coffee tot glow, essence, review, lipscrub, eyeshadow, oogschaduw, highlighter, koffie, geur, make-up, beauty, yustsome, 3a

Essence | but first coffee to glow | review

Nadat ik het persbericht van deze ‘but first coffee to glow’ online gezet had, ontving ik een aantal producten uit deze Limited Edition om voor jullie te reviewen. Naast de heerlijke koffie geur is het natuurlijk ook belangrijk dat de producten datgene brengen wat ze beloven. Dus Sonja heeft haar testspullen klaargezet en een kopje koffie natuurlijk!

but first coffee to glow

Wil je het hele persbericht nog eens nalezen, dan heb ik deze HIER klaar staan.

Deze Limited Edition ‘but first coffee to glow’ is gebaseerd op het bekende kopje koffie voor onderweg. Begint jouw dag ook met het drinken van dit bruine goud? Ik kan mij indenken dat niet iedereen koffie lust en liever de dag met een kopje thee begint. Echter ik ben wat dat betreft echt een koffie leut en drink rustig 5 a 6 kopjes per dag. Nu weet ik dat dat niet heel erg gezond is, te veel… maar hou je het binnen de perken, dan is koffie een prima booster voor de dag.

De Trend Edition Coffee to Glow is verkrijgbaar van begin november tot half december 2021 bij Kruidvat.

Glowing: highlighter beans

Ik hou vooral in de wintermaanden van een mooie glow op mijn gezicht. Nu moet dat wel subtiel zijn en dat ik er ook mee over staat kan. Deze mooie highlighter beans zijn daar perfect voor. De highlighter bonen in de vorm van een koffieboon zitten in het doosje met drie warme goudtinten en creëeren een subtiele glans.

coffee tot glow, essence, review, lipscrub, eyeshadow, oogschaduw, highlighter, koffie, geur, make-up, beauty, yustsome, 1

Gebruik hiervoor een kwast met fijne haartjes die soepel bewegen, om een kleine hoeveelheid van het product uit het potje te nemen en zet voorzichtig aan op de hoogste punten van de jukbeenderen, onder de wenkbrauwen en op de cupido boog van de lippen.

coffee tot glow, essence, review, lipscrub, eyeshadow, oogschaduw, highlighter, koffie, geur, make-up, beauty, yustsome, 1

Op zich is het een heel leuk product en een keer wat anders dan anders in je make-up stash. Ik vond het zelf wel wat moeilijk om voldoende highlighter op mijn kwast te krijgen. Dit heb ik idem dito met de bolletjes van mijn Oriflame blush, die heb ik op een gegeven moment maat kapot gestampt en nu gebruik ik die veel vaker. Dus wellicht dat ik deze ook even wat moet bewerken.

Adviesprijs €3,89 // 01 Meant To Bean Together!

coffee lip scrub

Voor een kleine dosis koffiesmaak voor onderweg: de koffie lip scrub met echte koffieboondeeltjes exfolieert zachtjes de lippen, maakt ze glad en voedt ze met rijke oliën. De ultieme finish wordt geleverd door de krachtige koffiegeur van de lipbehandeling – een boost voor alle zintuigen.

coffee tot glow, essence, review, lipscrub, eyeshadow, oogschaduw, highlighter, koffie, geur, make-up, beauty, yustsome, 6

Ik had deze zelf al in Duitsland gekocht, ik weet dat mijn lippen in de wintermaanden wat droger zijn en sneller velletjes vertonen, toen ik deze kreeg ter review dacht ik eerst dat het een lipstick was… ik heb echt een bril nodig!
De scrub is echt heel fijn in gebruik en echt de moeite waard om aan te schaffen. De koffie smaak is subtiel, althans in mijn beleving, omdat ik koffie dus erg lekker vindt smaken.

Je lippen worden zachter en voller, want door het scrubben wordt de doorbloeding van je lippen gestimuleerd en zwellen ze lichtjes op. Dus dit is echt een ideaal product als je die inzet voordat je lipgloss of lipstick aanbrengt.

Adviesprijs €1,99 // 01 Where Have You Bean All Of My Life?

Eyeshadow palette

Het oogschaduw palette heeft acht op koffie geïnspireerde tinten met bruin en goud, deze  laat de ogen stralen en creëert een expressieve ooglook met een warme finish. Een mix van matte en metallic swirl- en glans texturen zorgen gegarandeerd voor prachtige oogmake-up, net zo kunstzinnig als barista creaties.

coffee tot glow, essence, review, lipscrub, eyeshadow, oogschaduw, highlighter, koffie, geur, make-up, beauty, yustsome, 4

Het gekke is dat er 1 tint, die met die stipjes, inzit waarvan ik absoluut niet weet wat die erin doet… hahahaha! Het geeft een gloss af, maar geen kleur. Nu is dat wel mooi als je een hele natuurlijke look wilt… of is dit een soort van primer? Ik ben nog in de nadenk fase hierover. Maar goed, de rest is uitmuntend gepigmenteerd, zeker als je de swatch op mijn hand ziet die ik maakte zonder een primer.

coffee tot glow, essence, review, lipscrub, eyeshadow, oogschaduw, highlighter, koffie, geur, make-up, beauty, yustsome, 5a

De tinten passen perfect bij een najaars-look en kunnen zowel voor je dagelijkse look als een feestelijke look worden ingezet.
Ik wilde dit keer eens wat anders proberen met de mooie goud tint (naast die transparante kleur) en maakte er onderstaande look mee.

Adviesprijs €6,99 // 01 Up For Coffee?

Kopje koffie glazenwasser?

Nee, ik heb geen glazenwasser… maar leek mij gewoon een leuk tussenkopje, daar dit een bekende zin is uit de film FLODDER! En het thema koffie… dus, voila!

coffee tot glow, essence, review, lipscrub, eyeshadow, oogschaduw, highlighter, koffie, geur, make-up, beauty, yustsome, 1a

De look maakte ik in twee fases, eerste de ogen volledig met 2 tinten. Daarna pakte ik een tape en maakte een strakke lijn vanaf mijn wimpers tot aan mijn wenkbrauw. Ik gebruikte concealer om een cut grease te maken en die in te vullen met twee donkere tinten, waarna ik de gouden lijn uit de hand tekende met een heel dun kwastje, welke ik wat nat gemaakt had.

Daarna haalde ik de tape eraf en werkte eea bij met foundation.

Al met al ben ik zeer tevreden over de producten van Essence en zeker als je geen groot budget hebt, zijn deze prijsvriendelijke producten het aanschaffen waard.
Producten zijn mij ter review aangeboden.

 

Like

Laat een reactie achter!