Lidl, mode, online, shop, tussenjas, winter, herfst, lente, fashion, beautysome

Een tussenjas? Heb je die nodig?

Recent liet ik jullie al wat mooie Faux Fur jassen zien en ondertussen ben ik zelf gevallen voor 1 van de modellen. Het is niet echt een warme winterjas, meer een tussenjas voor โ€˜tussenโ€™ seizoenen en voor in de auto. Want je hebt het toch wel fris in de auto, maar om nu daar gelijk een dikke donzige jas voor aan te trekken vind ik te heet.

Heb je een tussenjas nodig?

Kijk, ik kan niet bepalen voor anderen of je een koukleum bent of het overhitte type! Echter ik kan je een tussenjas wel aanraden! Tegenwoordig zijn de winters niet meer zo streng, dus hoef je eigenlijk niet altijd dik gekleed te gaan. Als je nagaat dat in 1975 in oktober al sneeuw viel, nu zijn we tot op vandaag weer verwend met heerlijke zonnige dagen.

En zoals je van mij gewend bent kijk ik overal rond tot ik voor de juiste prijs mijn jas gevonden heb. Dit keer had ik mijzelf een budget gesteld van maximaal 30 euro en ik bestelde in eerste instantie een jasje bij Heuveltex.nl echter die was zelfs in een XL megakrap!

Retour en weer verder zoeken… lang heeft dat niet geduurd, want de folder van de Lidl viel in de brievenbus en daar stond het jasje in dat ik graag wilde hebben! Perfect!

Bikerjasje in lamsvacht optiek

Dit jasje is te bestellen in zwart en een licht grijze kleur, natuurlijk kies ik dan zwart! Ik twijfelde over de maat, omdat het vorige jasje zo krap uitviel heb ik deze ook een maatje groter besteld, want ik wil ook nog kunnen bewegen.

Daar heb ik goed aan gedaan, want nu zit het perfect! Er kan zelfs nog een trui onder.

Lidl, mode, online, shop, tussenjas, winter, herfst, lente, fashion, beautysome

 

Let niet op mijn wallen,… ik slaap erg slecht de laatste tijd! En dan helpt geen enkel smeerseltje! Ja een operatie, maar daar heb ik nu de ๐Ÿ’ถ niet voor. Dus mocht je een sponsor weten…

Goed, de tussenjas, daar hadden we het over! Hahaha…

Lidl, mode, online, shop, tussenjas, winter, herfst, lente, fashion, beautysome

Ik ging gisteren met mijn moeder naar het tuincentrum in Beek en Donk en het was er al mooi versierd met kerstdecoratie. Natuurlijk moest ik ook even gluren tussen al dat moois!

Lidl, mode, online, shop, tussenjas, winter, herfst, lente, fashion, beautysome

Deze kerstballen vond ik te gek, maar nu nog in een mooie warme donkerblauwe kleur!

En wat vind je van deze gave versiering in de winkel?

Lidl, mode, online, shop, tussenjas, winter, herfst, lente, fashion, beautysome

Lidl, mode, online, shop, tussenjas, winter, herfst, lente, fashion, beautysome

Details

De tussenjas heeft naast de Teddy voering nog afwerking met nepleder. Er zitten twee zakjes in die sluiten met een rits. De kraag kun je ook lekker omhoog zetten om geen koude nek te krijgen.

Verder sluit het net als een Bikerjas met een schuin ingezette rits.

Lidl, mode, online, shop, tussenjas, winter, herfst, lente, fashion, beautysome

Lidl, mode, online, shop, tussenjas, winter, herfst, lente, fashion, beautysome

Ik draag tevens op de fotoโ€™s een trui die ik in de Kringloop kocht. Het is er 1 van het merk Tramontana en ik betaalde er 3,50 voor.

Shop jij wel eens kleding bij de Kringloop? Of in tweedehands boetiekjes?

Ben jij nog op zoek naar eenย warme winterjas?ย of heb jij er al 1 gevonden? Soms besluit ik om mijn jas twee jaar te dragen, maar wellicht ben jij op zoek naar een nieuwe!

Lidl-Shop

Wil je deze jas ook kopen? Hij kost slechts 24,99 en je betaald 2,99 aan verzendkosten!

>WEBSITE

 

ps… vraagje, zal ik mijn haar langer laten groeien? Of juist lekker kort houden?

#zelfgekocht #sponlink

 

Like
  Nancy
  25 Oct 2018
  6:04am

  Ik wist niet eens dat je bij de Lidl online kon bestellen! Mooie jas, handig ook. Ik hou altijd van lange jassen maar met mijn slang is dat helemaal niet handig. Ik bestel veel van marktplaats. Veel leuker als in de winkels!

   Sonja van de Sande
   25 Oct 2018
   11:03am

   Kijk heb je weer wat van mij geleerd! ๐Ÿ˜‰

  Marije
  25 Oct 2018
  6:10am

  Super leuke jas! Staat je helemaal leuk.

  Enne .. we kunnen gewoon een crowdfunding voor je beginnen;-)

   Sonja van de Sande
   25 Oct 2018
   11:03am

   Dank je wel Marije! Hihihi, nou ik wacht wel op een suikeroompje of zo ๐Ÿ˜‰

  Deb
  25 Oct 2018
  10:58am

  Mooie jas! Ik zou ook zoiets willen. Momenteel heb ik alleen een spijkerjas (beetje te koud eigenlijk) en een trenchcoat (vind ik soms te stijf) . Er is twee weken geleden een kringloop in ons dorp gekomen, ik zal er binnenkort eens kijken wat ze er hebben. Tof dat je een Tramontana trui vond bij de Kringloop.

  Ps. Ik vind de foto van jou bij de haard zo leuk! Als er geen prijskaartjes hingen had je me zo wijs kunnen maken dat dit bij jou thuis was ๐Ÿ˜‰

   Sonja van de Sande
   25 Oct 2018
   11:02am

   Ah wat lief!
   Ja spijkerjasje zijn nu net te fris geworden!

  Annette
  25 Oct 2018
  12:11pm

  Ik draag nu ook een tussenjas en heb net een nieuwe winterjas gekocht want mijn vorige was van een merk dat ik niet meer mag dragen hahaha ๐Ÿ˜‰ Ik ben wel benieuwd hoe wat langer haar je zal staan maar kort past wel heel goed bij je.

  Simone
  25 Oct 2018
  3:44pm

  Team tussenjas meld zich! Ik vind een tussenjas echt super handig. Ik ben wel echt een koukleum, maar een winterjas vind ik nu nog wel te warm.

  Natascha - BeautyOpinie
  25 Oct 2018
  6:59pm

  Wat een leuke foto van jou, in die stoel! Lijkt wel een beetje Santa’s chair ๐Ÿ˜‰ Ik weet trouwens niet zo goed wat je met je haar moet doen want ik denk dat allebei jou wel staat. Maar als ik MOET kiezen dan ga ik voor kort!

Laat een reactie achter!