Estrid, scheermes, scheren, vrouw, vegan, 5 mesjes, Zweeds, review, beautysome, nieuw,

Estrid | ontharen voor vrouwen

Nu de zomermaanden er weer aankomen willen we dat beruchte wintervachtje weer kwijt op ons lichaam. Er zijn diverse manieren natuurlijk om te ontharen, maar voor mij blijft scheren toch wel op nummer 1 staan. Ik heb nu Estrid ontdekt en ga jullie vandaag meer vertellen over dit scheermes voor vrouwen.

Wie is Estrid?

Estrid is een Zweeds bedrijf dat eens dook in het scheren of wel ontharen van de vrouw, want wist jij dat de meeste vrouwen gewoon scheren met het mesje dat hun partner ook gebruikt?
Estrid wilde daar verandering in brengen en bedacht een mooi systeem met vrouw vriendelijke zachtheid en je kunt het ook nog eens tegen een mooie betaalbare prijs aanschaffen.
Vooral dat laatste was iets waar Estrid tegen aan liep, meestal worden de producten voor vrouwen nog eens extra geprijsd, terwijl dit onnodig is.

Estrid, scheermes, scheren, vrouw, vegan, 5 mesjes, Zweeds, review, beautysome, nieuw,

Scheer abbo moment

Je leest het goed, bij Estrid bieden ze jou een abonnement aan om nooit meer zonder jouw favoriete mesje te komen zitten.

Estrid, scheermes, scheren, vrouw, vegan, 5 mesjes, Zweeds, review, beautysome, nieuw,

  • Eerst kies je een kleur, welke in hele leuke tinten te verkrijgen zijn, dan het handvat waarop je de scheermesjes kunt plaatsen en de houder die je met een zuignap op de muur van je badkamer kunt bevestigen. In de starter kit van Estrid zitten behalve zo’n handvat en houder voor aan de muur ook twee scheermesjes, dus je kunt voorlopig even vooruit.
  • Daarna geef je aan hoe vaak je nieuwe mesjes thuisbezorgd wilt krijgen. Je betaalt geen bezorgkosten en Estrid compenseert zo de CO2-uitstoot van de verzending.
  • Je kunt je abonnement elk moment aanpassen: pauzeren of opzeggen. Het biedt dus erg veel flexibiliteit.

Estrid, scheermes, scheren, vrouw, vegan, 5 mesjes, Zweeds, review, beautysome, nieuw,

Vrouw vriendelijk

De scheermesjes zijn zeer zeker vrouw vriendelijk, het maakt volgens Estrid niet uit hoe of wie je bent… hey Sister!

De 5 kleuren waaruit je kunt kiezen zijn allemaal hele mooie tinten en ik, die totaal niet van geel houdt, heeft nu de lemon kleur in haar bezit! En ik moet zeggen dat deze kleur geel nu wel lekker opvalt in de badkamer en als het zo werkt als in de natuur blijven mijn mannen af van mijn gif geel ogend juweeltje!

Scherpe shizzle

De mesjes zijn rete scherp! En niet 1 maar zelfs 5 stuks zitten er in de scheerkop.
Naast de 5 mesjes is de kop verrijkt met een beetje Aloë Vera en Sheabutter, dat is altijd prettig dat je huid meteen gevoed en verzacht wordt.

Het starters pakketje is echt heel compleet, want er zitten 2 scheer koppen in, een houder voor als je een tripje gaat maken (of gaat crashen bij een vriend of vriendin) en voor thuis en houdertje die je super easy op de badkamer muur kunt plakken met een zuignapje.

En als je hem per ongeluk uit je handen laat vallen? Het hele omhulsel is zo zacht, dat die echt wel tegen een stootje kan!

Mijn benen waren nu echt wel toe aan een scheerbeurt!

Het mesje glijdt heel lekker over je been heen! Ook mijn oksels en intieme plekje voelen naderhand heel zacht en glad aan!

Mijn Estrid en meer

Naast dit scheermesje verkoopt Estrid op haar site ook nog een keur aan verzorging voor en na het scheren.

Ik ben echt heel erg verrast door dit leuke abbo dat je echt een heel goed product levert, dat echt niet onder doet aan de Gilette van je man.
Als je dus nog op zoek bent naar iets waar je blij van wordt bij elke scheer sessie, dan kan ik je echt aanraden om eens op de site van Estrid te gaan kijken!

Like

Laat een reactie achter!