Zwarte trui, sjiek, details, kant, strass, steentjes, feestelijk, kleding, mode, beautysome

Een zwarte trui met sjieke uitstraling

Er was eens… hahaha nou je zou het haast wel denken, want de trui die ik vandaag aan jullie ga laten zien heb ik al een hele tijd in de kast hangen. Ja, echt serieus deze zwarte trui kocht ik tijdens onze vakantie naar Duitsland en ik vergat helemaal dat ik deze nog had.

Zwarte trui

Tja, eigenlijk oersaai een zwarte trui, bedoel het is toch iets wat bijna iedereen wel in de kast heeft hangen?
Het past gewoon overal bij, ideaal te combineren op een jeans, maar ook op een rokje maakt het je weer casual chique.

Ik dacht laat ik deze trui eens uit de kast halen en showen, want een saaie trui is het helemaal niet, sterker nog ik ben gevallen voor de mooie details.

 

 

De details zitten hem vooral in de mouwen, die gemaakt zijn van een deel kant. Het kant is transparant zodat het je huid laat zien. Het heeft ook een nadeel dat het er doorheen tocht. Tja, wie mooi wilt zijn moet soms dingen opofferen.

Combineren

Dan heb je zo’n mooie trui gekocht en ga je bedenken hoe je die gaat combineren. Op een broek vond ik het niet mooi, de trui is nogal “vierkant” aan de onderkant en er zit geen boord aan. Dus dan leek ik weer zo breed. Een broek met een riem, dat zit nooit zo lekker aan mijn buik, dus koos is voor een nep lederen rokje dat aan de achterzijde aan lange rits heeft.

Zwarte trui, sjiek, details, kant, strass, steentjes, feestelijk, kleding, mode, beautysome

 

De rits kun je vanaf boven gebruiken om erin te stappen en vanaf onderen om een split te creëeren, het enige nadeel is dat je soms op je rits zit en dat kan vreemd aanvoelen. Wat je ook kunt doen is de rok omdraaien natuurlijk.

Om de trui wat minder vierkant te maken draag ik op de rok wel een riem, dat kan nu wel omdat de band van een rok vaak minder aanwezig is.

Zwarte trui, sjiek, details, kant, strass, steentjes, feestelijk, kleding, mode, beautysome

 

Om het kant effect van de trui nogmaals te benaderen heb ik mijn Flue Vog laarsjes erbij aangetrokken, zodat het open deel een perfecte combinatie is.

Bling

Naast het kant zie je ook wat glimmen bij de mouwen, dat komt omdat er dus ook nog strass steentjes in het zwart op gelijmd zitten. Zo kan deze trui makkelijk gedragen worden met de kerst, alleen ik denk dat ik dan wel een rood shirtje eronder ga dragen als het te koud is.

Zwarte trui, sjiek, details, kant, strass, steentjes, feestelijk, kleding, mode, beautysome

Al met al vind ik het een zeer geslaagde combinatie en ik denk dat ik al weet wanneer ik dit ga dragen, ik heb binnenkort weer een kerst viering en dit is de perfecte look voor die gelegenheid.


De trui kocht ik in een boetiek in Duitsland, het merk is onbekend, maar mocht je helemaal verliefd zijn geworden, kijk dan eens naar deze mooierd!!!

Klingel, trui, kant, strass

Like
2
  Daphne - verdraaidmooi
  6 Nov 2019
  11:05am

  Wat een leuke trui! Chique, maar niet té! Heel erg leuk!

   YuStSoMe
   13 Nov 2019
   8:41am

   Ja hè! Mijn man koos deze uit! 😁

  pluseenbeetjenl
  6 Nov 2019
  11:15am

  Wat een super leuke look! Staat je goed. Chique maar stoer. Je straalt vrouw! Mooi om te zien 😘

   YuStSoMe
   13 Nov 2019
   8:40am

   Ah zo lief! Xxx

  debbeautygoddessnl
  6 Nov 2019
  7:36pm

  Vind het een hele leuke trui, goed dat je ’em weer aantrekt want hij staat je geweldig. Ik vind de hele combinatie erg geslaagd. En die laarsjes… ik vind ze zo mooi!

Laat een reactie achter!