Pupa, Milano, foundation, extreme, cover, dekking, 9 tinten, oil free, all skintypes, makeup, MUA, beauty, yustsome,

Extreme cover foundation

Ik heb het bij mijn lokale Pupa leverancier/drogisterij nog niet gevonden. En toch zet ik deze foundation even in de spotlights.

Want iets dat zelfs mijn ouderdomsvlekjes kan wegpoetsen (tijdelijk) is een aanwinst natuurlijk!

Wat schrijft Pupa Italië

Het corrigeert perfect elke vorm van imperfectie van het gezicht, vlekken en verkleuringen zonder “maskereffect”. De sterk gepigmenteerde textuur is onverwacht licht. Het smelt met de huid zonder de poriën af te sluiten, wat een subliem resultaat in de loop van de dag geeft en absoluut comfort garandeert. Een kleine hoeveelheid is voldoende om een ​​uitstekende dekking te verkrijgen.

Pupa, Milano, foundation, extreme, cover, dekking, 9 tinten, oil free, all skintypes, makeup, MUA, beauty, yustsome,

[tx_heading style=”default” heading_text=”PUPA | EXTREME COVER” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Door de hoge concentratie aan pigmenten, een zeer speciale formule, kan Pupa ons een absolute dekking garanderen, met een stralende, doch matte afwerking die toch een frisse en gezonde uitstraling laat zien.

De textuur is Ongeloofelijk licht, dit door een soft-focus effect en dermo-gerelateerde pigmenten! En nog een heel verhaal over texturerende microsferen! Dat kan mij eigenlijk niet zoveel schelen. Belangrijker vind ik zelf of het geen masker effect geeft, wat ik in het verleden met ultra dekkende foundations wel had. Mijn gezicht leek zo te komen van een niet gerestaureerd schilderij!

Pupa, Milano, foundation, extreme, cover, dekking, 9 tinten, oil free, all skintypes, makeup, MUA, beauty, yustsome,

Dat willen we niet. De nadruk ligt tegenwoordig op licht, bijna ultradunne film, die de poriën niet afsluit. We zijn tegenwoordig best veeleisend en daardoor blijft de makeup industrie innoveren.

Pupa, Milano, foundation, extreme, cover, dekking, 9 tinten, oil free, all skintypes, makeup, MUA, beauty, yustsome,

Ik kreeg de kleur 010 toegestuurd en dat is in de winter echt wel mijn kleur. Nu de zon wat schijnt kom ik er dus achter dat deze wat te licht is. Geen ramp, want tegenwoordig kun je dus van andere merken kleine tubes hoog gepigmenteerde foundation kleuring kopen en zo de kleur beter afstemmen op jouw huid.

Pupa, Milano, foundation, extreme, cover, dekking, 9 tinten, oil free, all skintypes, makeup, MUA, beauty, yustsome,

In mijn geval kocht ik dus een donkere tube van Catrice Transforme drops.

De twee bovenste foto’s laten de kleur zien van Pupa, recht met een natte Beautyblender aangebracht.

Onder zie je twee vlakken, waarvan 1 gemengd met de drops. Het is wel even testen hoeveel je nodig hebt, maar dan zit je wel lekkerder in je makeup.

[tx_heading style=”default” heading_text=”MIJN ERVARING” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik heb al wat tips gedeeld! Echter ik wil dit ook nog kwijt… het ruikt ook nog eens lekker! De geur met een bloemig hart en citrusaccenten accentueren een aangename frisheid! Het tubetje doseert makkelijk, past fijn in elke tas. En het blijft echt goed zitten! Ik droeg het recent op een warme dag… en ik werd geen afgedropen wassenbeeld! Helaas staan de voor en na foto’s op mijn oude mobiel en ik heb die per ongeluk gereset, zonder backup! doos.

 • VOOR NORMAAL/GEMENGD HUID
 • SPF 15
 • Laag risico op allergieën
 • Dermatologisch getest
 • Niet-comedogeen
 • Paraben vrij
 • Olievrij

TIPS:

Goed schudden voor gebruik. Dankzij de sterk gepigmenteerde formule is een kleine hoeveelheid product voldoende om een ​​uitstekende dekking over het hele gezicht te verkrijgen.

Breng het vanuit het midden van het gezicht naar buiten aan en zorg ervoor dat het goed in de buurt van de haarlijn blend. Vervolgens vervagen van de kin naar de basis van de nek om lelijke afscheidingen te voorkomen.

Voor een totale dekking op de onvolkomenheden die moeten worden gecorrigeerd, zoals verkleuringen en huidvlekken, tik je de foundation daar wat in. Dus niet vegen!

Voor een onberispelijk resultaat, gedurende lange tijd is het raadzaam om de foundation te fixeren met de compacte powder Like a Doll of de free powder Professionals Powder.

De prijs 23,00, binnenkort verkrijgbaar!

Verkrijgbaar in 9 tinten!

 

Like
  chucky1012
  20 Jun 2018
  3:36am

  Dit klinkt goed!
  Zoveel keuze uit diverse teinten.
  Fijn mak-up merk dat ik al ken toen ik puber was…,.

  Fijne dag 😉

  Nancy Baten
  20 Jun 2018
  6:14am

  Klinkt heel prima!

  marije
  20 Jun 2018
  8:10am

  Klinkt goed!

  bychristiana
  21 Jun 2018
  11:06am

  Fijn dat hij jou goed bevalt. Ik had hem even op de hand getest tijdens het laatste event van Pupa en het is inderdaad een geweldige dekking. Ik ben alleen bang dat het effect wat minder mooi is op een droge huid.

  Joyce Elise
  27 Jun 2018
  2:00am

  Klinkt super! Ben benieuwd of hij ook voor mijn mega droge huid geschikt is!

Laat een reactie achter!