Eternal, line, skeyndor, slaap, olie, face, neck, cheat, nek, gezicht, verjongend, anti, age, beauty, blog, yustsome

Een verzorging voor de nacht

Vandaag laat ik jullie kennismaken (of je kent het al) met een olie die je tijdens het slapen gebruikt. Je hoeft er niet voor wakker te blijven, je lichaam doet de rest. En met de rest bedoel ik zorgen voor een verjongend effect.

[tx_heading style=”default” heading_text=”SKEYNDOR” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Skeyndor staat voor Spaanse passie! De naam is afgeleid van “skin” en “d’or” (huid van goud). Het merk uit Spanje heeft een uitgebreid assortiment aan producten, met effectieve behandelingen voor gezicht en lichaam. Het merk behoort tot de grotere in Europa en is steeds bezig met productontwikkeling- en verbetering. Alle producten zijn dierproefvrij, dermatologisch getest en met hoogwaardige producten met plantenextracten, gecombineerd met ingrediënten uit de zee.


[tx_heading style=”default” heading_text=”ETERNAL LINE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Alle cellen waaruit de eperdermis is opgebouwd ontstaan uit enkele supersnelle stamcellen van de huid die dagelijks nieuwe cellen aan maken.

De verzorging van de stamcellen van de huid eist specifieke voedingsstoffen die terug te vinden zijn in andere stoffen, bijvoorbeeld plantaardige stamcellen. Dit plantaardige levend elixir met herstellende kracht, voedt en revitaliseert de stamcellen van de eperdermis en creëert in de rest van het weefsel een buitengewoon verjongend effect. Hierdoor worden alle aspecten van vroegere huidveroudering verbeterd, op een globale manier en met een langdurig effect.

[tx_heading style=”default” heading_text=”ETERNAL SLEEPING OIL” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Eternal, line, skeyndor, slaap, olie, face, neck, cheat, nek, gezicht, verjongend, anti, age, beauty, blog, yustsome


Een herstellende olie, voedend elixer, voor de nacht zodat de huid er stralend en egaal uit gaat zien. De olie ondersteunt het herstelproces van de opperhuid, verwijdert huidtoxinen, stimuleert de nachtelijke zuurstofopname en celvernieuwing dankzij het zeevenkel extract.

Eternal, line, skeyndor, slaap, olie, face, neck, cheat, nek, gezicht, verjongend, anti, age, beauty, blog, yustsome

Zeevenkelextract brengt het herstelproces weer in balans, het verwijdert huidtoxinen en stimuleert de nachtelijke zuurstofopname en celvernieuwing. Om het product nog aangenamer te maken heeft  Skeyndor in dit product vijf heerlijke en natuurlijke oliën toegevoegd: avocado (voedend), macadamia (hydraterend), sesam (herstellend), jojoba (beschermend) en tarwekiem (antioxidant).

* Niet vette olie met een satijnglanzend resultaat.
* Geschikt voor de droge, rijpere of de huid met tekorten.

[tx_heading style=”default” heading_text=”SLAPEN ALS IN EEN SPROOKJE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Eternal, line, skeyndor, slaap, olie, face, neck, cheat, nek, gezicht, verjongend, anti, age, beauty, blog, yustsome

De heerlijke geur van jasmijn heeft een aromatische werking, ylang ylang en bittere sinaasappel verbeteren de nachtrust, in ieder geval het in slaap komen. Dat de geuren samen een streling voor de zintuigen zijn is mooi meegenomen, maar ook win-win situatie voor je huid. Hoe beter jij slaapt, des te beter de huid haar nachtelijk herstel kan doen. En dat natuurlijk met de Skeyndor Eternal Sleeping Oil!

Eternal, line, skeyndor, slaap, olie, face, neck, cheat, nek, gezicht, verjongend, anti, age, beauty, blog, yustsome

Het handige pipet doseert de hoeveelheid olie heel gemakkelijk. Afhankelijk van de behoefte van jouw huid. Aangezien die van mij droog is, is een drup net te weinig en doseer ik iets meer om ook mijn hals en decolleté te kunnen verzorgen.

Het trekt zeer snel in en ik voel dat het mijn huid meteen aanpakt. Heb ik meestal een branderig gevoel na het reinigen, met deze olie lijkt het geen druppel op een gloeiende plaat, eerder een blusser bij een brand. Wat fijn!

Ik ga voorlopig nog even door met mijn flesje, het is nog niet op! Echter ik kreeg dit in een perspakketje en het is maak 15 ml. De normale flesjes zijn 30 ml.

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Je kunt producten van Skeyndor kopen via diverse sites. De prijs ligt tussen de 60 en 75 euro voor 30 ml.

Shop hier:

[otw_shortcode_button href=”https://www.johnbeerens.com/merken/skeyndor?gclid=EAIaIQobChMIv5OynL3L2AIVQuMbCh3TiQj2EAAYAyAAEgIytfD_BwE” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” target=”_blank”]John Beerens[/otw_shortcode_button]

[otw_shortcode_button href=”https://www.superwinkel.nl/product/1093381/skeyndor-eternal-sleeping-oil-30-ml.html?pcid=139&gclid=EAIaIQobChMIv5OynL3L2AIVQuMbCh3TiQj2EAAYBCAAEgKoRfD_BwE” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” target=”_blank”]Superwinkel bv[/otw_shortcode_button]

[otw_shortcode_button href=”https://www.beautyfashionshop.nl/merken/skeyndor?gclid=EAIaIQobChMIkbL03cjL2AIVTmcZCh2RDAaNEAMYASAAEgIWFvD_BwE” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square”]Beautyfashionshop[/otw_shortcode_button]

Like
  Nancy Baten
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik hou wel van olieen!

  wendy
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Lijkt me inderdaad fijn voor de nacht kan je huid fijn bijkomen.
  Maak je product maar lekker op en geniet ervan! 🙂

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Heb het niet zo op oliën, maar het klinkt enorm fijn! Mijn huid gaat meestal ontzettend jeuken als ik olie als serum gebruik!

Laat een reactie achter!