Een vooruitblik op de aankomende najaar/wintermode 2021

Als echte fashion liefhebster kijk ik altijd even vooruit op de komende mode, wat gaat er qua kleuren gebeuren, maar ook in nieuwe designs. Want kun je de pofmouw nog doordragen of gaan we naar een goed gevulde schouder met schoudervullingen? En gaat die skinny jeans nu echt verdwijnen uit het modebeeld? Allemaal vragen waar ik vandaag in mijn najaar/winter post meer over ga vertellen.

Wat laten de modehuizen ons zien?

Wil je weten wat de mode voor jou in petto heeft? Dan is het altijd even raadzaam om op grote bladen websites, zoals Vogue en Elle te kijken. Zij geven weer wat de trend gaat worden, door hun jarenlange ervaringen weten ze haarfijn hoe wij als consumenten mee gaan combineren in deze mode items.

Ik zeg combineren, want wellicht heb je al een mooi item in jouw kledingkast hangen dat je met de nieuwe najaar/wintermode perfect kunt stylen.

Vogue

Zo laat Vogue zien dat grote bloemenprints een musthave zijn in je kledingkast, zo kun je jouw zomerjurkje met bloemenprint nog even doordragen met een vest en hippe panty eronder. Style ze met een paar stoere boots en je bent klaar voor de herfst look!

De ruit verdwijnt nog niet van de catwalk en mogen wij weer heerlijk combineren volgens Vogue. Het kan heel zakelijk gedragen worden, met een witte blouse. Op een jeans met een t-shirt maak je er al snel een casual look van.

Schoenen, mode, zalon, herfst, winter, najaar, 50 plus, chunky, bershka, fashion, trendy, 1, najaar/wintermode

En wat ik zelf natuurlijk het leukste item vind, dat je gewoon standaard in je kledingkast moet hebben, is het biker jasje! Wil je het stylen volgens de laatste modetrends? Combineer het dan met een zwart/wit gestreept shirtje op een bont gekleurde broek of rok!

Elle

Bij Elle stuit ik op een artikel over de mooiste schoenmode van 2021 en dat zijn de chuncky zolen! En laat ik nu net pas een paar instappers gekocht hebben met deze look. Niet alleen instappers met een dikke zool zijn hot, ook laarzen in diverse uitvoeringen zijn een musthave voor de najaar/wintermode van 2021.

Schoenen, mode, zalon, herfst, winter, najaar, 50 plus, chunky, bershka, fashion, trendy, 1, najaar/wintermode

Durf jezelf te zijn

Tegenwoordig is het niet meer raar om in fashion jezelf te zijn. Daar waar ik vroeger op het schoolplein nog diverse scheldwoorden naar mijn hoofd kreeg omdat ik een nogal bont gekleurd jasje droeg dat niet in ‘de mode’ was, kun je gelukkig hedendaags jouw ding doen. En vooral als je in de 50 bent, want je luistert niet meer naar opmerkingen van anderen.
Toch kan ik mij voorstellen dat je niet altijd weet wat jouw stijl is en daar hebben ze tegenwoordig ook stylisten voor die jou kunnen helpen, zoals bijvoorbeeld bij
Zalon.

Wat ik ook altijd zeg… kijk eerst in je eigen kledingkast en koop items die daarbij passen, zodat het maken van trendy combinaties niet altijd duur hoeft te zijn.

Schoenen, mode, zalon, herfst, winter, najaar, 50 plus, chunky, bershka, fashion, trendy, 1

Wat mag achteraan in je kledingkast?

De skinny jeans, hij mag nog wel hoor, maar je bent pas hot in een heerlijke loose fit! Zo maakt de 501 jeans van Levi’s weer een echte come-back! En Yes, ik heb deze al in mijn kast!

Leg je saaie broek ook maar wat naar achteren, want het gaat een bont spektakel worden met broeken waar je niet omheen kunt! Een beetje back to the 60-ties!

Zet je fragiele schoentjes ook maar wat naar achteren, want big is hot. Hoe lomper, hoe beter!

Welke kleuren gaan we zien?

Geel, oranje en roze gaan de boventoon zetten qua kleurenpallet. Nu hoor ik je al zuchten… oranje? Ja, omdat wij dus oranje associĆ«ren met het WK en EK is het vaak een kleur die wij hier 123 niet zo snel dragen… maar wellicht nu eens tijd voor verandering en draag de trend kleur met trots!

Gelukkig zijn er ook nog groen en blauw die in het Pantone kleurenpallet voor de najaar/wintermode 2021 voorkomen en dus kies jij zelf wat bij jou past!

Like

Laat een reactie achter!