Stradivarius, koker, rok, slang, print, split, fashion, 40, 50, beautysome, beafitmom

Een rokje van Stradivarius in de zon

Ik was dinsdag in Amsterdam en had afgesproken met Claudia, ook bekend als beafitmom.nl

Omdat we samen naar een event zouden gaan leek het mij leuk om met haar te shoppen, dus we spraken wat eerder af en liepen heerlijk kakelend door de winkelstraat.

Van het ene winkeltje in het andere, we zagen de mooiste lipsticks bij Kiko… en swatchte diverse prachtige oogschaduws. Bij NYX moest ik natuurlijk zijn, want ik wilde graag de LE Machinist scoren. Ik had gelezen dat deze niet bij Douglas te koop zou zijn, maar dus wel! Had ik mijn cadeaubon dus ook daar kunnen besteden. Goed, heb ik nu extra om te shoppen.

Het weer was fantastisch en ik had een rok aan met een panty, dat was best heet. Daaronder mijn laarzen van Sacha en mijn tule rokje van Esprit. Daarop dus het shirtje waarop ik twee vogel emblemen naaide.

Bij Stradivarius, een winkel waar ik vaak binnenloop, maar nooit iets koop! Waarom? Ik vind het allemaal zo klein kijken! Alsof het niet gemaakt is voor model OLGA, de Russische kogelstoter!

Stradivarius | Kokerrok met split

Toen Claudia een mooi rokje vond in een slangenprint was ik eigenlijk ook wel verliefd, maar dacht laat haar het kopen. Het stond prachtig en met haar prachtige lijf, wauw! Dus… toen begon het toch bij mij ook te kriebelen en vroeg of ze het erg vond dat ik hem ook zou kopen! Nee joh, kunnen we Twinnen! Wat leuk… dus ik kocht de grootste maat, L, want ik dacht dat mijn getrainde kont er toch niet in zou passen!

Stradivarius, koker, rok, slang, print, split, fashion, 40, 50, beautysome, beafitmom

Het rokje is leverbaar in diverse Animal prints, echter de snake was voor mij (en Claudia) de mooiste.

Zoals je ziet op de site is de winkel best gericht op jonge meiden, dat de split aan de voorkant moet, vonden we een beetje stom, dus we besloten die aan de achterkant te dragen.

Bij het event aangekomen trokken we beide de rok aan, gewoon omdat we dat leuk vonden! En we namen een paar foto’s op de locatie… The Dylan hotel. Wauw! Ik zou er vaker foto’s willen maken! Het toilet was een prachtige ruimte, een student zou het een badkamer noemen ipv een poepdoos!

Stradivarius, koker, rok, slang, print, split, fashion, 40, 50, beautysome, beafitmom

Ruimte zat om dus even je kleding om te wisselen.

En kijk hoe mooi Claudia is, haar Stradivarius rokje is een S… ik moet nog hoognodig meer afvallen wil ik er ooit in passen! Maar ik denk niet dat het bij mij past, ik ben type Olga. En Claudia is type Olijfje!

Stradivarius, koker, rok, slang, print, split, fashion, 40, 50, beautysome, beafitmom

De volgende dag

Oh, de foto van mijzelf is te vinden op mijn Instagram account! Al gespot?

Goed, gisteren ging ik met mijn man en een vriendin (ze is een oud collega van mij, maar mijn man werd bevriend met haar man, die helaas is overleden) naar Duitsland. Ze was al lang niet meer ergens geweest en ze had zin om bij de DM weer even in te slaan.

Ik trok mijn rokje weer aan en styled het meer naar mijn eigen idee. Een simpel zwart shirt, blanke panty, enkellaarsjes en een pet!

Op de parkeerplaats vroeg ik mijn man om even snel mijn look te fotograferen…

Stradivarius, koker, rok, slang, print, split, fashion, 40, 50, beautysome, beafitmom

Stradivarius, koker, rok, slang, print, split, fashion, 40, 50, beautysome, beafitmom

Stradivarius, koker, rok, slang, print, split, fashion, 40, 50, beautysome, beafitmom

Stradivarius, koker, rok, slang, print, split, fashion, 40, 50, beautysome, beafitmom

Stradivarius, koker, rok, slang, print, split, fashion, 40, 50, beautysome, beafitmom

Het tasje wat ik draag kocht ik laatst bij de Oriflame avond bij mijn buurvrouw! Voor 5,00 en het is zo handig! Ik hou van kleine tasjes als ik ga winkelen, waar ik mijn mobiel in kan doen en een lipstick.

Natuurlijk sta ik weer te kijken bij mijn favoriete merk NYX. Alhoewel The Makeup Factory ook mijn hart gestolen heeft.

Stradivarius, koker, rok, slang, print, split, fashion, 40, 50, beautysome, beafitmom

De laarsjes zijn al oudjes van Marco Tozzi, kan ze niet wegdoen, ze lopen zo lekker. En ze zijn best nog hip, niet dan?

Stradivarius, koker, rok, slang, print, split, fashion, 40, 50, beautysome, beafitmom

Stradivarius, koker, rok, slang, print, split, fashion, 40, 50, beautysome, beafitmom

PS ik heb de foto’s moeten bewerken omdat ze erg donker uitvielen, mijn man was mijn Huawei nog niet gewend, Hihihi…

Stradivarius, koker, rok, slang, print, split, fashion, 40, 50, beautysome, beafitmom

Volg jij Beafitmom ook al?

Dit is haar blog: Beafitmom.nl

Like
  bychristiana
  18 Oct 2018
  6:34am

  He, wat een bekend toilet haha! Ik was inderdaad ook al onder de indruk, zelfs de deuren waren mooi;-) Het rokje stond / staat je erg mooi!

  Nancy
  18 Oct 2018
  6:57am

  Zo! Wat een super outfit! Die rok staat je geweldig. Je ziet er ook goed uit, ontspannen! En die laarsjes zijn juist hartstikke trendy! Zal wel een hele gezellige dag zijn geweest!

  Marije
  18 Oct 2018
  8:31am

  Super leuk rokje. Staat je geweldig!

  Deb
  18 Oct 2018
  8:18pm

  Het rokje staat je heel mooi! Ik ga ook vaak de Stradivarius in en kom met lege handen eruit tot afgelopen zomer. Ik kocht er een haarband, die ik alleen voor een review heb gedragen en daar niet meer hihi. Maar die rokjes zien er super leuk uit en ook slim om de rok om te draaien zodat de split aan de achterkant zit. Ik ben zaterdag in Utrecht dan ga ik ook ff voor zo’n rokje kijken 😉 Vind de totale look erg tof, stoer en vrouwelijk..ja dat ben jij helemaal!

  Natascha - BeautyOpinie
  19 Oct 2018
  11:08am

  Ik vind de rok je heel mooi staat, komt je figuur goed in uit 😉

  Joyce Elise
  23 Oct 2018
  12:53am

  Wat een super gaaf rokje en hij staat je super! Stradivarius is een geweldige winkel en niet duur!

Laat een reactie achter!