western, laars, boots, jeugd, herinnering, jeans, spijker, blouse, spijkerblouse, fashion, 50, plus, paradoxx, duiven, winkel

Een lange spijkerblouse jurk ook voor 50 plus

Ik ben totaal geen type voor spijkerblouse, maar ja, mijn vriend draagt ze regelmatig en ik vind ze bij hem zo leuk staan dat ik besloot om eens te kijken naar een exemplaar voor mijzelf.

Spijkerblouse

Een spijkerblouse is eigenlijk een item dat je altijd kunt dragen, of het nu zomer of winter is, het valt altijd wel te combineren.
En qua leeftijd dan? Als jonge meid had ik natuurlijk ook een spijkerblouse, maar die had ik dan zelf gemaakt met blauwe jeans en een okergele kleur stof. Het was echt een Western look die ik daarvan maakte, met een spijkerbroek en mijn eerste echte boots, die ik in Amsterdam kocht.

western, laars, boots, jeugd, herinnering, jeans, spijker, blouse, spijkerblouse, fashion, 50, plus

Hierboven zie je de laars die ik destijds droeg. Het was van een ander merk, maar ze waren toen loeiduur!

Geen blauw, maar grijs

Dit keer wilde ik geen blauwe spijkerblouse kopen, omdat ik merk dat mij dat toch niet zo mooi staat. Waar je dan op uitkomt is vaak wit, zwart of grijs. En dit kan in jeans stof zijn, maar ook katoen met de look van een jeans.
Laatst was ik al bij Paradoxx gaan shoppen in Duiven en kocht daar een hele mooie trui in de kleur grijs, ik twijfelde toen al of ik die leuke blouse ook zou kopen, maar besloot dat nog even aan mij voorbij te laten gaan.
Het geluk was met mij, want 2 weken later hing de blouse nog op mij te wachten en dan zeg ik altijd, dat is voorbestemd en dan koop je hem.

western, laars, boots, jeugd, herinnering, jeans, spijker, blouse, spijkerblouse, fashion, 50, plus, paradoxx, duiven, winkel

fbt

Blouse of blousejurk

Deze spijkerblouse is niet echt een blouse te noemen, want je kunt deze ook als jurk aantrekken. Echter, nu ik 50 plusser ben zal ik dit niet zo snel doen, ik vind het persoonlijk wat te kort. Als je mooie benen hebt, you go girlllll… maar zelf doe ik er dan liever nog een rok onder dan zo met mijn blote batsen eronder.

Mijn eigen stijl

Ik heb toch wel een eigen stijl en ik combineerde de blouse met een zwart jurkje, brede riem, geruite legging en mijn Dr. Martens. Ik kreeg al gelijk een compliment van mijn vriend en ook mijn moeder zei dat ik er leuk uitzag… dus een win win situatie!
De volgende keer zal ik hem eens combineren op een slim fit broek of met een fake leather strakke legging. In ieder geval ben ik heel blij met de keuze, want het is lekker variabel.

western, laars, boots, jeugd, herinnering, jeans, spijker, blouse, spijkerblouse, fashion, 50, plus, paradoxx, duiven, winkel

Verkoop

Ik kocht het jurkje bij Shoeby Fashion (eigenlijk kan elk leuk zwart jurkje eronder).
De panty/legging komt van Kruidvat.
De Dr. Martens kocht ik bij Zalando, het artikel staat hier ook online.

De spijkerblouse/jurk kocht ik dus bij Paradoxx, die een beperkte online winkel hebben, maar ook vestigingen waar je echt eens een kijkje moet gaan nemen!

Like
  Nancy
  5 Nov 2020
  7:04am

  Mooi zeg, wat een stoere maar vrouwelijke look! Het leven is je goed gezind, of beter gezegd, Eddy, je ziet er geweldig goed uit!

  Tessa
  5 Nov 2020
  7:24am

  Wat een toffe look heb je met deze blouse gemaakt

Laat een reactie achter!