Argan, Apple, Fanllory, stamcel, masker, shaker, poeder, Nederland, uniek, Shaker, beauty, Skincare

Fanllory, het nieuwe premium gezichtsmasker

Het nieuwe premium cosmeticabedrijf Fanllory heeft Instagram veroverd. Met een lading aan brekende chocolade bollen als uitnodiging die op het populaire social media kanaal verschenen, is er een sneak peek gegeven van dit nieuwe merk. Na een exclusieve lancering in The Duchess, is Fanllory nu het nieuwe premium gezichtsmasker merk dat de Nederlandse markt zal veroveren.

Fanllory

Fanllory is ervan overtuigd dat het belangrijkste deel van de schoonheid van een vrouw van binnenuit komt. Zij vinden het van belang dat vrouwen zich bewust zijn van hun eigen waarde en van hun lichaam houden. Fanllory helpt met haar skincare de natuurlijke schoonheid van de vrouw te benadrukken en haar zelfrespect op een positieve manier te beïnvloeden. Op die manier is de moderne, drukbezette vrouw in staat haar volledige potentie te benutten. We leven in een tijd waarin schoonheid niet langer een kwestie van leeftijd is. Fanllory begrijpt de behoefte om er altijd op je best uit te zien en lanceert daarom haar nieuwe productlijn.

 

De productlijn van het merk bestaat uit innovatieve en hoogwaardige gezichtsmaskers. Zo legt Fanllory de focus op de kwaliteit van ingrediënten en beschikt het over een eigen laboratorium en fabriek, gevestigd in Frankrijk. Samen met een onderzoeksteam van experts dat bestaat uit een team van biologen, worden er kwalitatief hoogwaardige gezichtsmaskers geproduceerd. Met meer dan 20 jaar ervaring in de beauty industrie, verzekert het team de hoogste kwaliteit aan producten die allen in het lab worden getest.

De lancering van de shaker masks zijn slechts het begin van een lijn producten die ervoor zorgen dat je de ervaring van een luxe spa in je eigen huis kan ervaren.

Shake it  

Elke shaker mask bestaat uit een poederzakje en een shaker. Vul de shaker met 100 ml water, voeg de inhoud van het zakje daaraan toe, en shaken maar! Na het shaken breng je het vloeibare masker aan op je gezicht, waarna deze stolt en makkelijk van het gezicht verwijderd kan worden.

Apple Stem Shaker | 52,50

Argan, Apple, Fanllory, stamcel, masker, shaker, poeder, Nederland, uniek, Shaker, beauty, Skincare

De Apple Stem Shaker is gebaseerd op de Zwitserse appel stam en zorgt voor een anti-age effect en een egale tint.

De shaker bestaat voor 95,2% uit natuurlijke producten en is professioneel getest en goedgekeurd door ISO. De hoofdingrediënten zijn PhytoCellTec malus Domestica en Biowhite. De PhytocellTec malus Domestica is gebaseerd op de stamcellen van zeldzame Zwitserse appels. Het beschermt de levensduur van huidstamcellen, vertraagt veroudering van essentiële cellen en bestrijdt chronologische veroudering. Biowhite is een krachtige remmer van tyrosinaseactiviteit, gemaakt van variabele plantenextracten, en zorgt voor een egale tint.

 

Argan & Ghassoul | 52,50

Argan, Apple, Fanllory, stamcel, masker, shaker, poeder, Nederland, uniek, Shaker, beauty, Skincare

De Argan & Ghassoul Shaker is gemaakt op basis van Marokkaanse argan en ghassoul. Dit shaker masker zorgt voor een detox van de huid en heeft een voedend effect.

De hoofdingrediënten zijn ​Argan en Ghassoul. Originele Marokkaanse argan olie is een uitstekende bron van vitamine E, bevat essentiële vetzuren en antioxidanten. Het helpt de huid te hydrateren, fijne lijntjes te verminderen, de textuur van de huid te verbeteren en de huid meer weerstand te bieden tegen onzuiverheden. Ghassoul is een natuurlijke klei uit Marokko, die zorgt voor ontgiftiging van de huid en vermindering van talgafscheiding. Ook helpt het de huid te regenereren door dode cellen te verwijderen en deze opnieuw in balans te brengen door de poriën te verkleinen.

Argan, Apple, Fanllory, stamcel, masker, shaker, poeder, Nederland, uniek, Shaker, beauty, Skincare

Over Fanllory

Fanllory heeft in 2017 een start gemaakt in Den Haag en legt de focus op klinisch bewezen huidverzorging. De producten worden uitgebreid laboratorisch getest. Er wordt enkel gebruik gemaakt van toonaangevende Europese ingrediënten en geavanceerde Franse laboratoriumformuleringen, zodat er altijd voldaan wordt aan alle EU-productievoorschriften. Alle producten van Fanllory zijn cruelty free en de shakers zijn recyclebaar.

Like
    Daphne - verdraaidmooi
    5 Jun 2019
    8:53am

    Ik ben onwijs benieuwd naar dit masker. Vooral omdat er een shaker bij zit. Hoe leuk!!

Laat een reactie achter!