Brillaro-bril-glazen-sterkte-zonnenbril-variofocus-enkelvoudig-online-winkelen-brilmontuur-yustsome-PROMO2

Een nieuwe bril hoeft niet duur te zijn!

BRILLARO.nl… zo voordelig kan een bril zijn!

Matthias en Arjun zijn twee modebewuste ondernemers, die waarde hechten aan klanttevredenheid.

Voordat zij begonnen met hun onderneming was het kopen van een modieuze bril erg duur. Alleen mensen met een groot budget konden meerdere modieuze- en designer brillen kopen en voor velen was het simpelweg te duur om een tweede of derde bril aan te schaffen.

Brillaro-bril-glazen-sterkte-zonnenbril-variofocus-enkelvoudig-online-winkelen-brilmontuur-yustsome-PROMO

Matthias en Arjun vroegen zich af waarom de prijzen voor brillen zo hoog waren. Zij ontdekten dat het probleem niet enkel de materiaalkosten waren. Ook andere factoren zoals tussenpersonen, opslagkosten, winkelhuur en -onderhoud en salarissen zorgden ervoor dat de prijs van een goede en modieuze bril vaak erg hoog opliep.

Vanuit dat standpunt kwam het idee voor Brillaro.nl bovendrijven. Samen richtten ze in oktober 2013 BRILLARO.nl op in Annaberg in het Ertsgebergte. Matthias en Arjun werken nu met volle overgave om kwaliteitsbrillen te leveren, die betaalbaar en modieus zijn en die uitsluitend online verkocht worden.


Uitstekende kwaliteit aan betaalbare prijzen, dat is het motto van BRILLARO.nl


Dankzij Brillaro.nl kunt u op een innovatie manier online een goede, modieuze en tegelijk betaalbare bril aankopen. U kunt kiezen uit een groot assortiment van kwaliteitsglazen, zoals deze ook door erkende fabrikanten gemaakt worden, waaronder American Optical, Essilor, Seiko, Sola en Zeiss.

Op dit moment zijn enkelvoudige glazen reeds beschikbaar voor 6,00 EURO en multifocale glazen al vanaf 36,00 EURO.


BRILLARO.nl heeft op dit moment een aanbod van ongeveer 1000 verschillende monturen!


Daarenboven biedt Brillaro.nl u een groot gebruiksgemak. De door BRILLARO.nl ontwikkelde software verwerkt automatisch de door u gekozen glazen. Zo wordt de dikte van het glas en de montuur altijd juist gecombineerd. Dankzij deze innovatieve software kunnen we u de grootst mogelijke keuze aanbieden, en kan u naar believen combineren – net zoals bij een conventionele opticien.

Een goede kwaliteit en een lage prijs zijn niet onze enige troef. Wij bieden u ook technisch en esthetisch advies bij de keuze van uw bril. Bovendien kunnen onze klanten steeds vooraf hun bril passen op onze website.

 

Een nieuwe bril voor Paul

Van Brillaro kreeg ik recent een mailtje of ik het leuk zou vinden om een bril uit te zoeken en te reviewen. Nou daar zeg ik geen nee tegen. En het kwam ook nog eens goed uit, want Paul moest hoognodig zijn zonnebril op sterkte vervangen, omdat de sterkte niet meer klopte (oud recept).

En aangezien ik voor mijn blog al zoveel krijg en mijn man ook best veel voor mijn blog over heeft, was het natuurlijk wel zo leuk om ook hem eens wat te laten reviewen.
Hij moest van mij zelf online gaan en testen hoe het bestellen verliep.

Paul: ‘De website is erg vriendelijk gebouwd en je kunt makkelijk kiezen. Omdat ik weet dat mijn hoofd breed is kan ik vooraf bij heren selecteren op een breedte maat L. Dan is de teleurstelling er ook niet als het montuur die je zou aan kunnen klikken net niet in L te leveren is.
Wat ook erg fijn is de uitleg op de site over het lezen van je brilrecept. Niet iedereen weet natuurlijk hoe een opticien dat invult en dat hebben ze bij Brillaro goed bekeken. Verder verliep het bestellen wel goed op 1 puntje na, daar kwam ik pas achter toen de bril thuis kwam. Ik dacht dat ik een variofocus bril besteld had, maar het bleek dus een enkelvoudige voor veraf te zijn. Gelukkig had ik de gegevens goed ingevuld. Maar ja ik was eigenlijk wel een beetje teleurgesteld. Achteraf zag ik welke fout ik gemaakt had’.

Na ongeveer 2 weken kwam de bril bij ons thuis. Verpakt in een bril-etui en kartonnen doosje. Het doosje leek wel open gemaakt… maar ja de bril is op sterkte dus de dief zou er toch niets aan hebben. Ik spreek over de helaas steeds vaker voorkomende ontvreemding van post.

Mijn man kwam thuis en ik stond eigenlijk vol spanning op Paul te wachten. Ik was zo blij dat de bril er was.
Paul was wat moe en zette de bril op. Hmmmm zei hij, ik kan er niks door zien. Is hij wel op sterkte?
Ik zette de bril op en zei dat ik nu er goed door kon lezen… en het mij een goede bril leek.
En ja… ook bij ons vliegen de borden je wel eens om de oren… nee, maar we hebben wel 2 dagen lopen zeveren tegen elkaar dat de bril niet variofocus was, maar enkelvoudig. En Paul was er zo van overtuigd dat hij het goed gedaan had. Gelukkig is er niks ernstigs gebeurd en kon hij later wel inzien dat er een klein foutje gemaakt was aan onze kant.

Welke bril koos hij uit?

Ik laat hier enkele foto’s zien en zal in het onderschrift er wat bij vertellen.

De keuze is gevallen op een mooie moderne, doch ook met een knipoog naar de jaren 60. Het model heet Axtell (niet meer leverbaar).

Subtiel en zeer licht is deze bril met een koperkleurige kleur accent. De brilglazen zijn HELLING GRIJS.

Goede schaniering.

Je bril wordt geleverd met een gratis brilcase, die erg stevig is om je bril te beschermen. Tevens zit er een doekje bij om je glazen te reinigen.

De daarop volgende dagen werd het zonnig en nam Paul de bril mee in de auto. Ik kreeg later een berichtje via mijn mobiel dat de bril voor veraf en autorijden wel erg fijn was. Pffffff… ik moest even een zucht laten van opluchting, want iets wat ik erg vervelend vind is als iets niet past. Ik heb dit nl zelf met een online bestelling gehad bij merk *PIEP* en die bril is dus echt weggegooid geld, omdat dat ome Hans mijn ogen verkeerd gemeten had.

Zo zeggen ze wel eens… eind goed, al goed en kan Paul nu volop genieten van de bril op sterkte!

Prijskaartje: Deze bril is ons aangeboden door Brillaro.nl en zou je deze bestellen met enkelvoudige glazen op sterkte met gekleurd glas, dan komt de prijs op 58,95. De verzending is geheel gratis. Wil je meer weten over Brillaro en hoe je een bril moet bestellen? Kijk gerust eens op de website!

TIPPERDETIP!
Er loopt nu een actie die nog enkele dagen geldig is!

Welke bril heeft jouw voorkeur? Ik ben erg benieuwd…

Bedankt voor je bezoekje! En tot het volgende bericht!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

 

 

Like
  Bertine
  28 Mar 2017
  11:17am

  Wat een leuke webshop he, en echt goedkoop! lief dat je Paul er eentje uit liet zoeken. het staat hem goed! leuke vent ook trouwens;)

  chucky1012
  29 Mar 2017
  2:58am

  Zoveel keuze in de zeer overzichtelijke webshop!
  Mooi montuur en het is zo fijn dat dit betaalbaar is.

Laat een reactie achter!