Naturswiss, syn-ake, botox, eye, contour, crème, oog, anti-rimpel, verjongen, beauty, blog, blogpost, yustsome

Een oogcontour crème met Syn-Ake

Botox in mijn lijf spuiten is niet zo mijn ding. Ik huiver persoonlijk bij het idee dat ik hele giftige stoffen in mijn lichaam spuit die eigenlijk bij het chemisch afval horen.

Het idee dat ik later niet begraven mag worden, omdat de regels van milieu etc zo verscherpt zijn en dat ik in een kliko moet, dat laat mij niet los.

Goed, als jij graag wat spuit, prima… maar ik begin er niet aan! Ik word dan liever fris en fruitig oud!

Mijn enige probleem aan mijn gezicht zijn mijn wallen. Dat is helaas genetisch bepaald. Echt mijn familie heeft er maar een bijnaam voor verzonnen… de Kreij, voorheen van der Wal!

Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg middeltjes op de markt om je oogcontouren wat te verfraaien. Je koopt ze al vanaf 5 euro… maar wat doet er een van 125 euro? Dat wilde ik wel eens weten!

Botox in mijn lijf spuiten is niet zo mijn ding. Ik huiver persoonlijk bij het idee dat ik hele giftige stoffen in mijn lichaam spuit die eigenlijk bij het chemisch afval horen. Het idee dat ik later niet begraven mag worden, omdat de regels van milieu etc zo verscherpt zijn en dat ik in een kliko moet, dat laat mij niet los.

[tx_heading style=”default” heading_text=”NATURSWISS | EYE CONTOUR SYN-AKE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Volledig toegewijd aan de schoonheidswereld en met meer dan 30 jaar ervaring, biedt Naturswiss zowel vrouwen als mannen de beste innovatie in cosmetica in termen van kwaliteit, efficiëntie en veiligheid, en verwerven ook een sterke inzet voor het milieu. Het gemak dat ons de ervaring van dag tot dag overbrengt, resulteert in uitstekende resultaten.

Naturswiss, syn-ake, botox, eye, contour, crème, oog, anti-rimpel, verjongen, beauty, blog, blogpost, yustsome

De tijd terug draaien kunnen we helaas niet meer, maar de tijd wat vertragen op het gebied van veroudering is wellicht nog een optie.

Wat belooft deze crème?

Een oogcontourcrème die rijk is aan een nieuw polypeptide, heeft een Botox-effect op gelaatstrekken,  die worden veroorzaakt door fronsen, lachen, praten, etc. en kraaienpootjes als gevolg hebben.

Een nieuwe tripeptide “Botox-Like” van de laatste generatie die op een soortgelijke manier werkt als de Tropidolaemus Wagleri-slanggif, die verantwoordelijk is voor de remming van spiercontracties: Intense Botox Effect bekampt gezichts rimpels als gevolg van de herhalende bewegingen van gezichtsspieren.

Kortom… een botox effect met behulp van slangengif! Dit noemen ze de Syn-Ake.

Wat is nou dat Syn-Ake?

Syn-Ake is een verbinding, ontwikkeld door het Zwitserse farmaceutische bedrijf Pentapharm, dat een eiwit nabootst van het gif van de Temple Viper. Het eiwit, genaamd Waglerin 1, is verantwoordelijk voor het verlamming van de slachtoffer van een slangenbijt, aangezien het gif door zijn holle tanden wordt ingespoten. Syn-Ake is oplosbaar in water en verschijnt als een kleurloze tot geelachtige vloeistof met een pH van 4,5 tot 5,5 in waterige vorm.

Hoe werkt het dan?

Rimpels worden na jarenlange activiteit gevormd door de 60 spieren die we gebruiken om te glimlachen, fronsen of andere gezichtsuitdrukkingen te vormen. Volgens Pentapharm werkt Syn-Ake door het voorkomen van natriumionopname in spieren en houd ze daardoor ontspannen om de vorming van diepe expressielijnen te voorkomen. Dat wil zeggen, het werkt op een manier die lijkt op Botox (verlamming).

[tx_heading style=”default” heading_text=”EEN ERVARING RIJKER…” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Naturswiss, syn-ake, botox, eye, contour, crème, oog, anti-rimpel, verjongen, beauty, blog, blogpost, yustsome

Het flesje/flacon komt met een inhoud van 15 ml. Op de achterkant staat duidelijk vermeld dit buiten bereik van kinderen te houden. Verder ziet het er niet echt luxe uit… eerder als een recept van de huisarts. Dat er een pompje in zit is wel een pluspunt.

Naturswiss, syn-ake, botox, eye, contour, crème, oog, anti-rimpel, verjongen, beauty, blog, blogpost, yustsome

Je hebt per oog maar heel weinig nodig (deze dot is puur ter informatie). En ik heb het kloppend aangebracht. Even laten drogen en verder met mijn routine.

Ik begon 3 maanden geleden met testen en mijn flacon is nog gevuld, dus je doet er echt lang mee als je het 1 keer per dag gebruikt.

Het heeft een hele subtiele geur, maar wat de ingrediënten zijn kon ik op de website van dit merk niet vinden. Dus ging ik op zoek naar het doosje… en ja hoor, ik ben het kwijt… oh wacht, oud papierbak! Gevonden! Doch wil je van mij een uitleg over de ingrediënten, dan moet ik je helaas teleurstellen daar ik vroeger al niks snapte van natuurkunde en die wetenschappen. Ik kan je alleen een plaatje laten zien.

Naturswisos, syn-ake, botox, eye, contour, crème, oog, anti-rimpel, verjongen, beauty, blog, blogpost, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”HEEFT HET RESULTAAT?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Je moet eigenlijk 2 keer per dag smeren, maar ik wilde dat niet, eigenwijs ding. Ik weet uit ervaring dat een avond routine voor mij al een opgave is. Make-up eraf halen doe ik wel… pfiew!

Bij botox heb je direct resultaat, bij deze crème moet je door diverse huidlagen heen wil je bij de spier komen en reken maar uit, dat heeft tijd nodig. En ik was dan ook niet echt bezig om elke dag in de spiegel te kijken. Nu na 3 maanden merk ik wel dat het resultaat heeft, echter niet op mijn wallen.

Naturswisos, syn-ake, botox, eye, contour, crème, oog, anti-rimpel, verjongen, beauty, blog, blogpost, yustsome

 

Het meeste resultaat zie ik bij mijn kraaienpootjes. Die zijn veel minder diep. Maar ook onder mijn oog zie ik dat de donkere rand en de rimpels ook wat verminderd zijn. Behalve als ik make-up aanbreng, dan lijkt het wel of het tig keer zo erg word. Ik loop liever zonder rond, ziet mijn huid er stukken mooier uit, ja serieus!

Aanrader?

Voor de prijs van 125,- ??? Nope, nee, nada, nein! Ik weet zeker dat een goedkoper product van een ander mooi cosmetica merk nog beter kan werken, zonder slangen beetjes, botox tierlantijntjes. Ondanks het resultaat, had ik er denk ik meer van verwacht!

Wees gerust… ik heb het er niet voor betaald! Gelukkig maar! Want voor dat geld koop ik liever een nieuwe gardorobe! 

Ik kocht dit via de Showroomprive.nl site voor 17,-

Klik hier voor de NaturSwiss website voor meer informatie over hun producten.

[tx_animate animation=”rollIn” duration=”6″ delay=”.4″ inline=”no”]Zou jij 125,- neertellen voor een crème? [/tx_animate]

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wow, wat een apart product. Jammer dat het zijn geld niet waard is en doet wat het zou moeten doen. Sowieso zou ik niet zoveel aan zoiets uitgeven maar als het dan ook niet werkt, ben ik helemaal afgehaakt.

  Fijn zo’n eerlijke review!

  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wauw, wat een bijzonder product. Maar voor dat geld zou je wel verwachten dat het zijn werk doet. Sowieso zou ik niet zoveel betalen en zou ik echt balen als ik wel zoveel had betaalt en het zijn werk dan niet deed.

  fijn zo’n eerlijke review

  Jolanda Caris-Janssen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Oh dat zou me echt te duur zijn! Ik gebruik zelf wel Botox. Niet als anti rimpel maar als anti migraine middel ??

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Oh,… ja dat las ik ooit bij jou. Dat vind ik dan weer een ander verhaal. Mijn vriendin moet het ook spuiten vanwege een oogspier.

  Beautyandfashionvlogs ByIke
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Goede en zeer duidelijke review!
  Ik zou zoiets nooit kopen omdat het verschrikkelijk duur is en het resultaat minimaal.

  Xoxo

  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik heb dat ook, dat als ik me niet opmaak( op vrijdag, want dat is mijn poetsdag!) ik er veel jonger uitzie!!!! Huh? Maar goed, het is wel erg prijzig voor zo weinig resultaat. Vroeger deed ik weleens Sperti op mijn wallen, ze zeiden dat dat hielp. Of het daadwerkelijk hielp weet ik eigenlijk niet meer…..

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Jaaaaaah! Klopt! Die heb ik ooit ook geadviseerd, want fotomodellen zouden dit gebruiken tijdens een shoot. En na een flink doorzak avondje!

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Hmmm ik heb ook wallen als probleem gebied. Ik gebruik nu de caffeine van The Ordinary en ben ik elk geval van mijn vochtwallen af. Dat is alvast een vooruitgang.

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Oh,… dat klinkt goed. Die ophoping van vocht geeft vaak een droevige uitdrukking!

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik heb de tube van Kruidvat getest en bij mij zag je ook resultaat! De lijntjes waren minder diep en minder zichtbaar! Ik zou het bedrag er nooit voor betalen!

Laat een reactie achter!