Fab Factory, action, nederland, oogschaduw, palette, tijger, print, review, oranje, ooglook, kwaliteit, yustsome, intro

Fab Factory | Oranje ooglook

Ik heb weer een mooi palette gevonden van Fab Factory welke ik gekocht heb bij Action. Als je goed oplet zie je dat ze regelmatig weer nieuwe palettes toevoegen. Dit keer zag ik er een aantal met dierenprintjes en ik nam de TIJGER mee naar huis.

Fab Factory

Je kunt meer reviews lezen van andere palettes op mijn blog >> Lees hier.

Dit keer dus een oogschaduw palette met een wilde look, de tijger! Het palette bevat ook nu weer 9 tinten oogschaduw waarvan een 5 tal met shimmers en een 4 tal die matte zijn.

De kleuren zijn neutraal en toch ook weer een tikkeltjes ondeugend, kijk vooral naar de oranje kleur! Echt heel gaaf.

Swatches

Ik begon met het aanbrengen van de kleuren op mijn hand zonder een primer. Ik was natuurlijk weer benieuwd naar de pigmentatie en ik kan alleen maar stellen dat deze uitstekend is.

Bij de lichtere tinten zag ik niet veel, maar wellicht komt dat doordat mijn huid al verkleurd is door de zon.

Ook was ik iets te snel met het neerzetten van mijn eerste kleur en kwam erachter dat ik geen ruimte meer had, dus we starten met de onderste 3 en dan door naar boven.


Fab Factory, action, nederland, oogschaduw, palette, tijger, print, review, oranje, ooglook, kwaliteit, yustsome, 1
Fab Factory, action, nederland, oogschaduw, palette, tijger, print, review, oranje, ooglook, kwaliteit, yustsome, 1

Kwaliteit voor een lage prijs

Ik hoor mensen wel eens zeggen dat je geen make-up of skincare bij de Action moet kopen, maar daar ben ik het niet mee eens.
Er zou allemaal troep inzitten en het zou uit China komen.
Goed ik zie dat er inderdaad geen label op zit dat het niet getest is op dieren, dat is jammer… want het liefst koop ik producten die helemaal groen zijn en ook nog een keurmerk hebben.
Gelukkig heb ik geen last van de oogschaduw en blijft het goed zitten, geen irritatie op zich, alleen de glitters kunnen wel prikken in je ogen (maar dat heb ik ook met dure merken).

Over het algemeen genomen ben ik zeer tevreden en is het een leuk cadeau voor jonge meiden. Hiermee kunnen ze goed oefenen en later de dure merken eens uit gaan proberen. Het enige minpuntje wat ik heb is dat er veel fall-out bij dit palette was en ik moest een en ander bijwerken… ja, ook met photoshop anders zag je overal glimmende puntjes op mijn gezicht!

Fab Factory, action, nederland, oogschaduw, palette, tijger, print, review, oranje, ooglook, kwaliteit, yustsome, 5b

Mijn look

Ik maakte deze look met een paar kleuren uit het palette. Ik begon met tint 5 om een mooie basis te maken (ik heb ook hier geen primer gebruikt). Daarna zette ik tint 1 wat dikker op en vervaagde dit naar tint 5 toe.
Vervolgens pakte ik de mooie paarse tint 6 en zette dit vanuit de buitenkant van mijn bewegend ooglid aan naar binnen toe.
Het leukste stukje komt als ik aan de binnenkant het oranje aanbreng, dit is echt een toffe kleur.
Met een wenkbrauw penseel tipte ik de oranje kleur onder mijn wimper-rand en maakte er een soort van wing van. Met de witte, glimmende tint zette ik gewoon met mijn vinger een afdruk op mijn bewegend ooglid in het midden om zo een highlight te creëren.

Fab Factory, action, nederland, oogschaduw, palette, tijger, print, review, oranje, ooglook, kwaliteit, yustsome, 6a
Fab Factory, action, nederland, oogschaduw, palette, tijger, print, review, oranje, ooglook, kwaliteit, yustsome, 6a
Like
1

Laat een reactie achter!