Facetrex, lift, huid, gezicht, hals, decolleté, verjonging, hyaluronzuur, collageen, review, beauty, 50 plus

Facetrex een natuurlijke manier om je gezicht te liften

Rimpels horen bij het leven? Voor zover ze al niet ontstaan door ouderdom, dan wel door lachen, piekeren, zonnen, centrale verwarming, airconditioning of luchtvervuiling. Met het rijper worden van de huid komen de rimpeltjes dan ook vaak onaangekondigd tevoorschijn. Nu kan ik jullie een hele mooie tip geven namelijk Facetrex, een natuurlijke manier om je gezicht te liften.

Facetrex® Natural Facelifting, 50 ml

Uniek in haar soort, dat is Facetrex Natural Facelifting bij uitstek! Bij dagelijks gebruik verminderen rimpels zichtbaar. De huid wordt mooier, gaver, elastischer en veerkrachtiger. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid die daardoor fluweelzacht en soepel wordt. De unieke crème bevat het wetenschappelijk ontwikkelde BOTALINE COMPOSITION, verrijkt met HYALURONZUUR en unieke PEPTIDEN. Bovendien beschermt het tegen schadelijke UV stralingen.
En niet alleen jouw gezicht, ook je hals en decolleté hebben er baat bij!

Facetrex, lift, huid, gezicht, hals, decolleté, verjonging, hyaluronzuur, collageen, review, beauty, 50 plus

Wat wil je als vrouw nog meer?

Het meest belangrijk is dat een anti rimpel crème in staat is om rimpeltjes glad te strijken en vermoeidheidstrekken te vervagen. Topische rimpelontspanners spelen daarbij een belangrijke rol. Deze stoffen verslappen de spieren zodat in de huid geen rimpels kunnen worden getrokken. Maar niet iedere anti–rimpel crème bevat deze spierontspannende stoffen!

Het is zeer rijk aan deze bovengenoemde stoffen, en dat is nu precies hun kracht…

Direct zichtbaar resultaat
• Verstevigend en liftend effect op de huid
• Een mooie, gladde en elastische huid

Na 4 weken?
• Rimpels vervagen en de huid voelt zacht en stevig
• De huid van het gezicht, hals en decolleté zijn gelift
• Het decolleté is gehydrateerd en voelt glad aan

Facetrex, lift, huid, gezicht, hals, decolleté, verjonging, hyaluronzuur, collageen, review, beauty, 50 plus
Vriendelijk voor onze huid

De crème bevat een hoge UV bescherming en is vrij van synthetische of mineralen oliën, parabenen, schadelijke hulpstoffen of toevoegingen, zelfs geen paraffineachtige stoffen. Facetrex® is mineral hydrocarbon – free. Geschikt voor alle huidtypes.

De rijke crème is zeer prettig, naast het feit dat deze wat dikker is qua substantie, smeert het heel fijn uit. Een pluspunt is dat deze ook direct intrekt zonder een vettig gevoel achter te laten.

Facetrex, lift, huid, gezicht, hals, decolleté, verjonging, hyaluronzuur, collageen, review, beauty, 50 plus


Facetrex® CollaFill™ drink

Collageen is één van de meest voorkomende eiwitten in het lichaam en vormt een groot deel van het bindweefsel. Collageen peptiden zijn de moleculaire bouwstenen die van belang zijn voor een jonge elastische huid, vol glanzend haar en mooie sterke nagels.

Facetrex, lift, huid, gezicht, hals, decolleté, verjonging, hyaluronzuur, collageen, review, beauty, 50 plus

Deze sachets bevatten natuurlijke VERISOL® collageen peptiden, een gepatenteerde vorm van collageen dat speciaal is ontwikkeld voor ondersteuning van de vrouwelijke schoonheid. Daarnaast bevat het Ester-C® een unieke vorm van vitamine C die van nature metabolieten bevat die vitamine C moleculen makkelijker de cel in laat gaan om daar de lichaamseigen collageenvorming te ondersteunen.

Een andere manier om jouw huid te verjongen is de Facetrex Collafill sachets die je oplost in water of thee.
Het is smaakloos en dus ideaal om dagelijks te drinken. Je huid, haar en nagels zullen je dankbaar zijn.

Hoe werkt het?

Het werkt als effectieve double collagen booster door:

 1. absorptie van biologische actieve collageen peptiden
 2. ondersteuning van lichaamseigen collageen

Bereid dagelijks 1 stick pack met (kruiden) thee, lauw warm water of in een eiwit smoothie voor:

 • een mooie elastische huid
 • vol en dik haar
 • sterke glanzende nagels

Dierproefvrij en geschikt voor mannen en vrouwen.

Mijn ervaring…

Het is vooral de crème waar ik helemaal verzot op ben geworden… wat is die heerlijk! Ik moet denk ik nog wel even geduld hebben hoe mijn hamster wangen erop gaan reageren en mijn kippe-nekje, want jongens die zwaarte kracht trekt er enorm aan.

De sachets met de collageen booster, het werkt! Ik zie aan mijn broze nagels dat er weer een heel gezond stuk aan zit te komen en als het je is opgevallen… mijn haar vertoont allemaal baby haartjes! Nog even geduld hebben en dan kan ik weer trots mijn eigen nagels lakken! Voorlopig plak ik er nog een paar fake nagels op (die overigens mijn nagels niet beschadigen).

Waar is Facetrex te koop?

Koop het los of in een voordeel verpakking bij Vedax.nl

 

Like
1
  Ann Ages Gracefully
  10 Feb 2021
  3:12pm

  Ik ben een soortgelijk poeder aan het testen. De eerste maand zit erop nog 2 te gaan dan ga ik ook mijn ervaringen delen 🙂

Laat een reactie achter!