mineral-care-facial-mud-mask-pure-dead-sea-yustsome-review-cosmetitextpr-1

Facial Mud Mask | voor alle huid types |

Mineral Skin bestaat 20 jaar! Hierover had ik al een klein bericht gepost en dat kun je hier nog eens terug lezen.

Om het 20-jarige jubileum te vieren, heeft Mineral Skin Cosmetics vanaf september tot aan het einde van het jaar diverse acties met onder meer interessante lezingen voor de schoonheidssalons die met de merken van het bedrijf werken. Voor zowel salons als consumenten zijn er bovendien onder meer aantrekkelijke kortingen op diverse producten, is er een leuke actie met een gratis navulbare Mineral Skin Cosmetics-parfumflacon en zijn er vanaf september iedere maand like, share en winacties op facebook.

Ik kreeg het persbericht en kon twee producten testen, echter ik koos voor alleen het Facial Mud Mask. Dit heb ik bewust gedaan, omdat mijn huid wat onrustig is en ik al diverse dingen aan het testen ben. Ik wil alles goed testen en dat kan niet als je van alles door elkaar gebruikt. Een masker is toch net even anders en doet meteen resultaat laten zien en daarom was ik hier heel benieuwd naar.

mineral-care-facial-mud-mask-pure-dead-sea-yustsome-review-cosmetitextpr-2-yustsome-

De verpakking van MineralCare is eenvoudig, maar geeft mij toch een goed gevoel. Het straalt uit dat je een eerlijk product in handen hebt. En dat is voor ons als consument toch erg prettig. Verder lees ik dat het geen Parabene bevat en verrijkt is met zeewier extract.
Okay, daar wil ik dan wel meer van weten en ik ga op onderzoek uit…

Zeewier wordt gebruikt in cosmetica als een essentiële leverancier van mineralen, elektrolyten en eiwitten voor hydratatie van de bovenste lagen van de huid, evenals een preventie tegen vroegtijdige tekenen van veroudering en ongewenste veranderingen van uw huid.
De dode zeemodder kan worden omschreven als een mix van therapeutische wonderen. Dit unieke modder bevat een uitzonderlijk hoge concentratie van zouten en mineralen zoals kalium, magnesium, natrium, broom en calcium. Welke bekend zijn om de huideigen vochtigheidsniveau en hydratatie. Een van de gunstige kenmerken is dat het  geleidelijk aan droogt op de huid, het haalt hierdoor alle gifstoffen die aanwezig zijn in de cellen weg. Tijdens dit proces worden de poriën gestimuleerd en zorgen door verfijning voor een verstevigende effect. De huid is niet alleen volledig gereinigd en sterk gehydrateerd, ondertussen ontvangt u ook een natuurlijke anti-aging behandeling. Kortom na gebruik van dit Facial Mud Mask voel en oog je een stuk frisser en jonger.

Even een ontspannend momentje

Als ik ergens moeite mee heb is het wel een moment van ontspanning zoeken. Ik blijf mijzelf pushen om dingen te doen, zo erg dat ik af en toe mijzelf (nou ja vaak) voorbij ren. Ik leer gelukkig wel om beter stil te staan en mijn rust te nemen, maar wat er in het aard van het beestje zit, is vaak moeilijk af te leren. Ik doe in ieder geval mijn best.
En dus moest ik wel even een rust momentje inlassen. Al je blijft doorgaan, komt er van de werking ook niks terecht. Ja… het schijnt echt zo te zijn dat een masker het beste werkt in een rustige toestand! Eigenlijk ook wel logisch toch?
mineral-care-facial-mud-mask-pure-dead-sea-yustsome-review-cosmetitextpr-1
Het masker is prettig aan te brengen, smeer goed uit en doordat het langzaam droogt, kun je het goed verdelen, zonder dat je al ergens vastgeplakt zit.
Mijn huid heeft droge zones en ook hele vettige. Vooral mijn neus,… aangeraden word om je masker 2 minuutjes in te laten werken. Bij een wat vettigere huid mag je het zelfs 7 minuutjes toepassen!
mineral-care-facial-mud-mask-pure-dead-sea-yustsome-review-cosmetitextpr-hand1

 

mineral-care-facial-mud-mask-pure-dead-sea-yustsome-review-cosmetitextpr-hand

Ik ben op bed gaan liggen, tv aan en lekker een TLC programma gaan kijken. Wel een wekkertje gezet, want ik ben al weer te snel afgeleid en vergeet dan tijd en alles om mij heen.

mineral-care-facial-mud-mask-pure-dead-sea-yustsome-review-cosmetitextpr-face

Het was ook niet moeilijk om het masker af te spoelen en met een washandje heb ik het nog gereinigd.

Het eerste wat ik merkte was dat mijn huid zo zacht was. Verbeelde ik mij dit nou? Mijn poriën zijn best grof bij de neus, ik wist dat ik niet kon verwachten dat ik opeens zou ogen als een 18 jarige tiener, maar het leek toch wel ietsjes strakker (of was de wens zo aanwezig dat ik een fata morgana begon te zien?).

In ieder geval, het is heerlijk… mijn gevoel zegt: ‘yes’!


Dit artikel bevat een product dat mij ter review is aangeboden!
Mineral Care Elements Facial Mud Mask is vanaf het eerste moment één van de absolute bestsellers van Mineral Skin Cosmetics.

Verkoopprijzen:

• Mineral Care Elements Facial Mud Mask€ 28,50/100 ml.

Like
  Wendy
  8 Oct 2016
  5:51am

  Lekker af en toe relaxen met een maskertje..Ik vind het heerlijk! Meestal terwijl ik tv kijk. Ik kan er niet bij gaan liggen met een paar geurkaarsen aan. Daar word ik onrustig van…. Mijn favoriete soort maskers zijn sheet masks. Vol met serum en dan even lekker hangen op de bank!

  Lonneke
  8 Oct 2016
  6:54am

  Wat heerlijk dat dit masker gewoon doet wat het zegt. Ik ken dit merk niet maar ga hem wel even onthouden!

  Annette
  8 Oct 2016
  6:01pm

  Ik vind dit soort kleimaskers altijd wel fijn, lekker

  jeapiebel
  10 Oct 2016
  11:32am

  Dit product lijkt mij ook iets voor mezelf. Zeker nu het wat kouder wordt gebruik ik vaker een masker. Ogen als 18 jarige tiener dat kunnen wij soms hopen he. 😉

Laat een reactie achter!