Underwater, waves, baked, eyeshadow, palette, action, nederland, Fab Factory, zee, water, beautysome, yustsome, review, 8

Fab Factory | Underwater Waves eyeshadow palette

Bij de Action kun je vaak hele mooie budget geprijsde make-up vinden. Naast het bekende merk Max & More ligt er ook regelmatig iets van Fab Factory in de schappen. Ik zag dit keer een palette met de naam Underwater Waves en aangezien ik van de zee hou, kon ik het niet laten liggen en heb het voor jullie getest.

Fab Factory

Ik heb online zitten zoeken of ik iets over de fabrikant of merk kon vinden, maar dat is dus een raadsel. Eigenlijk zou daar wat meer info over te vinden moeten zijn, want je wilt toch wel iets meer weten over wat je op je gezicht smeert. Maar goed, ik leef nog en maak mij er maar niet druk om. Vroeger deed je dat ook helemaal niet, sterker nog, destijds keek je daar niet naar en kocht je make-up omdat het mooi was en niet zozeer of het verantwoord was.

Underwater, waves, baked, eyeshadow, palette, action, nederland, Fab Factory, zee, water, beautysome, yustsome, review, 3

Underwater Waves

Het palette van Fab Factory zag er aan de buitenkant zo mooi uit, dat ik eigenlijk al verkocht was door het doosje terwijl ik nog niet eens naar de binnenkant gekeken had. Oh, verhipt het zijn Baked oogschaduw bolletjes… nu ben ik normaliter niet zo’n fan van de Baked versies, maar hey… het hart klopt nog harder door de leuke kleurtjes, dus hup in die winkelmand.

Underwater, waves, baked, eyeshadow, palette, action, nederland, Fab Factory, zee, water, beautysome, yustsome, review, 3

De kleuren hebben ook hier een naam en ik moet zeggen dat ze erg leuk gekozen zijn. De leukste is nog wel Jelly Fish en als ik later de kleur swatch is het ook nog eens echt een hele mooie tint.

Kwaliteit

De 12 kleurtjes zijn heel mooi en geven een prachtige glans. Ook zonder een basis te gebruiken komen de kleuren goed tot haar recht op mijn hand. En je huid daar is een stuk droger dan op je ogen en dus zul je zien dat die op je oogleden een nog mooier resultaat zal geven.

Fab Factory heeft bij mij echt in de roos geschoten met dit palette.

Underwater, waves, baked, eyeshadow, palette, action, nederland, Fab Factory, zee, water, beautysome, yustsome, review, 6

De kleuren zijn goed bruikbaar voor diverse looks en zoals je kunt zien kun je er zowel een vrolijke als een dramatische look mee maken.

Zie je dat de kleur Jelly Fish echt heel mooi is? Het is niet grijs, niet paars en ook niet zwart… het heeft iets heel aparts, wat ik nog niet vaak gezien heb.

Oogpotloodje

Ook kocht ik er nog een oogpotloodje bij van het andere merk dus Max & More. Ik hou van potloodjes die je niet hoeft te slijpen en ik vraag mij wel eens af hoe ze het kunnen maken voor die belachelijk lage prijzen.

De kwaliteit is wederom goed en je kunt er diverse looks mee maken. Gebruik het zoals wij dat vroeger deden in je waterlijn voor een zwoele look… of maak er een zwarte lijn boven je wimperrand mee en vervaag het iets met het sponsje dat bij dit oogpotlood is toegevoegd.

Underwater, waves, baked, eyeshadow, palette, action, nederland, Fab Factory, zee, water, beautysome, yustsome, review, 8

Mijn looks

Ik maakte er nog maar  looks mee… een met de mooie blauwtinten, waarom ik eigenlijk dit palette van Fab Factory Underwater Waves voor kocht… en 1 met de meer groene tinten.

Underwater, waves, baked, eyeshadow, palette, action, nederland, Fab Factory, zee, water, beautysome, yustsome, review, 8

Underwater, waves, baked, eyeshadow, palette, action, nederland, Fab Factory, zee, water, beautysome, yustsome, review, 8

En laat je niet wijsmaken dat als je blauwe ogen hebt, blauwe oogschaduw not done is… want ik hou er juist van om mijn ogen juist zo te accentueren.

Look 2

Underwater, waves, baked, eyeshadow, palette, action, nederland, Fab Factory, zee, water, beautysome, yustsome, review, 8

Bij de 2e look heb ik natuurlijk de kleur Jelly Fish gebruikt om wat diepte te creëren in mijn look! Een verloop met de gele en groene tinten gaf een heel mooi resultaat!

Ben jij ook van plan om deze palettes aan te schaffen? Voor nog geen 5 euro zijn ze van jou!

Kijk bij jouw Action of ze er al liggen…

 

Like
1
    Tessa
    26 Aug 2021
    5:39pm

    Mooie look heb je met dit palette gemaakt.

Laat een reactie achter!