Een overhemd in Retro style en een rode jurk

Vandaag gaan mijn man en ik samen op de foto, want we hebben een leuke look voor jou! Nee, niet 2 dezelfde bodywarmers in ANWB look, we gaan een beetje back to the sixties. Het idee ontstond toen hij recent een mooi overhemd uitkoos en ik het printje echt supertof vond om daar iets leuks mee te doen.

Een overhemd voor hem

Recent vertelde ik nog dat mijn man meer het type t-shirt en polo is, maar nu met de warme zomerdagen kan een fris overhemd in een katoenstofje ook heel aangenaam zijn. Vooral een overhemd met een korte mouw.

Hij ontving laatst weer een prachtige doos van Hemdvoorhem.nl en als je die ontvangt dan trakteer je je als man toch echt op cadeau’s. Want zeg nou zelf… zo sjiek weer ingepakt.

Hemdvoorhem, overhemd, polo, T-shirt, mode, mannen, heren, retro, stijl, bloes, blouse, jurk, rood, dames, beautysome

Eterna overhemd | v.a. 59,95

Eterna biedt een brede collectie strijkvrije overhemden waar iedere man blij van wordt. Er zijn verschillende pasvormen waar u uit kan kiezen en uiteraard ook veel verschillende kleuren en dessins. De polo’s van Eterna zijn ook onmisbaar, juist tijdens de warme dagen is een kreukvrije polo een echte aanrader! Ook de stropdassen van Eterna zijn ware blikvangers waar u jaren plezier van kan hebben.

Hemdvoorhem, overhemd, polo, T-shirt, mode, mannen, heren, retro, stijl, bloes, blouse, jurk, rood, dames, beautysome

Paul: ‘Het overhemd heeft een goede pasvorm, ook aan de juiste maat. De stof is heel zacht en ik ben daar wel gevoelig voor, iets wat prikt of kriebelt wil ik niet aan mijn lijf. Ik koos voor deze Retro print op het overhemd omdat ik de kleuren fris vind en het ook wel deed denken aan old school tatoeages’.

Zelfs na een wasbeurt bleef het overhemd mooi en ook de stof soepel.

 • Materiaal: 100% katoen;
 • Pasvorm: Modern Fit;

Naast deze geweldig leuke print vind je op de website nog meer leuke overhemden, met lange of korte mouw.

Paul: ‘Ik bedank Hemdvoorhem.nl dat ik wederom een super ervaring heb met hun kleding, pasvormen zijn ook prettig voor mannen met een buikje en zoals Sonja al zei het ontvangen is echt een cadeau voor jezelf’.


Retro look

Omdat ik zelf een beetje wilde matchen bij Paul zijn toffe overhemd, kocht ik vorige week mijn eerste rode jurkje! Nu mijn haren wat meer mijn eigen kleur zijn vind ik het wel een stuk makkelijker om kleding te combineren. Eerst vond ik rood echt niet staan en nu… kreeg zoveel complimenten op deze look, dat het nu tijd is om het aan jullie te showen.

Hannie, een toffe dame met dito kledingwinkel stopt in Gemert en ze had een uitverkoop. Dus ik dacht, laat ik eens kijken… nou daar hing ze dan, het ‘Rooie kleedje’,voor slechts 17,00 ging ze mee naar huis.

Hemdvoorhem, overhemd, polo, T-shirt, mode, mannen, heren, retro, stijl, bloes, blouse, jurk, rood, dames, beautysome

De Rode schoentjes had ik al, maar droeg ze zo weinig dat ze nog als nieuw lijken.

De sjaal in mijn haren is van mijn moeder, hier neem maar mee kind… en de rode oorbellen in bloemvorm komen van de Kringloop en heb ik voor 0,50 gekocht.

Hemdvoorhem, overhemd, polo, T-shirt, mode, mannen, heren, retro, stijl, bloes, blouse, jurk, rood, dames, beautysome

Ik ben zelf niet zo’n fan van strik en knoop dingen in mijn taille, het lijkt altijd of het op de verkeerde plek zit en mij nog dikker maakt. Maar goed, ik trek het er binnenkort uit en maak er mijn eigen ding van.

Hier zijn de Sandetjes

Hemdvoorhem, overhemd, polo, T-shirt, mode, mannen, heren, retro, stijl, bloes, blouse, jurk, rood, dames, beautysome

Hemdvoorhem, overhemd, polo, T-shirt, mode, mannen, heren, retro, stijl, bloes, blouse, jurk, rood, dames, beautysome

Hemdvoorhem, overhemd, polo, T-shirt, mode, mannen, heren, retro, stijl, bloes, blouse, jurk, rood, dames, beautysome

Mededeling: Voortaan komen de fashionposts op woensdag!

 

Like
  Viv
  25 Jul 2019
  1:06am

  Super mooi, jongens. Het staat jullie goed.

  bychristiana
  25 Jul 2019
  6:07am

  ‘Hier, neem maar mee kind’. Haha, ik hoor het je gewoon zeggen! Wat zien jullie er mooi uit samen, helemaal matchy matchy!

  Deb
  30 Jul 2019
  5:26pm

  Wat een leuke foto’s van jullie samen! Wat zie je er prachtig uit, heel mooi gestyled en het jurkje staat je geweldig! Het overhemd vind ik ook erg leuk en wat fijn dat het kreukvrij is!

  Daphne - verdraaidmooi
  31 Jul 2019
  5:03pm

  Wat een leuke foto’s van jullie samen! Jullie zien er beiden prachtig uit! Ik ben dol op rood en het staat je fantastisch!

Laat een reactie achter!