Extreme gloss in 3 tinten van Mesauda Milano

Heb ik jullie vorige week al kennis laten maken met de Mesauda Milano nagellakken, vandaag presenteer ik jullie een ander beauty product van dit merk, namelijk de lipgloss.

Als lipstick liefhebster kan ik een mooie gloss ook waarderen mits deze niet plakkerig is of aandoet alsof je net een lollie gegeten hebt, zo’n zoete nasmaak heeft.

Extreme gloss

Recent kreeg ik een doosje met diverse producten van Mesauda Milano toegestuurd en naast de nagellak  zaten er ook 3 lipgloss tinten in uit de Extreme gloss serie.

  • 305 Mystérieuse
  • 314 Seduction
  • 315 Distiction

Extreme, gloss, mesauda, Milano, Italiaans, cosmetica, makeup, nieuw, lippen, 50 plus
Geeft glans aan je lippen met behulp van de lipgloss. De lipglosses zijn ideaal voor een klassieke maar glanzende lip make-up en geven je een verfijnde en elegante uitstraling. Kies voor een transparante lipgloss voor een natuurlijk effect, of markeer jouw glimlach met een volumineuze en langdurige lipgloss. Voor de avond, of naar een feestje,  durf met een glinsterende lipgloss of een intensere tint te stralen!

Swatches

Swatches, extreme, lipgloss, mesauda, Milano, Cosmetics

Op mijn arm zie je van boven naar beneden de 305 dan de 315 en onderaan de 314. Zelf vind ik de 315 de mooiste tint, daarna de 314 en als laatste de wat meer dagelijkse kleur 305.

De 315 heeft iets zachts en geeft je uitdrukking ook wat ‘liefs’ mee.

Houdbaarheid

Een lipgloss daarvan weten we dat deze eigenlijk nooit zo lang op de lippen blijven zitten, dat is ook niet erg. Toch bleven de 2 gekleurde varianten het best zitten, de 305 is meer een die wat vaker aangebracht dient te worden. In ieder geval dat wees mijn persoonlijke test uit.

Plak lippen?

Nee, totaal niet! Eenmaal aangebracht voel je ze wel een minuutje of zo daarna heb je niet meer in de gaten dat je een gloss draagt.

De gloss is vrij van parabenen en niet getest op dieren!

Mesauda, Milano, extreme, lipgloss, 305, 314, 315

Waar te koop?

Je kunt de gloss kopen als consument via deze website: ANDNLBEAUTY

Ben jij een salon en wil je Mesauda Milano gaan verkopen neem dan contact op met BEAUTYAFFAIRS

Je Naam
Like
1

3 reacties

  1. 315 lijkt op de lippen heel anders dan in de verpakking, maar evengoed een erg mooie kleur! Ik draag ook graag gloss, maar altijd over een lipstick heen. dan heb je en een mooie dekking van de lipstick en de mooie glans van de gloss;-)

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!