Expresso, mantel, jas, Brenda, grijs, wol, lang, fashion, mode, 50 plus, beautysome

Expresso mantel Brenda voor een koude lentedag

Recent won ik via het Instagram kanaal van HAPPY-AGE.nl een hele mooie jas en ik wilde daar niet alleen een foto online van plaatsen en dacht ik schrijf er een leuk artikel bij. Tenslotte is deze mantel van Expresso mode het meer dan waard.
Model Brenda is een prachtige lange mantel, die de naam jas eigenlijk niet mag dragen.

Waarom ik dat zeg, omdat jas te min is. Een jas heeft in mijn visie minder klasse, deze mantel straalt nou eenmaal klasse uit.

Expresso, mantel, jas, Brenda, grijs, wol, lang, fashion, mode, 50 plus, beautysome

Mantel Brenda

Expresso fashion

Deze mantel bevat wel wol, dus toen ik deze aantrok, kriebelde het aan alle kanten! BAM… Ik dacht eerst nou die trek ik dus niet meer aan. Maar ik kreeg van mijn zus te horen dat ze dan een sjaaltje omdeed en dan er minder last van had. Dus ik op zoek in mijn kast naar een leuk sjaaltje wat bij deze jas zou passen en vond er 1 die ik ooit van KLINGEL kreeg. Perfecte match zo!

En inderdaad, mijn zus had gelijk, de jas draagt nu minder kriebelig. Het is toch raar dat je huid op zo iets natuurlijks als Wol kan reageren! Of is het puur je mindset? Ik vraag het mij soms serieus af, want een schaap is toch lekker zacht!

Expresso, mantel, jas, Brenda, grijs, wol, lang, fashion, mode, 50 plus, beautysome

Het gekke is dat ik dus geen reacties krijg van Angora wol. Ach, weet je, soms maken we onszelf gek in het hoofd. Dus ik ga lekker genieten van deze mooie mantel met de toffe naam BRENDA.

Expresso, mantel, jas, Brenda, grijs, wol, lang, fashion, mode, 50 plus, beautysome

Mijn stijl

Zoals jullie weten ben ik echt iemand die bijna geen rokken en jurken draagt, maar soms grijp ik dus echt mis qua jas/mantel als ik netjes ergens wil verschijnen. Dus als ik een broek aanheb, kijk ik niet zo nauw, maar met een jurk keek ik wel eens in de spiegel en dacht: ‘Son, dit kan echt niet’… maar ja geen passende mantel die zo sjiek afkleed. En hoera nu heb ik er dus 1.

Omdat ik het echt te koud vond voor een jurk maakte ik mijn look met een jeans, want zo kan deze mantel ook weer een hele casual uitstraling krijgen.

Deze jeans kocht ik ooit in Duitsland bij mijn favoriete Jeans winkeltje, maar ja nu we door Corona ook de grens niet over mogen, koop ik voorlopig mijn kleding online. En kocht ik voor een paar cent dit leuke shirtje van MS mode via de Wehkamp site, waar je trouwens ook de kleding van EXPRESSO kunt kopen!

Koop jij nu ook online? Of ga je nog gewoon shoppen? 

Like
  debbeautygoddessnl
  26 Mar 2020
  7:17am

  Hele mooie mantel (zou ‘t zelf denk ik meer een trenchcoat noemen; maar what’s in a name 😂). Fijn dat ie met een sjaaltje minder kriebelt. Kun je ’em lekker vaak aan. Ik shop tegenwoordig niet meer in de winkel omdat dat gewoon niet meer kan, heel misschien morgen waar je met maximaal 2 personen tegelijk kunt winkelen in een leuk winkeltje hier in de buurt, maar dan moet je van tevoren mailen en dat vind ik wel een beetje onhandig eigenlijk. Dus waarschijnlijk wordt het toch weer online hihi.

  Nancy
  26 Mar 2020
  7:33am

  Heel erg stijlvol! Maar je schoenen vind ik ook te gek!

  An Vries
  26 Mar 2020
  9:22am

  Wat een mooie mantel Sonja. Kan me voorstellen dat je er erg blij mee bent en ja, voor bij een jurk/rok staat een lange mantel fantastisch!

Laat een reactie achter!