Evie blue, schoonmaak, cleaning, room, spray, sachets, navulbaar, water, toevoegen, milieu, vriendelijk, yustsome, huishouden, 2

Evie Blue, milieu bewust schoonmaken en meer…

Evie Blue gelooft dat hoogwaardige schoonmaakmiddelen en duurzaamheid hand in hand gaan: goed voor onze planeet en voor mensen. Door gebruik te maken van een biologisch afbreekbaar oplosbaar poeder en levenslange flessen van hoge kwaliteit, verminderen we het gebruik van plastic. Daardoor zorgen we ervoor dat er geen schadelijke chemicaliën in ons milieu terechtkomen. We zijn toegewijd aan het maken van professionele reiniging leuk en gemakkelijk, en het behoud van onze planeet terwijl we het doen.

Evie blue, schoonmaak, cleaning, room, spray, sachets, navulbaar, water, toevoegen, milieu, vriendelijk, yustsome, huishouden, 1a

De missie van Evie Blue

Evie Blue wil de professionele schoonmaakindustrie wereldwijd leiden met hoogwaardige duurzame producten. Dit is het moment om bij te dragen aan duurzame alternatieven die moeder natuur behouden in plaats van degraderen. Het biologisch afbreekbare oplosbare poeder van Evie Blue geeft een nieuwe dimensie aan reiniging die past bij de behoeften van onze klanten, terwijl het tegelijkertijd planeetbestendig is.

Evie Blue houdt er niet van om dingen halfslachtig te doen. We houden net zoveel van schoonmaken als van onze planeet. Daarom hebben we een product gemaakt dat zowel van hoge kwaliteit is als goed voor moeder natuur, waardoor plasticvervuiling wordt verminderd. Onze biologisch afbreekbare oplosbare poeders en herbruikbare high-design flessen zijn het resultaat van innovatie en samenwerking met experts uit de industrie. Er is nu een product gecreëerd dat past bij de behoeften en eisen van onze klanten.

Bron: Evie Blue

All-Purpose cleaner Patchouli Rain

Evie blue, schoonmaak, cleaning, room, spray, sachets, navulbaar, water, toevoegen, milieu, vriendelijk, yustsome, huishouden, 7

Mag ik jullie voorstellen aan deze ecologisch ontwikkelde en professionele dagelijkse allesreiniger voor alle soorten waterbestendige oppervlakken. Dit verwijdert al het dagelijkse vuil en vet van alle ‘waterbestendige’ oppervlakken met extra verzorgende en antistatische werking.

Wat kan het schoonmaken?

Eigenlijk diverse vlekken, denk hierbij aan vet- en voedselvlekken, vinger/handsporen en slijtplekken.

Hoe werkt het?

Evie blue, schoonmaak, cleaning, room, spray, sachets, navulbaar, water, toevoegen, milieu, vriendelijk, yustsome, huishouden, 7

In principe is het super eenvoudig om te starten met het Evie product… kind kan de was doen. Of je moet Sonja heten en die doet alles natuurlijk weer op haar eigen wijze automatische piloot 🙂

Ik vulde eerst de fles met het sachet en deed daarna water erop, maar goed, als je flik schud gaat het alsnog goed hoor!
Zoals je dus leest bestaat het uit een spuit flacon die je zelf kunt vullen met kraanwater. Het schoonmaakmiddel zit dus in sachets, dit in papier, dat dus weer voor het milieu beter af te breken is.
Doordat je de spuitflacon meerdere keren gaat gebruiken, scheelt dit enorm in transportkosten (dus minder vervuiling) en je hebt een flinke voorraad ( 12 sachets) in huis en hoeft dus niet de deur zo vaak uit (win win situatie).

Evie blue, schoonmaak, cleaning, room, spray, sachets, navulbaar, water, toevoegen, milieu, vriendelijk, yustsome, huishouden, 6a

Milde reiniging en geweldige geur

Het product dat je nu, door water toe te voegen, zelf hebt samengesteld is heerlijk qua geur. Het is niet meteen heel meisjes achtig. Een vent hoeft zich niet te schamen voor zijn schoonmaak middel… patchoeli is lekker unisex!

Je hebt nu een alles reiniger die een milde reiniging geeft. Ik heb het gebruikt tijdens mijn schoonmaak routine. Het schoonmaken van de meubels, het keukenblad, de kastjes, de badkamer, toilet… etc.
Het was erg fijn in gebruik. Echter, heb je meer reiniging nodig omdat bijvoorbeeld de keuken wat vettiger is of de badkamer meer kalk vertoond, dan hebben ze bij Evie Blue daar ook een oplossing voor.


Lekker geurend huis…

Naast de reinigingsmiddelen verkoopt ook Evie Blue heerlijke room sprays… zoals deze Mandarin Bay. Ideaal als je een open keuken hebt en je na het koken die vervelende luchtjes kwijt wilt raken!

Evie blue, schoonmaak, cleaning, room, spray, sachets, navulbaar, water, toevoegen, milieu, vriendelijk, yustsome, huishouden, 3


Waar te koop?

Voor de consument is het nog niet in de supermarkt te koop, tot nu toe is het bedoeld voor de professionele markt. Echter wil je echt toch aan de slag met Evie Blue, dan kun je eens informeren bij de distributeur ULTICLEAN en eventueel een starterskit aanvragen.

Like
1

Laat een reactie achter!