Een rode kus van mij… | I am Ready

Donderdag was het kusjes dag. Eigenlijk had ik die dag een lipstick in de planning, maar soms loopt eea anders. Dus ik plak er gewoon een kusjes dag extra tegenaan. En dat doe ik met een heerlijke rode lipkleur.

Revolution-liphug-lipstick-beauty-blog-blogpost-yustsome-i-am-ready-redlips-1

 

[tx_heading style=”default” heading_text=”LIPHUG | I AM READY” tag=”h3″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik kreeg deze mooie lipstick recent van een collega blogger, die ik nu even Miss J noem! Altijd leuk om een extraatje te krijgen als je zo nu en dan gastartikelen schrijft.

Ik moest even nadenken en volgens mij heb ik slechts 1 REVOLUTION lipstick in mijn stash (nu 2 dus). En altijd leuk als de kleur ook nog helemaal jouw ding is. Hoe feller, hoe beter.

Revolution-liphug-lipstick-beauty-blog-blogpost-yustsome-i-am-ready-redlips-1

 

Omschrijving:

De #Liphug lipsticks van Makeup Revolution zijn de perfecte combinatie van intense kleur en comfort. De kleuren zijn geweldig gepigmenteerd en voelen prettig aan op de lippen, een echte hug voor je lippen!

Wat wil je nog meer? Nou ik wil dat een lipstick mijn lippen mooi van kleur voorziet en hydrateerd en lang blijft zitten. Ik weet dat niet alle lipsticks aan mijn wensen kunnen voldoen en ik ga de uitdaging met deze Liphug aan.

[tx_heading style=”default” heading_text=”LIPHUG | SWATCH” tag=”h3″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Revolution-liphug-lipstick-beauty-blog-blogpost-yustsome-i-am-ready-redlips-3

 

Zo op het oog,… ziet de kleur er al heel lekker knal uit. Ook merk ik dat het romig aandoet, het is best zacht. Ik was bang dat ik lomp geval al weer de lipstick zou breken. Goed, dat deed ik niet, maar het is wel heel erg zacht. Zie ook de swatch op mijn hand.

 

Wat een glans zeg…, tjeminee. Erg mooi. Het trekt hier wel al mijn rimpels in op de hand (huidplooi). Dus hoe dat op mijn lippen gaat uitpakken… pfffff ben bang, maar ik vul nu in!

 

Het heeft een kleine neiging tot uitvloeien, maar ik ben tevreden. Tip is om een lippotlood te gebruiken, zodat je de lipstick begrenst.

Okay, na een kleine hap keek ik in de spiegel en ik had het gevoel of ik in een pikante film had meegespeeld… of een nieuw beroep? Pipo… het was behoorlijk uitgevloeid, tot aan mijn kin toe!

Dus hier moet je/ik wel rekening mee houden. Beter is om je lippen vooraf even met foundation of een primer wat voor te bewerken.

Al met al is de kleur wel helemaal mij en niks mis mee, mooi rood is niet lelijk.

[tx_heading style=”default” heading_text=”LIPHUG | VERKOOPPUNTEN” tag=”h3″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De lipsticks van Revolution zijn op diverse punten te koop. Ik som op: bol.com | boozyshop.nl | makeupmusthaves.nl etc.

De prijs ligt rond de 7,99

[tx_heading style=”default” heading_text=”Heb jij al ervaring met producten van REVOLUTION…?” tag=”h3″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Like
  Nancy Baten
  8 Jul 2017
  7:27am

  Dat heb ik met de Mac ook! En dan heb ik de half matte maar het zit altijd op mijn kin! Ik snap er niks van.

   YuStSoMe
   8 Jul 2017
   3:55pm

   Toch geen ouderdom… hihihi ik snap er ook niks van! ?

  Jolanda
  8 Jul 2017
  6:57pm

  Mooi kleurtje!! Staat je heel goed Miss S. 😉

  Joyce
  8 Jul 2017
  8:52pm

  Wat een prachtig rood kleurtje! Staat je goed!

Laat een reactie achter!