Een nieuwe look in nieuwe najaarstinten

Zodra de bladeren gaan vallen, weet je dat de herfst in aantocht is. Het mooiste seizoen als het om kleuren gaat. Helemaal in mijn smaak… warme bruintinten, stoffig groen en okergeel.

Het modebeeld past zich hierin aan en zien we in make-up ook meer warmere tinten.

Zo ontving ik recent van MUA uit de nieuwe collectie enkele producten. Vandaag laat ik jullie een oogschaduw palette zien en twee mooie lipsticks!

Mua, make-up, academie, rusted wonders, eyeshadow, palette, oogschaduw, lipstick, matte, beauty, blog, yustsome,

[tx_heading style=”default” heading_text=”RUSTED WONDERS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Het palette is er 1 uit een reeks van 6 (Engeland), in Nederland zijn er 3 variaties verkrijgbaar. Persoonlijk was ik erg blij dat ik deze thuisgestuurd kreeg. Ik hou heel erg van de warme roodtint.

De finishes zijn voorzien van een glamoureus effect!

Mua, make-up, academie, rusted wonders, eyeshadow, palette, oogschaduw, lipstick, matte, beauty, blog, yustsome,

Ik bracht oogschaduw basis aan op mijn arm om een goede indruk achter te laten… nou toen ik dus begon schrok ik even van de ‘vette’ pigmentatie.

Mua, make-up, academie, rusted wonders, eyeshadow, palette, oogschaduw, lipstick, matte, beauty, blog, yustsome,

Nou is het woord vet, wellicht wat meer voor de jeugd… echter ik duid hier op de goede kwaliteit. Zoals vet gedrukt bij tekst!

En let niet op mijn blauwe plek! ? Was wat lomp met trainen!

Mua, make-up, academie, rusted wonders, eyeshadow, palette, oogschaduw, lipstick, matte, beauty, blog, yustsome,

De oogschaduw heeft last van fallout, vandaar de wat geblurde look onder mijn ogen. Want ik bemerkte pas bij het uploaden dat ik een bonte kermis onder mijn ogen had.

Ik moet altijd zelf erg wennen aan glimmende oogschaduw. Ben ik zo gern kerstmisbal? Vooral ook omdat je wat ouder bent en rimpels zo meer opvallen? Of is dat verbeelding?

Mua, make-up, academie, rusted wonders, eyeshadow, palette, oogschaduw, lipstick, matte, beauty, blog, yustsome,

Binnenkort laat ik jullie een ander 15 shade palette zien.

[tx_heading style=”default” heading_text=”LUXE VELVET LIPLACKER” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

POISE & HUSTLE

Als lipstick junky was ik ook blij verrast dat er zelfs twee kleuren in mijn PR doosje zaten! Wauw! De kleuren zijn ook nog eens helemaal Sonja en ik beken dat het moeilijk was om ze nog even te laten liggen tot wij terug kwamen van ons tripje den Haag/Scheveningen.

Mua, make-up, academie, rusted wonders, eyeshadow, palette, oogschaduw, lipstick, matte, beauty, blog, yustsome, Poise, hustle, velvet, liplacker

De kleur Poise is er een voor de liefhebber. Niet negatief bedoeld, maar ik begrijp dat dit niet iedereen zal staan. Toen ik de swatch op mijn hand zag, wist ik ook niet of het mooi bij mijn huidtint zou uitpakken. En wederom was ik verrast!

De kleur Hustle is helemaal in mijn straatje… warm rood, lekker aanwezig! Je ziet dat je met een oudere huid goed moet uitkijken om mooie strakke lijnen te stiften. Wederom schakelde ik de hulp in van mijn Real Technics kwastje in, wat eigenlijk voor eyeliner is (serieus een multitasker die je in huis moet hebben).

Mua, make-up, academie, rusted wonders, eyeshadow, palette, oogschaduw, lipstick, matte, beauty, blog, yustsome, Velvet, lip, lacker

Er zijn 8 nieuwe kleuren aan het MUA arsotiment toegevoegd. Nu moet ik zeggen dat ik geen blauw zal dragen. Dit is leuk voor jonge meiden… ja echt ik vind het geweldig als meiden zich durven uit te drukken, zichzelf te zijn. Dus als je deze kleur hebt… tag mij!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De prijzen staan in de illustraties vermeld, maar wist jij dat je MUA gewoon bij enkele Kruidvat vestigingen kunt kopen? Bij mij is dat onder andere Winkelcentrum Woensel Eindhoven.

Heb jij geen MUA schap? Kijk dan bij Kruidvat online!

En hier het totaalplaatje! Ik ben zelf zeer te spreken over deze make-up producten met tevens een zeer vriendelijke prijs.

[tx_animate animation=”fadeInUp” duration=”6″ delay=”.4″ inline=”no”]Wat is jouw favoriete MUA product?[/tx_animate]

Like
Bedankt xxx

15 reacties

  1. Renée

    Mooie look heb je gemaakt! MUA heeft de laatste tijd wel meerdere mooie producten uitgebracht, ben zelf ook helemaal weg van het 15 shades Fire Vixen palette, daar zitten ook prachtige warme tinten in.

  2. Yup, met een glanzende oogschaduw vallen rimpeltjes meer op. Sorry, hopelijk vind je dit niet te confronterend 😉 Maar, wat maakt het uit?! Je ziet er prachtig uit!

    De kleur Hustle vind ik erg mooi! Deze zet ik op mijn wishlist.

  3. Nancy

    Die lipstick is echt prachtig, alhoewel mij die bruine ook wel heel mooi vind. De oogschaduw is ook heel mooi, ik gebruik zelf alleen maar matte tinten. Toevallig heb ik me een bronzer laten adviseren afgelopen zondag bij de Douglas. Want de vorige x hadden ze me een blush met verschillende tinten aangeraden en ik was er eigenlijk helemaal niet blij mee maar wist niet waarom niet. Totdat ze zondag t verschil liet zien tussen een glimmertje en een mat product. Ik moet absoluut geen glimmende producten gebruiken.

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!