elemis, facial, oil, hydratatie, rozen, olie, huid, verzorging, droge, gevoelige, beautysome, skincare, face, gezicht

Elemis | Pro-Collagen Rose Facial Oil

Als je iets getest moet hebben dan is het in beautyland een product van Elemis. Ik hoor hier zoveel lovende woorden over dat het tijd werd om van mijn kant er eens een schijnwerper op te richten.
De keuze is gevallen op de Pro-Collagen Rose Facial oil, een olie die je huid weer een heerlijke glow geeft.

Elemis

ELEMIS IS het meest vooropstaande luxe Britse huidverzorgingsmerk.
Jouw huid, jouw lichaam en jouw welzijn vormen de kern van alles wat ELEMIS doet.
Elke BAANBREKENDE formule is een innovatieve samenkomst van wetenschap en natuur; zorgvuldig samengesteld door een toegewijd team van ontdekkingsreizigers, wetenschappers en huidverzorgingsdeskundigen.
Onze huidverzorgingsproducten zijn echt anders: van onze aandacht voor detail, baanbrekende formules en opmerkelijke RESULTATEN, tot de KRACHTIGE biologische stoffen van zowel’ boven als onder ‘het aardoppervlak’ die we in onze producten verwerken.

Bron: Elemis

elemis, facial, oil, hydratatie, rozen, olie, huid, verzorging, droge, gevoelige, beautysome, skincare, face, gezicht

Pro-Collagen Rose Facial Oil

Elemis Pro-Collagen Rose Facial Oil is een lichtgewicht, luxe gezichtsolie met rozenextracten en het mooiste element is alg padina pavonica. Het hydrateert intensief, maakt de huid glad en laat je er stralend uitzien.
Het laat je rimpels en fijne lijntjes smelten en worden hierdoor zijn minder zichtbaar. De gezichtsolie heeft tevens een kalmerende werking, ideaal voor de gevoelige huid.

Deze uitermate lichtgewicht formule bevat een combinatie van oleo-extract van Engelse rozen en hydraterende actieve, mariene stoffen, zoals kelpextracten, in combinatie met zee-extracten, die je huid hydrateren.
Voedende oliën van zoete amandel, jojoba en kokos zorgen voor een lichtgewicht basis die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen voor een stralende en frisse uitstraling.

elemis, facial, oil, hydratatie, rozen, olie, huid, verzorging, droge, gevoelige, beautysome, skincare, face, gezicht

Dag droge huid

Mijn huid werd erg blij van deze olie, het trekt ontzettend goed in, maar laat toch een mooie glow achter. Zeker als je niet elke dag vol in de make-up wilt is dit een welkome aanvulling op je dagelijkse routine.
Als ik mijn huid in de ochtend bekijk zie ik vaak droge schilfertjes zitten, eenmaal de olie aangebracht is dat als sneeuw in de zon verdwenen en kijkt het vooral rustiger.

Ik breng het in de ochtend dus aan en laat het even intrekken voordat ik mijn make-up ga aanbrengen. Sommige foundations reageren niet echt lekker op een olie achtige huid en krijg je vaak vlekken. Om dit te voorkomen kun je eerst een matterende poeder aanbrengen.

De kelpextracten, in combinatie met zee-extracten, hydrateren

Ik krijg de laatste tijd veel complimenten over mijn huid… het is dus niet alleen de liefde die mij mooier maakt, doch ook deze Elemis Facial Oil.

Gebruik

Het fijne aan deze olie is dat het aangebracht wordt met een pipetje. Dit werkt uitstekend en je kunt de olie zeer goed doseren.
Naast dat het er mooi uitziet is het ook nog eens gevuld met 15 ml olie, wat op zich weinig lijkt, maar je doet er echt heel lang mee.

Verkoop

Deze Elemis Facial oil is te koop via diverse websites en de prijs kan daardoor variëren. De goedkoopste prijs die ik vond is die bij NOTINO.nl en daar kost het 71,40

 

Like
1
  Ann Ages Gracefully
  15 Oct 2020
  6:55am

  Mooi product, ik houd van de producten van Elemis vind ze altijd heel fijn en dikke kwaliteit

  Tessa
  15 Oct 2020
  5:33pm

  Dat klinkt goed!

Laat een reactie achter!