UNG, makeup, look, winter, statement, Smokey, dark, look

EEN VEELZIJDIGE WINTER MET UNG COSMETICS

PERSBERICHT

Van ‘no makeup’ tot Smokey Eye 2.0 UNG Cosmetics belooft ons een veelzijdige winter! Geïnspireerd op de modekleuren, die uiteenlopen van eenvoudig en verfijnd tot opvallend en uitdagend, introduceert UNG twee schitterende oogschaduwpaletten die aansluiten bij de trends: Nude Fixation voor een subtiele ‘no makeup’ look en Self Expression voor een uitdagende Smokey Eye 2.0. Waar je ook voor kiest, de prachtige winterlooks geven een gevoel van empowerment tijdens de koude maanden!

Winter looks met UNG

ZACHTE WINTER

UNG Cosmetics onderstreept de natuurlijke schoonheid van elke vrouw met make-up die past bij haar persoonlijkheid. Wie houdt van zachte, warme tinten als roze en chocoladebruin, kiest voor de verfijnde nude- of ‘no makeup’ look. Het Nude Fixation palette inspireert met kleuren als Petal, Swiss Choc en Shooting Star. Maak de winter look compleet met de Luminous Blush Golden Berry of Le Chic, want de shiney blush is terug van weggeweest!

UNG, Cosmetics, winter, look, zacht, tinten,

ALL EYES ON YOU!

Ga je liever voor een uitdagende, intense look in de winter? Het palette Self Expression is perfect voor ‘koele types’ met tinten als diepgroen, paarsgoud en bordeauxrood. Passen Deep Forest, Pointe Noir en Instant Crush bij jou? Dan weet je zeker: alle ogen zullen op jou gericht zijn! Uiteraard biedt UNG Cosmetics ook voor deze statement-look de matching lipglosses, blush en nagellak.

UNG, makeup, look, winter, statement, Smokey, dark, look

VERKRIJGBAARHEID EN PRIJS

UNG Nude Fixation Eyeshadow Palette: € 39,50
UNG Self Expression Eyeshadow Palette: € 39,50

UNG Cosmetics is verkrijgbaar bij de betere schoonheidssalon en op www.ungcosmetics.com

Like
    Tessa
    22 Nov 2019
    4:08pm

    Wat een mooie producten zijn dit. Vooral de oogschaduw paletten en blush spreken mij erg aan

Laat een reactie achter!