Hannah, huidcoach, touch of colour, glow, Sun, huid,verzorging, beautysome,

Een Touch of Colour laat je huid stralen

Na het ongekende succes van de producten Touch of Silk (Beauty Press Innovation Award) en de Brilliant Touch (Beauty Astir & Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté) voegt hannah® met Touch of Colour een nieuwe kleurrijke telg toe aan de populaire Touch-familie. Hiermee krijgen elk denkbaar huidtype én een groot palet aan huidtinten een stralend vleugje kleur en direct een optisch egale en gave huid.

Uit het persbericht

Gekuste gloed door Touch of Colour

Met de herfst alweer in aantocht willen we maar één ding: allesbehalve een pipse kleur op onze huid! Een subtiel vleugje kleur zorgt bovendien het hele jaar door voor een stralende teint. Met de nieuwe Touch of Colour van hannah® krijgt elk gezicht in een handomdraai een door de zon gekuste gloed, die je het hele jaar door een mooie stralende teint geeft.

Hannah, huidcoach, touch of colour, glow, Sun, huid,verzorging, beautysome,


Direct een ‘flawless’ teint dankzij Ronaflair Flawless

De nieuwe Touch of Colour van hannah® zorgt direct voor een ‘flawless’ teint, oftewel een perfect gave uitstraling. Dit is te danken aan het key ingrediënt Ronaflair Flawless. Dit is een mix van hoogwaardige pigmentpoeders die direct matterend, kleurcorrigerend, huidteintbalancerend én perfectionerend werken op de huid. Het toegevoegde silica (het oxide van silicium oftewel kiezelzuur) zorgt voor een gladde en egale huidstructuur. Het absorbeert zweet en oliën in de huid.

Hannah, huidcoach, touch of colour, glow, Sun, huid,verzorging, beautysome,

Met een mix van siliconenoliën voor een mooie matte teint en het opvullen van oneffenheden

De Touch of Colour van hannah® bevat tevens een mix van siliconenoliën. Als werkstof zijn deze oliën heel effectief voor het reguleren én behouden van het juiste vochtgehalte in de huid, zonder haar af te sluiten of te verstikken. Siliconenolie wordt ook veelvuldig ingezet om littekens beter en mooier te laten genezen en is in staat om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en bovendien zichtbaar en voelbaar gladder te maken. In Touch of Colour van hannah® zorgt de mix van siliconenoliën ervoor dat kleine oneffenheden onmiddellijk worden opgevuld en dat de teint mooi egaal en gematteerd achterblijft, zonder enig vetspoortje.

Een matterend soft focus-effect

De unieke combinatie van werkstoffen in hannah® Touch of Colour zorgt voor een mooie zomerse gloed, een matterend soft focus-effect en daarmee voor een optisch direct egale en gave huid. Touch of Colour heeft tevens een direct optisch rimpelverminderend effect, doordat Ronaflair Flawless en de siliconenolie de fijne lijntjes onmiddellijk opvullen en dankzij het soft focus effect van de poeders optisch gladstrijken.


Een kleurrijke, sublimerende finishing touch voor elk huidtype én vrijwel elke huidtint!

De hannah® Touch of Colour is een finishing touch product dat als laatste wordt aangebracht tijdens de huidverbeteringsroutine. Touch of Colour geeft een aangenaam poederig huidgevoel en zorgt ook direct voor een subliem en stralend vleugje kleur op de huid. De geavanceerde formule bevat hiervoor een mix van rijke kleurpigmenten, die voor iedere huid geschikt zijn en die zich aanpassen aan vele huidtinten. Het is echter geen make-up. Het zorgt daarentegen wel direct voor een subtiel en sublimerend bronzing effect, dat de huid een mooie en gezonde gloed geeft. De formule van hannah®Touch of Colour is dé perfecte manier om je teint op te frissen en om het hele jaar door instant warmte én kleur aan elk denkbaar huidtype én een zeer groot palet aan huidtinten te geven!


[tx_heading style=”default” heading_text=”MIJN ERVARING” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Zo zacht

Dat ik de producten van Hannah Huidcoach geweldig vind, weten jullie denk ik wel. Ondertussen is mijn moeder ook fan en gebruikt zij het ook.

Echter als blogger ben je natuurlijk ook een verwend blaag wat betreft heerlijke skincare ontdekken. Dus toen ik deze Touch of Colour binnenkreeg las ik eerst dit persbericht. Ik wilde wel weten wat ik ging gebruiken. Toen ik het stuk siliconen las, was ik eerst verbaasd, want dit woord geeft mij toch wel een nare smaak. Siliconen…. dat verstopt toch je poriën?

Op die vraag wilde ik wel antwoord. Je wilt natuurlijk niet dat je huid na een tijd eruit ziet als een maanlandschap. Toch had ik wel vertrouwen in Hannah, maar het innerlijke stemmetje moest nog even tot zwijgen worden gebracht.

Siliconen olie sluit de huid niet af, het heeft geen nadelige gevolgen! Echter het heeft ook geen meerwaarde in een product, omdat het niets toevoegd… denk aan vitaminen, mineralen of onverzadigde vetzuren. Soms wordt deze olie aan een product toegevoegd om de voeding die het product brengt te verzwakken voor extreem gevoelige huidjes.

Dat vond ik online,… echter is dat waar? Worden we weer met een kluitje in het riet gestuurd. Hannah stuurde mij het volgende:

Siliconenolie in de vorm en samenstelling zoals hannah deze toepast in haar producten heeft matterende en egaliserende eigenschappen voor de huid. Het zorgt bovendien voor een sneller en mooier herstel bij schaafwonden, lichte huidbeschadigingen of zelfs lichte brandwonden en om littekens mooier te laten genezen en het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en gladder te maken.

Hannah, huidcoach, touch of colour, glow, Sun, huid,verzorging, beautysome, 3

Hierdoor merkte ik tijdens het aanbrengen hoe super zacht deze crème is. Op de een of andere manier voelt het bijna onnatuurlijk, nou ja als wolkjes die je op je gezicht smeert.

Een vleugje kleur

Ik schrok eigenlijk wel van de kleur,… ik dacht eerst dat er een foutje gemaakt was. Keek nog eens goed op de verpakking of er geen nummer op stond, maar nee… dit is dus voor alle huidkleurtjes geschikt.

Hannah, huidcoach, touch of colour, glow, Sun, huid,verzorging, beautysome, 4

Dus met goede moed ging ik verder… en dus gewoon met mijn vingers bracht ik het heerlijk aanvoelende crèmepje aan.

Weet je, het is dan geen foundation, maar wel helemaal prettig om zo elke dag te gebruiken. Het geeft mij wel een gezondere blik. Niet zongebruind, maar wel net even wat prettiger om tegenaan te kijken.

Hannah, huidcoach, touch of colour, glow, Sun, huid,verzorging, beautysome, 5

Rechts is te zien wat de Touch of Colour deed voor mijn huid. Een zweempje kleur, ik moest eigenlijk denken aan, ja klinkt best idioot, maar de panty om je benen… nu op mijn gezicht.

*PS er zit parfum in dit product!

Verkoop

hannah® Touch of Colour59,90/30 ml.

De hannah® producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kun je 
kijken op de website www.hannah.nl

Like
  Natascha - BeautyOpinie
  16 Oct 2018
  6:18am

  Jij krijgt er ook al zo’n mooie kleurtje van! Ik was echt onder de indruk van dit product, ik zie er als ik het gebruik uit alsof ik net terug van vakantie ben 😉

  Nancy
  16 Oct 2018
  6:21am

  Zou wel wat voor mij zijn, ik hou niet van foundation! Hè, wat voor moois heb jij aan?

  Deb
  22 Oct 2018
  12:56pm

  Mooi effect! Ideaal ook dat het 1 teint is die geschikt is voor alle huidskleuren. Ik kan me voorstellen dat je in eerste instantie schrok van de kleur want die is best donker! Goed dat je navraag hebt gedaan over de siliconen bij Hannah. Het laat je dan toch niet los. Ik herken dat wel en deed een tijdje terug ook navraag bij Paula’s Choice over de ingrediënten. Kreeg ook snel en een goed onderbouwd antwoord terug, dat stelt toch gerust.

Laat een reactie achter!