Fanllory, bio-cellulose, hydraterend, masker, intensive, treatment, skin, sheetmask, masker, rijpe, huid

FANLLORY | Innovatieve bio-cellulose sheetmasker

Met de nieuwe innovatieve Bio-Cellulose sheetmaskers van Fanllory, ervaar je een kwalitatief hoogwaardige, intensieve gezichtsbehandeling.

Sheetmaskers zijn niet meer uit het beautyritueel weg te denken. Ze zijn ontzettend gebruiksvriendelijk, reinigen het gezicht en het resultaat is direct zichtbaar. Het is de perfecte aanvulling op de huidverzorgingsroutine. Om je huid het allerbeste te geven heeft Fanllory natuurlijke sheetmaskers die de huid een intense boost geven.

Bio-cellulose

Wat is Bio-Cellulose?
Bio-cellulosevezels zijn duizend keer dunner dan menselijk haar. De nieuwe sheetmaskers zijn gemaakt van premium weefsel en bevatten voedende ingrediënten. Fanllory produceert de Bio-Cellulose in een sterk gecontroleerde laboratoriumomgeving door middel van natuurlijke enzymatische fermentatie van kokoswater.

Wat zijn de voordelen van Bio-Cellulose?


Sheetmaskers die gemaakt zijn van Bio-Cellulose hebben grote voordelen ten opzichte van sheetmaskers gemaakt van houtpulp of ruwe vezels.

 1. Uitstekend absorptievermogen
  Bio-cellulosevezels zijn in staat om een grote hoeveelheid vloeistof vast te houden. Zij kunnen tot honderd keer hun gewicht vasthouden; tien keer meer dan niet-geweven traditionele maskers. De fijne textuur van het masker voelt fluweelzacht en is doordrenkt met vocht. De huid krijgt hierdoor een natuurlijke verfrissing.

 2. Diepe penetratie van de ingrediënten
  Bio-Cellulose is een superdunne, natuurlijke vezel met een diameter van 20 nanometer. Het masker is duizend keer dunner dan menselijk haar. Het hecht zich perfect aan de huid, waardoor de huid in staat is om het serum efficiënt te absorberen.

 3. Eco-vriendelijk
  Bio-Cellulose is 100% recyclebaar. Het is een milieuvriendelijker alternatief voor de vezels die worden gebruikt in andere sheetsmaskers.

 

Nourishing & Hydrating Mask

Fanllory, bio-cellulose, hydraterend, masker, intensive, treatment, skin, sheetmask, masker, rijpe, huid

Dit voedende masker zorgt voor diepe hydratatie, kalmeert de huid, heeft een anti-aging effect en werkt goed tegen schade opgelopen door de zon. De Nourishing & Hydrating mask van Fanllory bestaat voor 97.8% uit natuurlijke ingrediënten. De rijke toevoeging van vitamine B12, C en K zorgen voor een diepe verzorging van de huid.

De hoge concentratie mineralen, aminozuren en anti-oxidanten versterken de collageen en elastine in de huid. Het zorgt voor extra versteviging, helpt rimpels voorkomen en vertraagt het verouderingsproces. Door de toevoeging van natriumhyaluronaat bevat het masker moleculen die gemakkelijk door de huid dringen en tot duizend keer hun eigen gewicht in water kunnen vasthouden.

Het is de ultieme moisturizer die fijne lijntjes vermindert en de huid een gladdere uitstraling geeft. De aloë vera in het masker verzacht de geïrriteerde huid en ontstekingen. Het masker exfolieert de opperhuid door zich te ontdoen van dode huidcellen, reguleert de pH-waarde en zuivert gifstoffen.

Prijs: €15,55


Mijn ervaring met dit bio-cellulose masker

Ik mocht dit masker testen en daar ben ik achteraf heel blij mee. Het is altijd fijn om iets te ontdekken dat ook daadwerkelijk iets doet voor je huid. Fanllory praat geen onzin, want dit masker gaf mijn huid echt een hydraterende boost. Nu na 2 dagen voel en zie ik nog resultaat en dat is vaak bij maskers na 1 dag al weer verleden tijd.

 

Aanbrengen

Het is altijd wel even een gepuzzel om zo’n masker uit te pakken, maar als je de gebruiksaanwijzing leest, zie je dat dit masker uit 3 lagen bestaat. Je haalt het witte ‘plastic’ gedeelte eraf en je ziet dan een soort van gaas structuur.


Dan leg je het masker met de meest vochtige kant, het bio-cellulose deel op je gezicht en verwijderd het deel wat dus op gaas lijkt.

Even goed aandrukken en op de juiste plekken leggen en dan heerlijk ontspannen.

Ik merkte direct een tinteling en er gebeurde vanalles met mijn huid, niet vervelend hoor, maar ik merkte dat er iets in werking gezet werd.

Fanllory, bio-cellulose, hydraterend, masker, intensive, treatment, skin, sheetmask, masker, rijpe, huid

Natuurlijk ben je zo benieuwd naar het resultaat, maar ik moest van mijzelf de tijd toch even uitzitten!

Na de inwerktijd van 20 minuten haalde ik het masker eraf en masseerde het overtollige product in mijn huid. Ik keek daarna in de spiegel en zag mijn huid er echt opgepept uitzien.

Poriën verfijnd, glans, roodheid was niet branderig en mijn rimpels wat opgevuld… ik was zeer tevreden met de blik in mijn spiegel.

 

Waar te verkrijgen?

Op dit moment is Fanllory enkel te koop via de website.

Like
1
  Sonja van de Sande
  24 Oct 2019
  7:59am

  Test

  Joyce
  24 Oct 2019
  8:02am

  Wat een geweldig masker! Je huid ziet er veel rustiger uit.

  Ann Ages Gracefully
  24 Oct 2019
  9:30am

  Lekker hoor, het is dat ik het altijd vergeet maar ik had nu ook weer een masker in de beautybox dus zeker binnenkort weer even pielen en aanbrengen 😉

Laat een reactie achter!