Emani, lip, shine, nude, gloss, lips, lippen, verzorging, natuurlijk, beauty, make-up, product, review, beautysome

Emani lip shine voor mooie volle lippen

Naast verzorging is het gebruik van make-up ook een dagelijks terugkomend ritueel bij mij en kijk ik steeds vaker naar wat ik gebruik en wat er in zit. Zo kreeg ik recent een nieuwe lipgloss toegestuurd van het merk Emani. Daar had ik al eens losse oogschaduw van, maar ik kan ze na de verhuizing niet meer terug vinden (bummer) en dus moet ik denk ik ergen bij mijn moeder op zolder nog een aantal dozen binnenste buiten keren.
Goed, dat is dan jammer, maar niet getreurd want ik ga vandaag van Emani een heel mooi ander product laten zien.

Emani, lip, shine, nude, gloss, lips, lippen, verzorging, natuurlijk, beauty, make-up, product, review, beautysome

Emani, beauty met een hart voor de natuur en jou!

In Amerika is Emani de nummer 1 in 100% veganistische, hoogwaardige make-up. Emani Vegan Cosmetics is in 1998 opgericht door Michelle Doan.
Zij had al haar hele leven een gevoelige huid en had last van acne. Zij ontwikkelde Emani voor de meest gevoelige, problematische en verouderende huid. Alle producten zijn dierproefvrij en samengesteld uit natuurlijke en veganistische ingrediënten.

Meer dan alleen Make-up

Het merk Emani heeft niet alleen Make-up in haar uitgebreide natuurlijke assortiment, je kunt hier ook terecht voor huidverzorging.
En wil je het helemaal afgestemd op jouw huid hebben? Op de website van Emani.com kun je echt bijna een gepersonaliseerde verzorging bekijken, zo goed is alles uitgelegd!

Emani, lip, shine, nude, gloss, lips, lippen, verzorging, natuurlijk, beauty, make-up, product, review, beautysome

Lip Shine gloss

Gemaakt van de beste en meest verse natuurlijke ingrediënten. Verwen jouw lippen met deze zuivere, hoogglanzende lipgloss voor ultieme hydratatie en voedende voordelen. Gemaakt met high-impact pigmenten voor een levendige en romige look, jajaja daar komen die weelderige, kusbare lippen van!

Emani, lip, shine, nude, gloss, lips, lippen, verzorging, natuurlijk, beauty, make-up, product, review, beautysome

  • Gemaakt met natuurlijke boters en oliën om de lippen diep te hydrateren
  • Gemaakt met vitamine E voor intense hydratatie en voeding
  • Zonder parabenen en sulfaten
  • Gemaakt met alleen voedende, schone, veganistische en dierproefvrije ingrediënten.

Emani, lip, shine, nude, gloss, lips, lippen, verzorging, natuurlijk, beauty, make-up, product, review, beautysome

Meer dan alleen een lipgloss

Nou hier komt mijn mening dan… ik zeg dat het dus meer is dan een ordinaire lipgloss… daar waar de meeste gloss jou lippen als plakkende lik lollie’s achterlaten heb ik bij deze gloss alleen maar het gevoel dat het mijn lippen ook nog eens voller maakt. En zelfs na het eten van een broodje en drinken van een kop koffie zit deze lipgloss als een huis!
De kleur, in eerste instantie dacht ik, oh mijn gossie dat gaat een look a-la-Barbie worden, maar niets is daar van waar, want het maakte mijn look echt helemaal af.

Emani, lip, shine, nude, gloss, lips, lippen, verzorging, natuurlijk, beauty, make-up, product, review, beautysome

Verkoop?

Wil jij ook liever mooie en natuurlijke producten van bijvoorbeeld Emani gaan kopen, dan kun je daarvoor terecht bij onze Nederlandse winkels zoals: Beautyfashionshop.nl (deze site heb ik al eens eerder genoemd in mijn blog).

 

Like

Laat een reactie achter!