Sylvie-Hunkemoller-Embrace the day

Embrace the day | Sylvie | Hunkemöller

Vandaag laat ik jullie een beetje meegenieten van een geur, helaas is er nog geen wrijfknopje (jammer), echter ik hoop dat ik jullie de geur kan overbrengen door de mooie foto’s en de beschrijving.

Een fascinerende en exclusieve geur door de combinatie van fruitsoorten en bloemen.
Dit zorgt voor een frisse maar sensuele geur.

Sylvie-Meijs-Emvrace-the-day-parfum-eau-de-toilette-EDT-Yustsome

Het flesje is echt een snoepje. Heel mooi vormgegeven. En erg vrouwelijk.
Nu ben ik zelf niet het girly girly type en meer een ruwe bolster, lieve pit zeg maar.
En toch werd ik wel een beetje zwak van dit moois.

Sylvie-2

Een mooie ronde vorm word doorgevoerd ook in de dop.  En dan dat roze strikje. Zoet zoeter zoetst… en nu werd ik al snel benieuwd naar de geur.

Sylvie-5

De geur is een eau de toilette, dit betekend dat het niet zo geconcentreerd is als een eau de parfum. Zodra ik de geur opspuit, komt er eerst een geur a-la-eau-de-cologne naar boven.

Dan komt pas de jasmijngeur naar boven en ruik ik even later het zoete, mandarijn en peer, appel kom ik niet zo snel tegen. Wat wil je met deze fruitschaal zo bijeen in een flesje.
Goed, dan later vormt zich nog wel het pittige stukje van Embrace the day. De peper en het mos geven dan een warme geurtoon.

Sylvie-4

Erg jammer is dat de geur bij mij snel vervloog. Ik moest echt met mijn neus op mijn arm om te kunnen ruiken of ik nog iets ruiken kon. Hoe dat nou kon? Jammer.
Ik heb het bij mijn moeder ook geprobeerd en daar bleef het langer hangen. Of dat nou komt dat ik in de overgang ben en mijn hormonen even lekker flauw bezig zijn?
Enfin… moeders blij! Want als je na 20 minuten niks meer ruikt, dan zou dit voor het oog nog in mijn kastje staan en dat vond ik zonde.

Sylvie-3
Persoonlijk heb ik geen band met mevrouw Sylvie. Ik ben nog niet eruit wat het is wat mij zo stoort. Echter er zal vast wel ergens een reden in de lucht hangen, waardoor ik de kriebels krijg van haar optreden op tv. Goed, ze heeft haar naam nu eenmaal verbonden aan het lingerie merk Hunkemöller en aan de ene kant vind ik het wel jammer, want de BH’s zitten wel lekker van dit merk.

Conclusie: mooi flesje, dat zeker niet misstaat op een toilettafel. De houdbaarheid van de geur mag van mij in een volgende ronde wat langer duren. Wellicht willen ze mij wel als testpersoon!
Verder is de prijs voor iedereen betaalbaar en dat vind ik ook wel een pluspunt.

50 ml | 24,95 | Hunkemöller

 

Like
  Yvonne
  3 Jun 2016
  6:51pm

  Wie weet leest ze dit en word jij haar nieuwe proefkonijn. Flesje ziet er inderdaad mooi uit, jammer dat het zo snel vervliegt.

  Wendy
  4 Jun 2016
  6:05am

  Wat jammer dat de geur niet lang blijft hangen, hè? Zou een eau de parfum net wat langer blijven ruiken? Prachtige fles overigens. En voor je moeder een gelukkie ?!

  Jolanda
  4 Jun 2016
  7:03am

  Wat een mooi flesje! Ik ben er nu wel erg benieuwd naar. Alleen jammer dat de geur niet lang blijft hangen. Dat kan overigens per persoon verschillen, ligt aan de huid. Leuke review!

  Babs
  4 Jun 2016
  11:01am

  Mooie fles, en klinkt goed qua ingrediënten. Ik denk dat het een heel licht geurtje is, bij mij zou je het waarschijnlijk ook niet goed ruiken.
  Ik heb ook niets met haar, als er weer een of ander nieuwtje is over haar… ik klik dan snel door. Misschien is ze super aardig maar nee… niet mijn ‘type’…

  Pippi
  18 Jun 2016
  7:04pm

  Goede review. Je legt heel duidelijk uit wat je ervan vindt. Dit is waarschijnlijk niets voor mij.

Laat een reactie achter!