omgeving mensen die mij begrijpen en accepteren wie ik ben, zodat mijn leven toch nog waardevol is.

Het afkeuren, het herkeuren, de gang van zaken… ook hier kreeg ik vooral in november en flinke knauw van. De stress om weer bezwaar te moeten maken en wachten op antwoorden. Ik hoop dat 2019 daarin wat milder word.

Volg je mij nog?

Tja,… ik ben niet altijd de vrolijkste in huis hoor! Maar ik blijf door mijn galgen humor wel op de been.

Daarom zal ik soms niet te volgen zijn. Ik hoop wel dat je mij blijft volgen al zal de frequentie wat minder worden. Echter, wellicht leuker! Niet een blog die met de massa meegaat. Gewoon op zijn Sonja’s… beetje fris, maar wel lekker, oh wacht dat is Rivella!

Beetje maf, maar wel lief? 

We gaan ons best doen!

Ik wil jou als lezer bedanken voor de bezoekjes, de leuke reacties en vooral dat ik niet voor Jan Doedel al die mooie foto’s gemaakt heb, die looks gemaakt en minimaal 500 woorden uit mijn mouw schudde om jou te informeren! 

 

Beste, wensen, 2019, beautysome

Afbeeldingen: free

Like
2
  Nancy
  1 Jan 2019
  7:52am

  Ik wens jou een veel beter 2019 dan t vorige jaar is geweest! Gelukkig nieuwjaar Sonja!

  Deb
  1 Jan 2019
  9:39am

  Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar 🍾 🥂!! Ik hoop voor jou dat het in alle opzichten een beter jaar zal worden. En wat een heerlijk artikel weer Sonja! Ik wist helemaal niet dat je van plan was er een tijdje tussenuit de piepen, maar ben blij je weer te lezen. Ik begrijp helemaal wat je zegt over die bureau’s.. je wordt er soms wel een beetje moe van. Ik wil ook alleen nog maar samenwerken met bedrijven die ik de moeite waard vind en waarbij het van twee kanten komt.

  bychristiana
  1 Jan 2019
  10:03am

  Alle goeds gewenst voor het nieuwe jaar Sonja. Hopelijk gaat 2019 je mooie momenten brengen en voor zover ik jou nu een beetje ken, ben je een ontzettend sterke vrouw en krabbel je altijd weer op. Wees daar maar trots op. Super herkenbaar wat je schrijft over bepaalde pr bureaus. Ik was sowieso al helemaal gestopt met het aanvragen van producten n.a.v. persberichten. Ook ik hoor te vaak dat er niets meer beschikbaar is. Toch zie ik het dan vaak alsnog bij anderen voorbijkomen en aan de andere kant denk ik net als jij; waarom stuur je dan een persbericht? Maar goed, nu ga ik afdwalen. Ik wil alleen maar zeggen ; ik weet PRECIES wat je bedoelt. Ik blijf je ook dit jaar met veel plezier volgen;-)

  Lisanne Bons
  1 Jan 2019
  11:10am

  Het voordeel van een slecht jaar is dat het meestal alleen maar beter kan worden. Daar hou ik me in ieder geval aan vast. 2018 was voor mij een jaar met heel veel zorgen en heel veel verliezen en waardoor er altijd een soort schaduw over de leuke dingen heen hing. Dus gisteravond lekker op tijd slapen en ben blij dat het 2019 is.

Laat een reactie achter!