Dr. Pierre Ricaud, beauty, make-up, look, eyebrow, lipstick, hydratating mist, eyepencil, yustsome, besuty, blogger

Een make-up look voor elke dag

Vandaag laat ik jullie een make-up look zien die ik dagelijks draag, mits ik geen look maak die wat extremer is. Ik hou er van om mij op te maken, maar niet altijd to the max. Daarom ben ik ook blij met de producten die ik recent ontving van Dr. Pierre Ricaud.

#samenwerking

[tx_heading style=”default” heading_text=”ZACHTE TINTEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Deze look bevat allemaal mooie zachte tinten, zodat het heel natuurlijk oogt.

Dr. Pierre Ricaud, make-up, look, eyebrow, lipstick, hydratating mist, eyepencil, yustsome, besuty, blogger

Enkele producten hebben jullie al de revue zien passeren op mijn blog, zoals de mascara, blush en bronzer.

Ik kreeg weer een doosje met prachtige spullen en combineerde dit in een look. Zo zie je gelijk dat de producten uit de webshop prima op elkaar af te stemmen zijn.

Oogpotlood & Oogschaduw | Vieux Rose Mat

Dr. Pierre Ricaud, make-up, look, eyebrow, lipstick, hydratating mist, eyepencil, yustsome, besuty, blogger

Als eerste wil ik los gaan met dit prachtige oogpotlood! Het is een perfect potloodje om van een naakt blote bips gezicht weer een kleurrijk geheel te maken!

Een nieuwe manier om uw oogopslag te verfraaien. Dit Oogpotlood en Oogschaduw Stick zorgt voor het makkelijk aanbrengen van kleur op de oogleden. De heldere goudroze kleur zorgt voor een licht en natuurlijk resultaat.

 1. Makkelijk en snel aan te brengen
 2. Gladde textuur die niet in de lijntjes dringt
 3. Natuurlijke tint.

Het is met je vinger nog goed uit te blenden. Met een kwastje was het resultaat iets minder prettig, maar wellicht heb jij een betere manier. Alhoewel ik het zo aangebracht ook wel leuk vind, dan zie je de kleur goed. Het plakt bij mij niet, dat is nog een prettige bijkomstigheid!

Wenkbrauwpotlood | licht & donker bruin

Dr. Pierre Ricaud, beauty, make-up, look, eyebrow, lipstick, hydratating mist, eyepencil, yustsome, besuty, blogger

Je look kan met mooie wenkbrauwen eigenlijk pas af zijn! Het is toch het lijstwerk om je prachtige gezicht. Veel vrouwen hebben last van niet complete wenkbrauwen… te licht, haartjes weg, smal, te geëpileerd… kortom, we willen een mooie shape!

Dit handige potlood is speciaal voor de wenkbrauwen. Het trekt een scherp en niet vet lijntje dat niet uitloopt. De wenkbrauw wordt mooi geaccentueerd, ziet er voller uit en maakt de oogopslag groter of dieper. Het ultrahandige borsteltje vervaagt het potlood en maakt het resultaat natuurlijk.

De beide kleuren combineer ik door kris kras wat lijntjes te zetten. Anders krijg je zo’n massief bruin geheel, dat voor mijn leeftijd toch echt niet kan. Ik probeer zo natuurlijk mogelijk te blijven!

Lipstick met hyaluronzuur | Corail Rosé

Dr. Pierre Ricaud, beauty, make-up, look, eyebrow, lipstick, hydratating mist, eyepencil, yustsome, besuty, blogger

Deze lipstick koos ik uit, want ik heb er nog meer en die laat ik nog zien in een feestlook! Ik hou van wat oranje achtige tintjes! Het staat mij best wel goed, vind ik zelf! ?

Het oogt heel sjiek, echter ik vind het materiaal eenmaal in de hand wat minder. Echter niet zeuren, want het gaat om de inhoud!

Lippenstift met Hyaluronzuur voor volle gladde lippen. Een unieke, dekkende formule verrijkt met hyaluronzuur, die de lippen kleurt, verzorgt en comfort biedt. De lippen zijn voller, gladder en prachtig gevormd: u zult er jonger uitzien.

Dat laatste hoopt elke vrouw natuurlijk, maar kuch Dr. Pierre Ricaud, dat haalt mijn knal wallen niet weg! Daar heb ik weer een ander product voor.

Dr. Pierre Ricaud, beauty, make-up, look, eyebrow, lipstick, hydratating mist, eyepencil, yustsome, besuty, blogger

Het lijkt best licht, echter het was 7 uur in de ochtend met een bouwlamp aan! ?

Je voelt de romige lipstick over je lippen glijden zoals mevrouw Sonja Henie over het kunstijs ging.

Hydratating Mist

Dr. Pierre Ricaud, beauty, make-up, look, eyebrow, lipstick, hydratating mist, eyepencil, yustsome, besuty, blogger

Net als elk mooi schilderij of kunstwerk is aflakken een must. Het zorgt voor die mooie finish, waardoor je ‘piece of art’ wat langer meegaat. Ik gebruik dit ook als een mist nadat ik mijn make-up heb aangebracht. Zo ziet het er minder uit als een masker!

Een onmisbaar product voor een wakkere huid! Een bijzonder frisse spray met 3 bloemenwaters die uw huid onmiddellijk hydrateert, verstevigt, kalmeert en zuivert. Na dit verfrissende, vitaliserende bad is de huid klaar voor de gebruikelijke dagelijkse verzorging.

Je kunt het dus ook lekker gebruiken in de ochtend, maar ook als een tonic met een watje om je gezicht nog een laatste, gehydrateerde finish te geven.

Vandaag laat ik jullie een make-up look zien die ik dagelijks draag, mits ik geen look maak die wat extremer is. Ik hou er van om mij op te maken, maar niet altijd to the max. Daarom ben ik ook blij met de producten die ik recent ontving van Dr. Pierre Ricaud.

Ik gebruikte de bronzer, de blush en de mascara om mijn look compleet te maken. De foundation is van een ander merk, ik heb nog geen geprobeerd van dit merk! Foei!

[tx_fancyblock height=”” padding=”32″ bgcolor=”#dd9933″ overlay=”0.4″ bgurl=”” attachment=”fixed” bgsize=”cover” fullwidth=”no” ]Zo kun je met een paar goede basis make-up spullen al weer een mooie alledaagse look maken. Hou jij ook van een ingetogen look?[/tx_fancyblock]

 

 

 

 

* Prijzen staan vermeld op de website, deze veranderen van tijd tot tijd!

Ga naar de website! 

Like
  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik hou vooral van hele donker opgemaakte ogen. Maar hoe ouder ik word hoe minder goed t staat. Ik vind het altijd heerlijk om de tijd te nemen om me op te maken!

  Life as Chelsey
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Mooie look! Die hydrating mist lijkt mij wel fijn.

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  De kleur van het oogpotloodje? Het is een mooie look, maar de lipstick vind ik iets te licht!

Laat een reactie achter!