BEAUTYTRUCK, Kinder, feestje, beauty, girls, party

Even kletsen en de beautytruck

Ik moet wel even wennen aan mijn nieuwe rubriek Updating! Het zit nog niet in mijn systeem.

Goed,… alles went, ook een vent! Dus ik ga toch maar eens een notitieblok neerleggen en alle toffe momenten noteren.

Updating, 2, BEAUTYTRUCK, bijkletsen, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”BEAUTYTRUCK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Heb jij al gehoord van de BEAUTYTRUCK?

BEAUTYTRUCK, Kinder, feestje, beauty, girls, party

Het ‘HELEMAAL Mooii’ concept is ontwikkeld door Ursula van Leeuwen. Zij werkt al ruim vijfentwintig jaar in de beautybranche. Zo werkte zij eerder voor grote merken als Estee Lauder en Clinique.

De maatschappij wordt steeds sneller en mensen hebben minder tijd. Tegelijkertijd is men op zoek naar een unieke beleving en persoonlijke aandacht. Waarom zouden we het leven niet wat mooiier maken waar en wanneer het maar kan? Ursula bedacht het ‘HELEMAAL Mooii’ concept. Dit zorgt voor een onvergetelijke persoonlijke beleving. De missie van HELEMAAL Mooii is om samen met jou unieke herinneringen te creëren. In onze beautysalon en ook in onze beautytruck op elke door jou gewenste locatie.

PARTY TIME ‼| Binnenkort een feestje?
Laat ons je feestje nog Mooiier maken…Ongeacht thema of locatie!
De BEAUTYTRUCK komt naar je toe!???
Voor vragen check onze website:
helemaalmooii.nl of mail naar info@beautytruck.nl
of bel: 06-34189680


[tx_heading style=”default” heading_text=”BIJKLETSEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik had afgelopen week weinig hoogtepuntjes. Nou ja… als je ziek bent is het leven ook even geen ‘lang leve de lol’. Dus ging ik toch even een bezoekje brengen aan mijn huisarts. Een gesprek over hoe het ging en ik had mijn lijstje met vragen afgevuurd… beide kwamen we weer uit op mijn schildklier en dus ging ik de dag daarna bloed prikken. Ik kreeg ook het advies om bouillon en zoute drop te eten daar mijn bloeddruk ontzettend laag is. En nog steeds is die laag.

Verder moet ik even met mijn Fysio babbelen en die mag weer mijn huisarts bellen ivm mijn pijn in mijn rechter been. Ik wil graag een spuit tegen de aanhoudende pijn. Ik blijf het gevoel van kramp in je kuit houden en dat is echt zwaar… juist!

Gelukkig kon ik na een paar dagen rust weer gaan trainen, echter wel op een heel laag pitje.

Het is nog steeds een gevecht met mijn gewicht en vetpercentage. Dus ik hoop dat mijn bloeduitslagen straks meer duidelijkheden geeft. Het is echt frustrerend als je veel sport en niks afvalt. Ook voor mijn Personal Trainer is het niet fijn om met iemand te werken waar het lichaam niet doet wat hij verlangt. Dus nu hebben we een shock dieet, dat mijn lichaam even in de stress schiet om weer actief te worden in vetverbranding. Hoe dat werkt leg ik liever niet uit, omdat dit echt onder begeleiding moet.

Iets waar ik niet zo goed tegen kan is dat mensen mij vragen wat mijn dieet is en dergelijke… ik wil je best wat vragen beantwoorden, maar die kennis die mij mijn eetschema wilde hebben kan voortaan er naar fluiten, want ik betaal elke maand geld voor die begeleiding en madam wilde lekker goedkoop meesurfen op mijn training. Dikke doei dus.

[tx_heading style=”default” heading_text=”POSITIEFJES” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

 

 • Leuke mail met een samenwerking
 • Uitnodigingen krijgen voor events (sommige ivm ziek zijn af moeten zeggen)
 • Mijn computer staat weer in de aanbouw
 • Fitnessruimte mooier gemaakt
 • Beautytafel opgeruimd
 • Leifheit
 • Voor mijzelf opgekomen

[tx_heading style=”default” heading_text=”IN HET ZONNETJE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

[otw_shortcode_button href=”https://beautyopinie.nl/retinol/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-silver” target=”_blank”]BEAUTYOPINIE | RETINOL[/otw_shortcode_button]

[otw_shortcode_button href=”https://www.pluseenbeetje.nl/plus-een-beetje/de-ultieme-tips-om-je-onzekerheid-te-laten-doen-verdwijnen/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-green” target=”_blank”]PLUS EEN BEETJE | ONZEKERHEDEN[/otw_shortcode_button]

[otw_shortcode_button href=”https://nancysfashionstyle.com/over-50-wearing-vinyl-leggings-fancy-friday-linkup/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-black” target=”_blank”]NANCY’S FASHION STYLE | VINYL LEGGINGS[/otw_shortcode_button]


Bedankt voor jouw bezoekje!

Morgen een nieuwe make-up look met IDUN producten. 

Logo2

Like
  chucky1012
  26 Mar 2018
  4:00am

  Jeetje lieverd toch…..
  Wat vervelend allemaal.
  Dit wens ik niemand.

  Ik wens je heel veel sterkte en beterschap toe…….

  Xoxo

  Marije
  26 Mar 2018
  4:16am

  Fijn dat je je weer beter voelt. Ga zo ook even een test van de schildklier aanvragen.

  Je hebt groot gelijk dat je je voedingsplan voor jezelf houdt. Jij legt er centjes voor neer.

  Nancy
  26 Mar 2018
  6:34am

  Mijn schildklier werkt al jaren niet meer nadat ik vroeger een veel te snel werkende had. Heel lastig, de schildklier. Ben benieuwd wat er uit komt bij je.

  Jessica J.
  26 Mar 2018
  7:59am

  Klinkt gevaarlijk, zo’n shockdieet. Goed dat je het onder begeleiding doet en er hier verder niet over uitweidt. En redelijk schandalig van die kennis van je. Bovendien is zo’n eetschema persoonlijk.

  Annette
  26 Mar 2018
  4:48pm

  Mooi overzichtje Son en ik ben benieuwd naar die samenwerking waar je zo enthousiast over bent 😉

  Joyce Elise
  28 Mar 2018
  1:41am

  Wat ontzettend leuk, die beautytruck! Ik hoop dat je je snel weer fitter voelt!

Laat een reactie achter!