FAB Factory review Eyeshadow silver palette

Een hele lange titel voor een heel klein doosje van ongeveer 7 x 7 cm. Maar klein kan ook fijn zijn en daarom nam ik dit palette van FAB Factory recent bij de Action mee. Een zilveren uitvoering, want ja ik hou van zilver en ik was wel benieuwd naar de inhoud.

Fab Factory

Elegant Beauty

De mini oogschaduw palette’s van de Action vindt je in het beautyschap. Deze hangen met een kartonnen verpakking. Dus kijk daar even als je ge├»nteresseerd bent geraakt door deze review.

Ik dacht dat er 3 varianten in het schap hingen, maar het kunnen er ook meer zijn, in ieder geval nam ik deze zilveren kleur mee.

En zoals altijd bij de Action zijn de prijzen weer zo laag, dat je je eigenlijk geen buil eraan kunt vallen. Dus gaat deze Fab Facorty vandaag in de test! Hoe is de pigmentatie, de houdbaarheid en kun je er ├╝berhaupt iets mee?

FAB, factory, action, oogschaduw, eyeshadow, zilver, beauty, make-up, review, yustsome, beautysome, 1a

Glitter & Glamour

Dit palette van Fab Factory is uitstekend geschikt voor wat glitter & glamour in je leven. Het bevat 5 glanzende en 4 matte oogschaduw tinten.
Het doet mij bij openen meteen aan een smokey eye look denken en dus dat ga ik er ook mee maken. Want het zwart ziet er echt mega goed uit en de grijze tinten zijn ook erg mooi.
De groenige tint is een uitschietertje, maar wellicht dat ik daar ook nog wel iets mee kan.

Swatchen

Als eerste wil ik eens kijken hoe de kleuren op mijn hand te swatchen zijn zonder een primer. Ik zie vaak dan al wat een kleur doet en of het de juiste pigmentatie heeft.

FAB, factory, action, oogschaduw, eyeshadow, zilver, beauty, make-up, review, yustsome, beautysome, 5

Nou, dat is niet mis zo zonder primer. De metallic/glitter kleuren zijn niet zo lekker om aan te brengen, veel fall-out en overal glitter. En denk ik beter over een donkere tint als extraatje in te zetten want zo op het oog, zie je er niet veel van.

Look

Zoals ik al zei zag ik meteen bij het openen dat ik er een smokey Eyelook van wilde maken en zo gezegd ook gedaan! De pigmentatie met een primer eronder is echt super bij de donkere bruine tint. Ik was ook heel erg blij met de donkere grijze tint. De glitters zijn echt niet mijn ding, valt veel van je kwast af en voor je het weet heb je je neus vol glitters. Je kunt je kwast wat nat sprayen, dan in de oogschaduw zetten en vervolgens aanbrengen, maar toch kwam het er niet lekker op. Efin, ik zette toch door om mijn look te maken en pakte het zwart… die is echt mega mooi zwart. En ideaal te gebruiken, zonder fall-out! Een dikke 10 hiervoor!

FAB, factory, action, oogschaduw, eyeshadow, zilver, beauty, make-up, review, yustsome, beautysome, 5
FAB, factory, action, oogschaduw, eyeshadow, zilver, beauty, make-up, review, yustsome, beautysome, 5

Waar te koop?

Ja duh, bij de Action!
Alleen deze doos is het bonnetje van dit Fab Factory product weer kwijt, maar ik geloof niet dat ik er meer dan 2,50 voor betaald heb.

Hieronder zie je nog een andere look die ik maakte met dit palette en ja ik heb nu de groene tint ook ingezet!

Een fijne dag en laat mij weten welke variant jij gaat kopen!

Like
1
    Tessa
    23 Feb 2022
    8:33am

    Mooie look heb je gemaakt met dit mooie palette

Laat een reactie achter!